To może była ta Twoja 😁 To było dość dziwne, bo właśnie chciałam porzucić tą grę (irytują mnie te zadania itd.) i stwierdziłam, że całą kasę przeznaczę na loterię, a tu takie nagrody 😅 Teraz to można grać 😁
dobra, wiecie co.. teraz moje skromne 600 dgl wykorzystam na loterię. i oby mi się pofarciło ! 😀iabeł:
edit: no niestety, kilka nagród wygrałam, przydadzą się oczywiście. mam zadanie by znaleźć kotka w loterii. jeden mój psiak ma już go w zabawkach.. szkoda, że to nie załatwia sprawy. życzcie szczęścia!
bardzo bardzo proszę o głosy na jutrzejszej wystawie psów rasowych- pieski na psa imieniem LAURA, dalmatyńczyk, 2 lata 7 miesięcy :kwiatek: potrzebuję do zadania, będę super wdzięczna, jakby coś- piszcie- odwdzięczę się :kwiatek:
W takim razie kończę z tą grą, bo nigdy w takim razie nie wykonam zadań :/ - znajdź patyka - już mam - ucz psa chodzenia przy nodze - obecny pies umie - przypisz posłanie - mam przypisane - nie mając drugiego psa tych zadań wypełnić nie mogę - 5o dni stażu - inni mają tyle co ja i mają wyższe rangi
Jakaś masakra, weszłam na konto aby skopiować dla Ciebie Misskiedis, zadania i się okazuje, że to chodzenie przy nodze mam już zaliczone, teraz mam do zaliczenia 80% chodzenia przy nodze. Po naciśnieciu F5 zaliczyło mi zadanie. I pokazuje kolejne w typie: naucz psa dwóch komend itd. Gdzie mój pies ma to pozaliczane. No i o dziwo w końcu mi zaliczyło kolejną rangę.