NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE
Dziewczyny, luzu troszkę 🙂
emptyline
Jak się zakończyła sprawa wytoku Kieffera?
Z tego co kojarzę to Nirv nie miała bana wyłącznie za podwójne konto.
no to zle kojarzysz. miala tylko i wylacznie za podwojne konto. uwielbiony przez ciebie regulamin nie przewiduje bana za nieuczciwosc.
[quote author=Thymos link=topic=5367.msg1395704#msg1395704 date=1336482425]
heh, ip przeciez przez proxy można zmienić... 🤔
No właśnie mnie zastanawia, kto jeszcze bierze pod uwagę ip...
[/quote]
ja biore bo to jeden z glownych dowodow na podwojne konto. innych za bardzo nie mam.
emptyline
Jak się zakończyła sprawa wytoku Kieffera?
Leży w torebce i czeka na pieniążki, ale jakoś wolno idą.
emptyline, czyli qniara odda ci pieniadze?
Z uwagi na krach finansowy, musiałam zgodzić się na 50zł. Wpisowe na studia mnie zabija, a nie chce rezygnować z treningów. Tylko, że coś tych pieniążków nie ma. Nie wiem, może idą do mnie piechotą, to w końcu 300km, może to chwilę potrwa 🙂
[quote author=ElaPe link=topic=5367.msg1395708#msg1395708 date=1336482699]
Z tego co kojarzę to Nirv nie miała bana wyłącznie za podwójne konto.
no to zle kojarzysz. miala tylko i wylacznie za podwojne konto. uwielbiony przez ciebie regulamin nie przewiduje bana za nieuczciwosc.
[/quote]
i czego się rzucasz. Wiem co przewiduje regulamin.
Ban to jedno - a minusy za nie do końca uczciwe transakcje to drugie. O czym Nirv zresztą sama wspomina i co ja właśnie kojarzę, że mieli z nią ludzie sporo kłopotów.
emptyline, chyba zartujesz, ze zgodzilas sie na 50zl 😲 powinna ci zwrocic czaprak i tyle.
i czego się rzucasz.
nie rzucam sie, tylko wyprowadzam z bledu. jakbym sie rzucala, na pewno bys zauwazyla 😎
emptyline, no chyba żartujesz!! Jak to 50zł?? Przecież to jest jakaś żenada, ja nie mogę...
emptyline, to 50zł to dopłata do wytoku jako forma zapłaty za czaprak?
quniara to jakaś łajza. Jeżeli produkt jest niezgodny z umową powinna się bez pyskowania odmienić i jeszcze pokryć koszty przesyłek.
Powinna i zdania nie zmienię. Pojechałabym na wycieczkę, miałam zamiar, ale nie ma teraz na to kasy, bo rekrutacja na studia ruszyła szybciej niż myślałam. Pal sześć, chrzanię to szczerze powiedziawszy. Jeśli ktoś nie ma za grosz honoru, to jest to tylko i wyłącznie przykre i nie chcę mieć do czynienia z takimi ludźmi. Smrodu sobie narobiła tak czy inaczej, ja przeżyję bez tego czapraka, za to ona jest spalona na całej linii.
Kolejną osobą z którą nie warto robić interesów to Kometa podaje dane do wysyłki, juz robi przelew, blokuje rzeczy na miesiąc i nic z tego nie ma, ani żadnego wyjaśnienia ani nic, szkoda czasu ...
uprzedzam przed sprzedawcą
monika12053 sprzedaje nie ten napierśnik co jest w ogłoszeniu na dowód dodaję aukcję z Allegro
http://allegro.pl/napiersnik-prestige-nowka-naczulek-z-diamentami-i2349373151.html ja mam nawet wątpliwości czy jest to Prestige i czy jest on nowy, mam nadzieje że nikt się na nadzieje na fajną cenę
dobra ściema......!! chcesz oczerniać to popatrz na swoje rzeczy i obczaj jaki masz szajs,,,,nie stac cie to nie kupuj...ogłoszenia takich firm nie są dla biedaków takich jak ty nara!!
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak kultury
monika12053, poszukaj swoich grabek w piaskownicy. Co to w ogóle z teksty dziecinne? Myślę, że właśnie ułatwiłaś podjęcie decyzji wszystkim, którzy rozważali transakcję z tobą.
😲
dobra ściema......!! chcesz oczerniać to popatrz na swoje rzeczy i obczaj jaki masz szajs,,,,nie stac cie to nie kupuj...ogłoszenia takich firm nie są dla biedaków takich jak ty nara!!
😲
a to forum nie jest dla blachar 😂
ponadto napierśnik z linku do allegro to jest taki prestige, jak ja chińska cesarzowa 😎
sory ale mam napierśnik Prestige i to oryginalny ze sklepu i wiem dokładnie jak powinien wyglądać, więc nie wiem o co jest ta kłótnia, a napierśnik miał być dla mojej koleżanki
Po prostu przedmiot jest niezgodny z linkiem który wstawiłaś, więc sprzedawaj go jeśli chcesz ale z prawdziwymi danymi.
