Kącik Małolata...:D

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
19 maja 2012 09:19
nopebow, co się stało? 😉
Heval, bałam się jak cholera, ale dałam radę wytrzymać, bo wstępnie tego nie czułam tak bardzo, bo znieczulone było 😉
Nirv, o Ty szpiegu 😁 ChingisChan, jeśli Nirv poleciła Ci jakieś siodło to znaczy, że serio jest dobre dla konia i dla Ciebie, bo powiem w tajemnicy, że ona ma pier%^&*a na punkcie siodeł 😉 😁

I hue hue hue siedzę na koniu 😎
ona ma pier%^&*a na punkcie siodeł 😉 😁

noo, wiesz co? ale tylko troszeczkę 😁
19 maja 2012 09:43
Nirv, powiedzmy, że publicznie powiem, że tylko troszeczkę 😁 ale jaka jest prawda obie wiemy 😎 o której będziesz się wybierać do stajni? 🙂
Hermes, oj tam oj tam 😁 co do stajni - czekam na odpowiedz od Magdy, ale pewnie jakos niedlugo bym chciala, bo taaaaka fajna pogoda! szkoda, ze chlodno, bo by sie Mirosława wykąpało 😀
19 maja 2012 09:59
Nirv, ciekawe czy mnie mamuśka puści 😁 i zastanów się nad wczorajszą naszą rozmową, bo bym mamie zaproponowała 🙂
aaaaa no racja z tym siodłem. Zapomniałam kompletnie  😡 ChCh powodzenia z siodłem  😁

ja właśnie wstałam zaraz na zakupy, jutro na konie!  😅
Hermes to tak w dr. housie było, że igłę w oko wbijali i trzeba było na tą igłę patrzeć  😵
Hermes, puści, puści! Noo i na pewno na tą drugą opcję się zgodzi, ja to wiem!

Także Małolaty, trzymać kciuki za Team Hermes-Nirv-Pamir, żeby się wszystko udało!
Chingis nie ma za co  🙂 moje miało wybite na tybince "excellent" czy jakoś tak, ale nie wiem czy to ten model, czy co  😁 Zdaj relacje, jak się sprawowało
Hermes Nic. Było trochę szykowania i stępowania, bo trener miał trening i skakał swoje konie, potem moja kumpela musiała skoczyć jeszcze 3, które jeździ i gdzieś tam miedzy tymi 3 kumpeli musiałam skoczyć jeszcze ja. Produkcja taśmowa, jak nic. 😉

A teraz spadam do stajni, bo trzeba się uszykować na zawody  🙂
19 maja 2012 14:19
Nirv, no i zgodziła się na wyjazd do stajni 😅
Aaa! Zaliczyliśmy pierwsze zawody 90 na czysto ;-). A w 80 z rozgrywką I msc. Jestem dumna z małego.
19 maja 2012 14:56
Sisisa, pokazuj zdjęcia! 🙂
Hermes, nie mam... Mam tylko filmiki, ale dopiero w domu w poniedziałek na YT wstawię.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
19 maja 2012 16:20
Nirv głupia ja nie zabrałam aparatu ale zdjęcia będą jutro. 😁
Siodełko mega wygodne (nie ukrywajmy, że po moim klocu we wszystkim będzie mi wygodnie), skóra w fajnym stanie. Jedyną uwagę przykuwa przetarcie skóry w hmm... prześwicie (?) i maleńka dziurka na "lamówce" (wybaczcie, wysłowić się nie mogę :wysmiewa🙂 na przednim łęku. Przymierzałam bez czapraka, z czaprakiem, z misiem, bez misia, z popręgiem, bez popręgu 😂. Najlepiej leży z misiem (z drugiej strony go już też trzeba wymienić bo się skurczył :zemdlal🙂.
Jeszcze dołożę ochów i achów bo w tym siodle nagle mogę zrobić wszystko. Wygodnie wysiedzieć ćwiczebny, przyłożyć łydkę i czuć się bezpiecznie (a! a! i unieść je jedną ręką :hihi🙂. W starym to było niemożliwe. 😀 Obecna właścicielka będzie mi je musiała wyrwać!
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
19 maja 2012 16:22
Ach... Małolaty ja również po pierwszym dniu zawodów. Dwa przejazdy na czysto. Jestem z kobyły  mega dumna i z siebie. Nawet trenerka mnie pochwaliła...  💘  A tutaj zdjęciee.
19 maja 2012 16:23
Sisisa gratki! 😅
Bakalia na zdjęciu wyglądasz na nieco zestresowaną aczkolwiek szczęśliwą 😁.
... to po kolei 🤣

