Kącik Małolata...:D
Ten test był jakąś porażką. Myślałam, że da mi ten sam co poprzednio (i zrobiła tak, tyle że dla mojej koleżanki), a ja dostałam banalny test z książki. I zazwyczaj jak to miewam z banalnymi rzeczami, pomieszałam wszystko. Porażka. Żegnam moją ukochaną piątkę z polskiego 🙁
Choć iskierkę nadziei pozostawiam. Napiszę piękne streszczenie, pouczę się jeszcze i powalczę. Może się uda.
Warto było pojechać jeszcze raz do szkoły na tłumaczenie chemii! 💃 Poprawiłam sole na 4 i 5! Najfajniejsze jest to, że przyjechałam na tłumaczenie, nie poprawę 😁. Ale jak zaczęłam już wypisywać sole, dysocjacje, 9 metod otrzymywania to uznała, że świetnie to robię 😜. Tylko zapominam o wartościowości! Grr... Na teście nic nie potrafię, nawet się skupić. Może to presja zdania "macie 10 minut"?
ChCh ja też tak mam. Na lekcji jak robimy zadania itp to wszystko pięknie, wszystko umiem, mogę wytłumaczyć komuś a potem przychodzi sprawdzian i presja, stres i nagle nic nie pamiętam. Patrzę na zadania, które normalnie bym zrobiła i w ogóle nie wiem od czego zacząć 🤔wirek:
matma mam nadzieję, że dobrze poszła. trzymajcie kciuki nadal 😁
mam jazdę dziś ale pogoda w ogóle nie zachęca do tego. I w ogóle lenia mam 🙄
Aaa. Dostałam 4 z łaciny ;D. Fartem, bo na prawdę nic z tego języka nie ogarniam -.-, jak dobrze, że niedługo wakacje.
Hermeeeees! graj z zagipisowana Facelka w House'a na facebooku! (pamietaj ze kalekom sie nie odmawia 😁 )
ChCh ktora klasa? (wybacz, pewnie powinnam wiedziec, ale mam nieogar straszny)
II Gimnazjum. Facella już chyba baaaardzo chce wakacje 😁.
Hermes 😲 jaaa... Hermes!
ChCh Ty poczekaj na dysocjacje w liceum 😀iabeł:
mi do wakacji zostalo rowno... 14 dni szkoly liczac zakonczenie roku 🏇
edit: chociaz ten ostani tydzien to juz po radzie, wiec tak naprawde to 9 z zakonczeniem 😁
ChingisChan, ano Hermes 🙂
Facella, ja to na razie nie mogę, bo za dużo spraw mi się w życiu wali, jutro spędzę pół dnia w szpitalu, ahh do dupy z tym wszystkim..
Hermes ojezu nie strasz mnie! co sie dzieje?
Facella, zaraz poleci PW jak się trochę uspokoję.
Hermes 😍 😍 😍 ja tęskniłam 😍 co się stało? 😕
No ja jutro jadę na USG i zobaczymy co z nogą...
Hermeeeees! już się właśnie zastnawiałam, kiedy ten Twój ban się kończy 😁 Co jest? :C
Ja mam głupią sytuację z tymi moimi końmi, eh głupią. No ale trudno, wyjaśniam wszystko jutro i dopiero za tydzień pojadę... W środę Warszawaaaaaaaa 💃 💘 💃
Hermes co się stało?
Maniu nie rób nic głupiego!
Hermes witamy z powrotem 👀 co się stało?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA miałam piękny trening 😜 Pola to jest koń - cud, miód 😍 Chodziła dobrze, jeździłyśmy sobie, różne ćwiczenia generalnie jestem bardzo bardzo zadowolona 😅
Asiu, no właśnie muszę wyjaśnić to co już trochę zrobiłam... 😁
wiem, że mnie tu dawno nie było ale dołek mnie dopadł i potrzebuje się wygadać 😕
po kolei:
jestem cholernie głupią kobieta bo się zakochuję na amen, a potem nie umiem sobie wytłumaczyć, ze to bez sensu. Marnuje wszystkie okazje aż w końcu bedzie za późno.
strasznie się przywiązałam do tego koniura jakim jest Model co mi nie pomaga bo nie jest mój i potem bedzie płacz jak trzeba bedzie z jakiegokolwiek powodu skończyć dzierżawę, a to że był dzisiaj super grzeczny i kochany mi nie pomaga a tylko uzmysławia, że nie nadaję się do jeździectwa
to tyle 😵
dzięki dla każdego kto przeczyta 😡
Ida niestety nad miłością nie panujemy. Najgorzej jak marnujemy możliwość bycia ze świetnym chłopakiem, bo kochamy jakiegoś idiotę 🤔wirek: (tak, tak z autopsji)
A do konia ciężko się nie przywiązać jak się z nim pracuje, przebywa 😉
Serce nie sługa niestety. Ale dasz radę!
idaczerwcowa też jak się zakocham to amen... 😀iabeł:
Hermes pewnie 😜 co się dzieje?? 🙁
to zarzucę Wam fotkami, mam nadzieje, że nie będzie ich za dużo 😁 i wybaczcie, ale dochodzę do siebie, po przerwie, i kontuzji, więc pięknie nie jest, ale koń chodził miodzio, porzucamy skoki na jakiś czas, i walimy w kółko podstawy 💃
i co do meksykana, wzięłam go na fotki, ale jest dobrze założony?
bo robiłyśmy go z dziewczynami na oko, może ktoś mi doradzi? :kwiatek:
A ja mam na odwrót, ja się w ogóle nie zakochuję. To dopiero chore. 😵
Oj Maniu Maniu...
Ja za to wstając z psem na siku kaszlę itp. jak od paru dni... Chcę coś powiedzieć... nic. 😲 Jakieś zapalenie krtani. Wczoraj wieczór mogłam chociaż chrypieć a dzisiaj nic 😵. Trzymajcie kciuki żeby do jutra było dobrze bo w czwartek mamy zawody!
Dziewczyny jak będę na kompie to wam napisze co się dzieje, bo teraz jestem na telefonie 🙂
Facella jest gra o Hałsie na fejsie? 👀 😜
ehes. zaproszona jestes 😁
O nie mogę, ale faza. 🤣 😍
ufff, chyba się trochę wyjaśniło 👀 zaraz ruszam na konie 🏇
Dziewczyny, wysłałam wam to co wczoraj Facella dostała, ale napiszę już tu tak ogólnie.
Byłam dzisiaj u mojego M. w szpitalu od 12 do 18 😁 jutro zabierają go na rezonans głowy, ale lekarz powiedziała, że jest z nim już dobrze. Wyjaśniliśmy też sobie pewne, prywatne sprawy i znów jest dobrze. Czekam aż wyjdzie ze szpitala, więc proszę jutro o kciuki za mojego głupka! :kwiatek:
Hermes oj to moja odpowiedź średnio aktualna już! Ale ja trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!
A dopiero co Ci napisałam, że na pewno będzie dobrze (ja to mam rację zawsze 😁 )
A tak swoją drogą to nie mogę się doczekać kolejnego treningu. Jak ja mam wytrzymywać tylko raz w tygodniu? Ja bym mogła codziennie jeździć!
polamane kciuki Facelli juz dzialaja, huhuhuhu!
Hermes trzymam kciuki :kwiatek: :kwiatek:
Byłam u lekarza, od poniedziałku będę codziennie przez 2 tygodnie jeździć na rehabilitację ...