Dzięki dziewczyny za wsparcie :kwiatek:
Sorry za 🚫
Spójrz na to zdjęcie poniżej i powiedz mi czy to choć w najmniejszym stopniu przypomina napierśnik z twojego ogłoszenia.
ten napierśnik z tego ogłoszenia to najtańszy jaki może być dokładnie ten:
http://www.amigo-konie.pl/leo-napiersnik-z-wytokiem-elastyczny-czarny.html z tym że na tym zdj nie ma uwzględnionego jednego szczegółu (ten szczegół się nie zgadza z tymi zdj. z ogłoszenia), ale to na pewno ten bo mam taki w domu i kupowany x lat temu właśnie na amigo. I na pewno dużo mu brakuje Prestige !!
Caroline12, trochę Ci się dziwię, bo wyraźnie widać, że na aukcji jest najtańszy tego typu model napierśnika, a nie żaden Prestige. Zwłaszcza, że masz już jeden taki oryginalny i dobrze wiesz jak on wygląda. Niestety, często sprzedający dorzucają w tytule aukcji różne marki żeby zwiększyć prawdopodobieństwo znalezienia ich aukcji przez wyszukiwarkę, stąd np. "Pad prawie jak Anky" czy "bryczesy cavallo pikeur euro-star" za 20 zł 😉. monikaileśtamcyferek jest niepoważna, ale jednak nie jest to moim zdaniem tylko jej wina i radzę następnym razem bardziej się przyglądać zdjęciom lub po prostu prosić o szczegółowe fotki.
ankers ja chyba za bardzo wierzę że ludzie są uczciwi 🤬
[s]Dodatkowo sama podbija sobie cenę. W wyżej wymienionym linku napierśnik został kupiony, a dzisiaj znowu został wystawiony, ale osobno z naczółkiem.
[/s]
edit: teraz po komentarzach widzę, co mi nie pasowało- dlaczego został ponownie wystawiony.
I już wiadomo od kogo
Dramka kupiła bryczesy z pełnym lejem nowe...
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,1316.750.html
Caroline12, na pewno następnym razem będziesz ostrożniejsza 😉
siwaaa sytuacja ta sama co u Dramki, to moja koleżanka kupiła ten napierśnik z allegro bo tu był za 250 a tam za 200 i też otrzymała negatyw jak Dramka i też była straszona allegro, więc widzę że użytkowniczka ma taki styl sprzedawania 🤔wirek:
ankers teraz już na pewno, mnie to zdziwiło bo kupuję i sprzedaję rzeczy na re-volcie już z 2 lata i się nigdy z żadnym przekrętem nie spotkałam
uprzedzam przed sprzedawcą monika12053 sprzedaje nie ten napierśnik co jest w ogłoszeniu na dowód dodaję aukcję z Allegro http://allegro.pl/napiersnik-prestige-nowka-naczulek-z-diamentami-i2349373151.html ja mam nawet wątpliwości czy jest to Prestige i czy jest on nowy, mam nadzieje że nikt się na nadzieje na fajną cenę
Ja już byłam zdecydowana na ten napierśnik i całe szczęście poprosiłam o real foto 😵
haha no nie moge z tym napierśnikiem
z panną moniką bednarz miałam do czynienia, gdy kupiłam od niej kilka rzeczy tzn 2 derki które miały mieć kilka malutkich dziurek i podkładke pod siodło futerkową , dziewczyna wydawałą sie spoko i zaproponowała gratis czerwony czaprak wycięty
paczka przyszła i to co zobaczyłam to była masakra
derki tak dziurawe jak sitko, czapraka czerwonego brak a podkładka to był kawałek starej zmurszałej gąbki
ale ja sie nie poddaje
setki razy pisałam dzwoniłam a dziewczyna twierdziła że ja chce ją oszukać bo ona mi wszystko wysłałą tak jak w opisie
skontaktowało sie ze mną wiele osób również oszukanych przez nią
tajnymi sposobami zdobyłam numer jej matki i sobie z nią porozmawiałam i jej mama wysłała mi tą podkładke na swój koszt
laska jeszcze mi pisała groźby straszyła tatą policjantem i kolegami
dziewczyny macie może jakiś namiar inny niż pw do majeczki bo niestety nie loguje się na re-volcie a moje bryczesy nadal nie doszły...
Kameleonik, wystarczy przeczytać podpis majeczki:
do 18.05.2012 jestem za granicą, mam utrudniony dostęp do neta i moge nie odpowiadać na wiadomości, nadrobie po 26
Dokładnie, poczekaj chwilę, bo z majeczką praktycznie nie ma teraz kontaktu.Wróci i zapewne wszystko wyjaśni.