Asiu, to bierz to siodło! walcz o nie 🏇 😁

Sisisa, gratulacje! 🏇 czekamy na filmik 🙂

Bakalia, również gratulacje 💃

a teraz ja proszę o kciuki :kwiatek: 🏇

możliwe, że wracam do jazd, realnie, bo chyba znaleźliśmy stajnię... wszystko zależy od rozmowy znajomego mamy z właścicielem, dzisiaj (i wtedy jutro jadę z mamą wszystko ustalić) albo we wtorek (to jakoś w tygodniu pojedziemy). Powiem Wam, że tam byłyby takie warunki i zasady, na jakich zawsze chciałam jeździć. mama tam dziś była i mówi, że jest ślicznie 😍 więc teraz straaaasznie mi zależy :kwiatek: 😡
19 maja 2012 16:45
Maniu gdzie walczyć jak być może jutro już będzie moje? 😁
Sisisa, mi wyszło parę Waszych zdjęć, więc jutro postaram się Ci je podesłać (dzisiaj mój internet się czołga, więc dlatego jutro) 🙂
19 maja 2012 19:03
Wróciłam od Pamsa, miło strasznie spędziłam dzisiejszy dzień, wsiadłam na stępa, Miruś pod właścicielką chodził bosko 😍
A teraz proszę trzymać kciuki, żeby pewna sprawa się udała! 🙂
Hermes Kciuki są  :kwiatek:
bakalia07 Gratuluję udanych przejazdów!  💃 Świetnie się prezentujecie 🙂

To może ja się pojawię, jeśli mogę  👀 Udało mi się znaleźć chwilę na komputer, bo jakoś tak się dużo dzieje, mam cały czas coś do zrobienia, i w sumie mi się to podoba. Ostatnia jazda była już lepsza niż wcześniejsze, całkiem fajny, elastyczny i skrętny koń w ósemkach w kłusie mnie cieszy 🙂. Poza tym, przed chwilą wróciłam z majówki w stajni, uwielbiam tych ludzi, konie, miejsce, i atmosferę, lepiej trafić nie mogłam!
Gratulacje dla Sisisa i Bakali !!  🏇
A ja właśnie wróciłam ze szkolnej majówki, dawno mnie tak nie bolało gardło i nogi  😵 umieram  😵 i kupiłam dmuchanego różowego kucysia  😍 😍
mils   ig: milen.ju
19 maja 2012 23:10
Niedługo będę miała zdjęcia z dzisiaj. 🙂 Jak chcecie, to wstawię kilka.
Tęsknił ktoś? 😁
Bakalia gratulacje!
Chingis tobie już wyrażałam swoją radość, ale co tam. Hurra! 🏇
Hermes trzymam kciuki. 😉
Hermes, aj tam bosko :P foszki były! aczkolwiek jeszcze trochę i się może nauczę jeździć... 😉 kciuki trzymam! 😁
ChingisChan, fociaj, fociaj, porób zdjęcia tego jak leży (bez czapraka, z dopiętym popręgiem) to mogę powiedzieć co myślę o tym jak leży 😉
19 maja 2012 23:16
No hurra hurra 😁. Już nie muszę siadać w mojego kloca! 🏇
Nirv obfociam, obfociam 😀. Zrobić też przed i po jeździe? 😁
Gratuluje wszystkim. ja w sumie startuje jutro tez tzn dzisiaj L i P. boje sie ze beda stopy, no ale trudno, zobaczymy.
ide spac, bo nie wstane. wrocilam wlasnie ze szpitala (nie o mnie chodzi). jedyny plus tego taki ze poznalam calkiem sympatycznych anglikow na izbie przyjec. generalnie to ta cala sytuacja nie jest na moje nerwy i przerasta mnie.. nie daje sobie z tym wszystkim rady.. z zewnatrz jest dobrze, a od srodka jestem w mega dolku..
mils   ig: milen.ju
19 maja 2012 23:19
nope powodzenia jutro i trzymaj się dzielnie. :przytul:
20 maja 2012 08:08
mils, ja tęskniłam 🙂
Nirv, ja tu siedzę i plany obmyślam jak tu zrobić żeby w lipcu zdawać Ci od razu relację z pobytu sam na sam z Mireczkiem 😁 i naucz mnie kłódkę otwierać 😂
Hermes, głupia!!! Na tej kłódeczce ustawiasz kod i sama się otwiera! 😁 + bede miala darmowe do orange wiec wiesz...  😎
20 maja 2012 08:45
Nirv, oj no, ale ja ślepa jestem 😁 to będziemy przez cały pobyt w stajni gadać 😎
trzymajcie kciuki Małolaty :kwiatek: zaraz wyjeżdżam do stajni, oby wszystko się udało 😜 😜

btw., ktoś ma jakieś wieści od Myszy? 👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się