Mitery może pozwolą? 👀
Huhu to się zaczyna robić spotkanie grupowe, ale i dobrze im nas więcej tym lepiej 😁
Przyjedziecie na Centralny chyba? Ja się za bardzo nie orientuję gdzie, co przyjeżdża to będziecie musiały nam powiedzieć gdzie trzeba przyjechać i o której 🙂
ej ja się tak nie bawię!!
bo ze sląska jestem.... 😀iabeł: 😫 🍴
oj tam! ze śląska też na pewno jakieś pociągi do stolicy jadą! 😀
Heval, oj, chciałabym. Ale niestety wrodzony pesymizm każe mi w to wątpić 😉
Heval jakoś damy radę, ja podjadę po cb a potem we 2 będziemy błądzić po Warszawie 🤣
Wy warszawianki chcecie błądzić po stolicy? no wiecie coooo, już nawet ja ostatnio się prawie nie gubię 😂 😂 😁
ej no ja też się nie gubię! (tylko czasami :wysmiewa🙂
Autobusami możliwe że się zgubie (kompletnie ich nie ogarniam 😡 ) ale na piechotę/samochodem bym ogarnęła 😁
Wiecie, co? Kocham swoje problemy 😀. Wybór czapraka 😜 😂.
Kamita, nie no ja całkowicie ogarniam metro, kilka autobusów i pojedyncze tramwaje 🤣 w sumie kiedyś porusZałam się tylko tramwajami i autobusami, ale wtedy jeździłam zawsze z siostrą. Teraz jak przyjeżdżam to głównie sama, ale raczej metro/autobusy, a tramwaje na trasach, które dobrze znam (czyli wat, arkadia, starówka 🤣 ) 😉 No i zawsze jest nawigacja i jakdojade w telefonie 😂
Heval niestety autobus którym ew bym jechała ma końcowy przystanek na dworcu zachodnim i wgl nie wiem czy się odnajdę , potrafię od Pałacu Kultury dojechać do Lidla tramwajem 9 😁
mitery nie jade do Cwału na te zawody , bo mam za dużo nauki + trening 🙄
rumka zaraz sobie znajdę dojazd do zachodniego 😀 tu to jest tyle autobusów, tramwajów itp, że na pewno w końcu dojadę!
rumka, ja też nie jadę. Po prostu mi się nie chce 😉
ja z zachodniego zawsze 172 i na odyńca, potem piechotką do domu 👀
aaaaa koń dzisiaj był taki: 😜 😍 💘 😜 🏇
Arroch ma dzis urodziny AAAAAAAAA! <le spiew> sto lat, sto lat! 🏇
tak, fb mi powiedzial...
Huhu! Arroch sto lat sto lat! spełnienia wszystkich marzeń kochana :kwiatek: 🥂
O rety, nie wiedziałam, że ktoś tu jeszcze o mnie pamięta 🙂 Strasznie mi miło, dziękuję :kwiatek:
przyłączam się do życzeń! 😀 Arroch wszystkiego naj naj naj! :kwiatek: :kwiatek:
najlepszego Arroch! spełnienia marzeń! :kwiatek:
Arroch wszystkiego najlepszego! Samych sukcesów zarówno w jeździe konnej jak i edukacji 🙂 No i oczywiście spełnienia marzeń :przytul:
a ja na konie dopiero w poniedziałek, bo zapomniałam, że się nie umówiłam i nie było terminu na jutro! 🤬 no ale dobra nadrobię na poniedziałkowej jeździe 👀
Arroch, sto laaat, zdrowego Badzioszka 💃
no pięknie, chyba zostaną mi konie tylko w weekendy, bo obawiam się, że nie będę miała dojazdu. Muszę pogadać z tatą, bo brat załatwił auto mamy na miesiąc podobno 😤
Arroch, wszystkiego najlepszego! :kwiatek: Jak się Badzioch czuje?
Dziękuję za życzenia bardzo, bardzo :przytul: Badziochowy dobrze, opanowaliśmy limfiaka, trochę w tym zachodu było (sączek, wyciskanie) nie podobało mu się strasznie, ale daliśmy radę (na fajce niestety 🙄 ) ale potem już ładnie ściekało, trochę wbrew zaleceniom stał na dworze, ale na małej kwaterce, trochę też schudł niestety, bo miał fazę na nie jedzenie, ale już jest lepiej, przyszedł mi wczoraj szerszy łęk do mojego siodła, więc jutro montuję i w sobotę odpalamy 🍴
chingischun wielkie dzięki 🙂 :kwiatek:
Arroch, jaki łęk teraz macie? Hors ledwo zmieścił się w najszerszy, a nie ma Winteca WIDE skokowego 🙁.
Arroch, serio? Badzio jest taki szeroki? Kupujesz bezterlicówkę 🙂?
Sisisa nie, bo boję się bezterlicówek, leżą na kręgosłupie, nie, nie wolę dobrze dopasowanego Winteca z futrem medycznym 😉
Arroch, a jednak... Mój Wintec też mi bardzo przypasował. Fajnie się w nim jeździ, tylko łydki mi piszczą ;D.
Z Badziem jest ten problem, że on się okrąglutki robi jak się go dobrze utuczy, trochę kłębu i taka piłka, więc chyba bezterlicówka za bardzo by na nim nie leżała, no i przestraszył mnie artykuł w Świecie Koni i cena...