Ja z biologi będę miała 3 a z chemii 4 😵 Może tylko tak mówił? żebyś się starała nie wiem ( dorośli mają różne ''pomysły'' 🤔wirek: ) Ja to błagam tatę od roku o dzierżawę 😵 😵
Wypomina mi to na każdym kroku... Nie sądzę, że tym razem odpuści.
A ja już wczoraj kupiłam frak i koszule . Frak wzięłam szary bo tylko on mi się spodobał . A komplet granatowy Baki przyjdzie w piątek .Tak mówią ale mam nadzieje ,że dojdzie bo już sobota/niedziela zawody. 😲 Dzisiaj trening i w końcu poskacze. Od prawie dwóch tygodni nie skakałam .... Miło . A jak u was?
Mi nie dojdzie koszula do soboty... Muszą mi zamówić i będzie pewnie dopiero w przyszłym tygodniu. Wielka szkoda
Jezuuu co za głupi ludzie głosują w You Can Dance !!!! 👿 👿 Ten Bartek został no nie mogę, ręce i nogi opadają 👿 👿 ( sorry ale wkurzyłam się 😵 )
Nopebow, a gdzie startujesz ? Może w kołatniku ? 😉
łii umówiłam się na jazdę w sobotę z trenerem od 1,5 roku ? 😜 odjaaaazd 😀 🏇
a dziś o 17 mam egzamin 😲
o kurde, ale ja "igram z ogniem" w tamtym szkolnym tygodniu pon - byłam, wt - nie, śr- byłam, czw - nie, pt- byłam
ten tydzień pon- byłam, wt- nie, śr- byłam dziś nie byłam a jutro idę, oni mnie tam zabiją 😜 🤣
a tu jeszcze 3 przedmioty do poprawienia...
bakalia w Gnieźnie, SO, a tydzień później też w Gno na stadionie żużlowym
Aaaa ... Bo właśnie zauważyłam ,ze dość dużo zawodów jest w ten weekend. Szkoda ,że nie w Kołatniku . 🙁
Wczoraj ze stajni wróciłam dopiero po 22 ale miałam taki trening ,że ... 😲 Moja trenerka powiedziała ,że jak tak będzie na zawodach to będzie super. I mam już dwóch fotografów ! 😀 Także będą zdjęcia. 🤣
Mam najwspanialszego tatę na świecie 💃.
bakalia07, to się chwal nimi od razu 😉
A ja jutro jak wrócę z Poznania jadę do Pamsaaaa! 😅
ChingisChan smiem twierdzić, że mój jest lepszy 😀 😂
Hermes co Ty w Poznaniu robisz? 🤔
idaczerwcowa, jutro o 4 rano wyjeżdżam, bo na 8 rano mam badanie wzroku 😉
Ida nie śmiej 😤.
Ktoś miał styczność z siodłami Jorge Canaves?
Chingis zgodził się na siodło?? 😅
No a ja jutro też nie idę do szkoły 🏇 A na konie we wtorek pewnie dopiero 😵
ChingisChan, jak jest wygodne i niezniszczone to bierz, nawet jeśli firma nie jest znana, bo ja o takiej nie słyszałam :P.
ChCh hahhahah jednak śmiem 😀
Hermes to powodzenia, zeby wszystko było ok ! i pozdrów Poznań bo lubię to miasto 😂
Kamita pomimo 4 😅.
Sisisa w sobotę mogę je sobie przetestować, obejrzeć 😀.
To znalazłam
http://www.jorgecanaves.com/. Czyżby hiszpańskie? 😁
ChingisChan, a jaka cena w ogóle? Dokładnie zobacz, czy nic nie jest uszkodzone 😉.
Chingis to super! ciesze się! pochwal się może zdjęciami z próbnej jazdy 😀
Ona mi je chce sprzedać w stanie bdb za 2000zł. Właściwie to poza oględzinami skóry i sprawdzeniu czy terlica jest połamana czy nie nie mogę chyba już nic więcej sprawdzić.
Kamita postaram się 😀.
ChingisChan, jeszcze przystuły no i czy nie ma jakiegoś rozcięcia itd. I dobrze sprawdź, czy wygodnie Ci się w nim jeździ - czy siedzisko nie jest za duże/za małe, tybinki. No i jak pasuje na konia, bo to najważniejsze!
To po pierwsze 🙂. Wsiadam wsiadam 😀. Może nawet uda mi się je ukraść na weekend.
Hermes trzymam kciuki za badania żeby wszystko dobrze było :przytul:
jeeezu nie cierpię tego, że z decyzją o tym czy mogę iśc na jazdę czy nie rodzice czekają do ostatniej chwili... mój tata lubi tak nagle powiedzieć 'a masz złe oceny to nie pójdziesz na konie' i muszę czekać, co zdecyduje zanim się będę umawiać.
Mam zamiar sprawdzić instruktorkę inną, trzymajcie kciuki żeby to było TO 👀
Heval a z ta moją próbowałas w końcu czy znalazłas jakas inną? 😀
Ida tą Twoją 🙂
właśnie się zastanawiam czy mam mówić, że na dużego konia? Czy po prostu, że na indywidualną i mi da już dużego? Bo na kucyka to ja za wysoka 😂
ooo fajniee 😀
a kiedy jedziesz ?? to może bym wpadła odwiedzić stajnię mojej treneiros 🤣
mysle, że jak pojedziesz i Cię zobaczą to Ci dadzą dużego i już 😉
bierz Elvisa jak cos on najlepszy 😀
hahah zapytam czy mogę na niego 😁
to zależy po 1. od mojego taty kiedy będzie miał ochotę mnie zawieźć i 2.kiedy trenerka będzie mogła ale w weekend. jak będę wiedzieć dokładnie to Ci mogę napisać na pw 😀
muszę zebrać siły wewnętrzne żeby zadzwonić bo zawsze się głupio czuję jak dzwonię do kogoś obcego i mam coś przez tel załatwiać 😡
Ja tam muszę zamówić kowala 😁. Ciekawe jak mu się będzie rozmawiało z czternastolatką 😂.
Heval o jak weekend to super, dawaj na sobote bo ja niedaleko wlasnie od jej stajni mam Modela, to bym zobaczyła jak tam u niej wygląda bo jeszcze nigdy nie byłam i potem albo przedtem skoczyła do mojego 😀
nie czuj się głupio ona jest super sympatyczna 😉
Heval mam nadzieje że tata zdania nie zmieni i pójdziesz ! 🏇
ida a ta trenerka w prywatnej stajni czy takie ''normalnej'' ? 🙂