Kącik Małolata...:D

Alabamka CZY TO TY W AGMAJI??  🤔zczeka:

Dokładnie  😁
Czemu taki szok?
co Ty tam robiłas ?!  😲
twój koń ? i w ogóle jakie pro zdjęcie ! zadziwiłas mnie na +  😀 🏇
Na zawodach byłam 🙂
Hrabianka, w sumie nie mój ale prywatny, na którym jeździłam swego czasu 😀
Mogę dać więcej zdjęć 😉

jaram się  😍 😀
wy pro-szporty!  🏇
a ja od razu zapowiadam porcję zdjęć Modelcia w brązie i burgundzie  😅
Padam na pysk!  😵
Wczoraj miałam dłuugą wycieczkę- 11 godzin. Niby nie tak dużo, ale zaliczyliśmy dwa "szczyty", 3 muzea i 2 zamki.  😜
Buty mi przemokły, szliśmy w deszczu w bluzkach z krótkimi rękawami... było extra  😅 🤔wirek:
Jak tam u was?

Dla osób nudzących się- http://cleverbot.com/  😎
Już kilka razy mnie zwyzywał.  😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
06 czerwca 2012 16:09
rany rany rany dziewczynyyyyyy! Facella jest szczesliwa, mega mega mega szczesliwa!

zdalam mature z polskiego na 69%. fajna liczba i jeden z lepszych wynikow w klasie. wlasciwa mature mam za 2 lata, to tylko babka nawiedzona juz nam robi matury  😁
Hermes oj to moja odpowiedź średnio aktualna już! Ale ja trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!
A dopiero co Ci napisałam, że na pewno będzie dobrze (ja to mam rację zawsze  😁 )

A tak swoją drogą to nie mogę się doczekać kolejnego treningu. Jak ja mam wytrzymywać tylko raz w tygodniu? Ja bym mogła codziennie jeździć!

z moją odpowiedzią tak samo  😁
ja muszę wytrzymac jak na razie tylko 1 w tyg ;<

Facella a jakiej innej liczby się spodziewałaś?  😜 😂
06 czerwca 2012 17:54
69 do mnie pasuje  😎
i nie czytam tego jako szescdziesiat dziewiec  😁
za niecałą godzinę będę w wawce, aaa 💃 💘 💃
06 czerwca 2012 18:15
niemilek! jak dobrze pojdzie to we wrzesniu (4-6 czy tam 5-7) bede w Krk!

Maniu a co w tej Wawce?
rumka   niezbadane są wyroki boskie
06 czerwca 2012 20:14
Proszę państwa pochwalę się że za 3dni będę wreszcie PEŁNOLETNIA  😅 ale tak szczerze mówiąc ta wyczekiwana 18-nastka wcale jakoś mnie nie cieszy wolałabym nadal być dzieckiem  😁
I dalej się chwalę na angielski nic nie umiałam dostałam 4 😅 😅 😅
Facella, ciesz się, my na polskim się obijamy i w ogóle nie przygotowujemy do matury pisemnej...
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
06 czerwca 2012 20:28
Ależ mam wkur..w szkole przypał, bo miałam iść na poprawkę z geografii, bo grozi mi jedynka, a dwa dni szkoły mi zostało i nie poszłam, bo się nie nauczyłam z tego wszystkiego i chce mi walnąć poprawkę w wakacje 🤔 a po szkole pojechałam do mojego M. do szpitala, wszystko z nim ok, w piątek go wypisują, potem pojechałam do dziadka do szpitala, bo miał zabieg. No i potem- na chińczyka i się kur..zatrułam, wrr co za pech ostatnio mnie opętał  👿
Facella, hmm, znajomi 🤣 znaczy siostra 😁 ogółem jakoś dobrze się czuję jak tu przyjeżdżam 😀

właśnie leżę obżarta warzywnymi kotletami i sałatą 😜 a jutro różne rzeczy się szykują 😁
rumka ja za tydzień  😅 😍
06 czerwca 2012 22:01
idaczerwcowa, to jak wrócę z Egiptu rozumiem, że to jakoś uczcimy? 😎
Hermes owszem ! a kiedy wracasz?  😀
06 czerwca 2012 22:13
idaczerwcowa, w środę lecę dopiero i na tydzień mnie nie ma 😉
Proszę państwa pochwalę się że za 3dni będę wreszcie PEŁNOLETNIA  😅

