Kącik Małolata...:D

bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
08 czerwca 2012 07:58
Hej małolaty ! Dawno się tutaj nie udzielałam ale cały czas dzielnie czytam was tutaj . Ach ostatnio u mnie się bardzo dużo dzieje .... mieliśmy teraz zawody klubowe i pojechałam LL i zgarnełam 2 i 3 miejsce !
Wczoraj wróciłam z wycieczki szkolnej i nasz pokój był... na samym końcu, na samym dole ,w najciemniejszym miejscu z największą ilością pająków( 😲 😤 🤔) było najbardziej zimno i wilgotno i jak wchodzili do nas ludzie to obstawiali ,że to ;
a)prosektorium
b)trupiarnia
c)więzienie
d)spiżarnia
Ale ogólnie wycieczka udana. 🤣

Mam do was pytanie... bo mam szary frak i tak myślałam ,żeby kupić bryczesy białe z ciemnym szarym lejem ... o takim ;http://www.gnl.pl/bryczesy-villa-horse-p-6041.html   
Czy lepiej zwykłe białe ,czy z jaśniejszym szarym ?
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
08 czerwca 2012 08:55
bakalia07, bierz zwykłe z białym lejem, bo będą Ci farbować 😉
08 czerwca 2012 09:07
Hermes, dzięki za radę! 😉
Przepraszam za  🚫  ale.... twój avatar  😍 💘
bakalia07, bierz z szarym, piękne są 😀.

Chora jestem ;/.
08 czerwca 2012 09:44
Kurde teraz nie wiem ;D.... Bo w sumie to by mi do fraka pasowały ale... jak będą farbować? 🤔
Są przecież specjalne chusteczki do prania, żeby ubrania nie farbowały...
08 czerwca 2012 09:54
Aaa w sumie to biorę je ;D
ja bym wzięła troszkę jaśniejszy lej. Ale strasznie mi się takie bryczesy zawsze podobały 😍
08 czerwca 2012 09:57
No właśnie tak myślałam czy te czy jaśniejsze. Bo w sumie to te ładniej wyglądają ale nie wiem . To które? 🤣

Jasny szary czy ciemny ?
Ciemny  😍
znaczy ja bym brała z ciemnym, ale nie aż tak 😁 koleżanka ma takie fajne grafitowe, ale nie mam pojęcia jakiej to firmy 👀
Dziewczyny dzień zaczął mi się strasznie. Pożegnaliśmy dziś mojego kota po 7 latach razem. Dziś rano zszedł z niego płat skóry, weterynarz starał się coś zrobić, ale mówił, że przy jakimkolwiek zabiegu skóra schodzi jeszcze bardziej i, że nawet jak uda się coś zrobić to będzie cierpiał. Czuję się okropnie.
mój kotek 🙁

Przepraszam, że Was tym obarczam ale w sumie nie wiem komu to powiedzieć, bo mam wrażenie, że nikt z moich znajomych nie zrozumie, że mimo wszystko kochałam tego grubaska. A nie chce się jeszcze złościć na nich za brak zrozumienia, a z drugiej strony chciałabym komuś to powiedzieć.
Heval, współczuję Ci bardzo 🙁 ja wiem, że niedługo będę musiała pożegnać się z moim psem, po prostu nadejdzie czas niedługo...

ale mi się pokomplikowało, ojej 🙄

może jakiś warszawski Małolat chce gdzieś wyskoczyć za niedługo do około 16? 👀
Facella   Dawna re-volto wróć!
08 czerwca 2012 11:20
Heval, strasznie przykro, badz dzielna!  :przytul:

dzis w nocy umarlam.