no to balanga 

Dziewczyny zazdroszczę 18-stki w tym roku  🤣

Nasza babeczka od polaka jest super i bardzo sumiennie przygotowuje nas do matury. Uwielbiam ją.
Kurcze, oceny się sypią na koniec roku... nie mam już siły się uczyć. Z chemii, matmy, biologii, fizyki poległam czyli przedmioty kierunkowe. Eh. Może z matmą jeszcze ugadam, ale z chemii nie ma szans. W przyszłym roku bez korków nie ujadę  🤣 I pomyśleć, że kiedyś 3 na świadectwie mogło być dla mnie końcem świata, a tu proszę  🤣

Ale mam wiadomość. Jutro wsiaaaaaaaaaaaaadam!  🏇  💃 🏇
Lekarz powiedział, że jeśli znowu zacznie boleć to od razu do wycięcia operacyjnego, ale trudno, nie ważne.
powróciłam! pamiętacie mnie jeszcze?  😁
ChingisChan   Always a step ahead! :)
06 czerwca 2012 23:06
Prosimy z Huxem o kciuki na jutrzejszych zawodach :kwiatek:.
Facella chetnie wyskocze na kawe czy cos 😉

Bylam sobie dzis (wczoraj) na komersie, normalnie szkolna dyskoteka w okrojonym gronie 😉 nie moje klimaty. Na szczescie usiadlam z kumplami, choc szkoda, ze nie z klasa. Ogolnie to przez 7 godzin zamulalismy -,- przetanczylam doslownie 5 piosenek - jest postep 😀 szkoda, bo jak zwykle dostalam okropnych bolow zoladka i siedzialam zwijajac sie. Teraz to bym sie pobawila...
07 czerwca 2012 10:01
ChingisChan, kciuki są! 🙂
07 czerwca 2012 10:38
niemilek, na to liczylam  😁

ChCh te polamane tez sa.

co do babeczki z polskiego - fajnie ze cos z nami robi, ale niech do cholery robi PODSTAWE bo nie po to poszlam na biol-chem-fiz zeby po nocach zakuwac POLSKI... zwlaszcza ze lece rozszerzeniem z matmy i angielskiego...
i nie mowcie mi ze to sie przyda, bo wiem na pewno, ze matury rozszerzonej z polskiego nie napisze i nie pojde na humanistyczne studia. majac dobrze zdane rozszerzenia z chemii, fizyki, matmy, biologii i angielskiego moge isc i na medycyne, i na wszystkie kierunki z polibudy wiec alternatyw bede miec dosc sporo.
Facella, też mam rozszerzony polski na biol-chemie :P. Chcesz zdawać rozszerzenie z tylu przedmiotów? WOW.
07 czerwca 2012 12:06
tak, bo nie wiem co ze soba zrobie jak sie nie dostane na medycyne... z taka iloscia mam wiecej opcji.
Intryga pewnie  😀
ChCh czekam na wiadomość, o I miejscu  😎
Dziewczyny, mam pewien problem (i tak nie za bardzo wiem gdzie to umieścić, więc nie bijcie!) Wczoraj skonstruowaliśmy prowizoryczny lonżownik z pastucha (klacz okrutnie wynosi na dużym kole), problem wyciągania na boli zlikwidowany, ale pojawiło się coś innego.. Kobyła przez kilka kółek idzie ładnie, wszystko pięknie.. ale nagle zawraca i idzie wprost na mnie 😲 wczoraj tak mnie staranowała, że wybiła mi kość z nadgarstka. Nie rzuca się na mnie, ani nic, po prostu ni stąd ni zowąd próbuje zmienić sobie strone, a jak bat zagradza jej droge to idzie wprost przed siebie.. na mnie. Mieliście podobny problem?
Intryga, mniejsze kółko rób - takie w którym praktycznie dotykasz do zadu konia batem i ciągle go pilnuj. Mój na jedną stronę potrafi nagle zmienić kierunek ;/.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się