pamietacie jak plakalam o problemach z moim Przyjacielem? skonczyly sie. jest najcudowniejszy na swiecie, mimo ze jest u swojej dziewczyny od srody, codziennie ze mna pisze ile moze. mimo ze wczoraj bardzo zle sie czul, mial goraczke to porozmawial ze mna. nie wiedzialam o tym, ze jest chory, napisalam do niego jak co dzien, odpisal, pogadalismy i nagle zamilkl, po czym jego dziewczyna do mnie pisze, ze przysnal przy komputerze, ze caly dzien sie zle czul i ma goraczke. nie powiedzial mi o tym bo nie chcial mnie martwic. nie docenialam go i jest mi teraz strasznie glupio...
ChingisChan   Always a step ahead! :)
08 czerwca 2012 12:55
Ale po wczoraj mnie wszystko boli 😵.
Ja chcę jeszcze raz! 😁
Facella sądzisz, że jesteś wstanie napisać tyle rozszerzeń na zadowalającym wyniku? nie umniejszając, nie lepiej przysiąść do boli i chemii i napisać je jak najlepiej, skoro chcesz iść na medycynę?

złożyłam podanie do LO. no to się zaczęło...

Małolaty gotowe na Euro? 😀 u mnie zakupy na wieczór zrobione, teraz jem biało-czerwony obiad. byle do 18! DO BOOOJU
08 czerwca 2012 14:29
niemilek, teraz jestem w fazie "dam rade, co to dla mnie", niedlugo nastapi faza "o boze, nie zdam matury...". ale mysle ze lepiej, zebym sie przygotowywala do rozszerzen i pozniej zrezygnowala na rzecz podstawy niz na odwrot (-;
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
08 czerwca 2012 14:39
Guten Tag Meine Liebe 😁

Wróciłam, jutro się odezwę, transfer mi się na neta kończy 😁
Ogólnie było booooskooo, ale ujeżdżenie nie dla mnie, szefowa znalazła mi robotę w stajni skokowej 😜 Od sierpnia zaczynam 😀
08 czerwca 2012 15:42
Mysza, aaaaaaa wróciłaś! 😍 to teraz będzie znów wesoło 😁
Mysza jsbjhmvxghVA AGHVEHDGSCV  😍 😍 jak dobrze ,że wróciłaś  😍
Heval Trzymaj się kochana  🙁 :przytul: :kwiatek:
08 czerwca 2012 15:46
A ja byłam dzisiaj z mamą na zakupach, kupiłam już chyba wszystko co potrzebne na wyjazd 🙂 oczojebne spodenki 😍 Ida JASNE!! 😁 i mój M. mnie denerwuje jutro go chyba zatłukę 😀iabeł:
08 czerwca 2012 15:47
wlasnie chcialam krzyczec, ze Mysza wrocila q-;

zaraz komus walne. dawno sie tak nie zdenerwowalam.
08 czerwca 2012 15:48
Facella, co jest?
Mysza! No nareszcie, gdzie Cię nosiło? 😉
Myszaa   🏇
cały dzień na stajni, jak zwykle mnie zjarało, ale zadowolona. 😀 zaraz lęce do baru na mecz  😜 😜 i ja jak zawsze jestem spóźniona :P
08 czerwca 2012 17:24
Łaaaa 😜 Nie spodziewałam się, że tak za mną tęskniłyście 😁
Alabamka w Szwajcarii byłam 🙂
Hermes i'm proud of you  😁
Mysza S'guAXPLKOJIEYTREDRDTFYUHJIKOLKIJUYHTGREWDRFTGYHUJIKOLPOKIUJYHTGRFEDWDRFTGYHUJ  😅 😍 :kwiatek: 💘 😂 🏇 💃 😁 😜 :nunchaku: :grupa: :przytul: :winko: :pijacy: :emota200609316:
dobrze, ze już jestes  😉

edit. aż zapomniałam napisać, że Model dzisiaj cud miód i chyba z miłosci do mnie się nie tarzał także było widać efekty po wczorajszej kąpieli  😀
08 czerwca 2012 18:25
A ja mam u szefowej taaaaaaaaaaaakąąąąąąąą ładną klaczuchę 😍 A jaka fajna 😁 Ma w boksie łańcuszek, jak nie zwracałam na nią uwagi, to tarabaniła tym łańcuszkiem 😂
Właśnie zgrywam jej zdjęcia 🙂 Chcecie ? 😁
08 czerwca 2012 18:28
glupio sie pytasz, pewnie, ze nie chcemy  😂

no dawaj.
08 czerwca 2012 18:30
Chwile to potrwa bo dopiero co zgrałam, a jeszcze muszę zmniejszyć 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się