Kącik Małolata...:D
Sisisa pokazuj foty!
Zabije moją szkołe , zamiast poinformować nas że nie mamy 2 pierwszych lekcji to siedziałam 2h niepotrzebnie w szkole a mogłam sobie jeszcze słodko spać 👿 Profesorka od fizyki kompletnie zapomniała o referacie nad którym siedziałam 3h 😵 i bądź tu człowieku mądry
Kamita kciuki są! 😀
Kamita spóźnione kciuki ale może coś poradzą :kwiatek:
nie mam już siły do moich rodziców. są po prostu hmm aż brak mi słowa ale mogę użyć: NIE DO WYTRZYMANIA 😵
a w szkole dziś jakiś dziwny dzień, oceny średnie złapałam ale jeden plus, że chyba żadnego zagrożenia nie mam. bo ci z naszej klasy co mają jakieś zagrożenie to wychowaczyni dała karteczkę o zaproszeniu rodziców na rozmowę po zebraniu. a ja takiej nie dostałam 😅
rumka Heval dziękuje za kciuki :kwiatek: matematykę napisałam po prostu boosko 😍 wszystkie zadania, opłacało się siedzieć cały weekend 😜
Heval no to ja już z ojcem nie wytrzymuje 😵 gratulacje braku zagrożenia ! 😁
rumka, wiadomość potwierdzona: Pan Arab będzie na zawodach! 🙂 Swoją drogą, to o której zawody będą się zaczynać? Na stronie nie mogę się doszukać...
mitery pierwszy konkurs zaczyna się o 9 i nie wiem o której przyjechać czy troche później czy jak ten debil być pierwsza ? 🙄
rumka, czego jak ten debil ;P? Ja w 70 - 80 i 80 - 90 startuję, a zdjęcia się przydadzą 🙂.
Sisisa , bo zawsze tak mam że pojade na zawody godz. 8.55 a tam cisza nikogo ani widu ani słychu . Moim jedynym problemem jest brak aparatu chyba że uda mi się od kogoś pożyczyć
O jakich zawodach dziewuchy gadacie ? 👀
ja wiem, że ja spamuję, ale co tam... klikniesz "lubię to"? pomożesz mi wygrać konkurs (-: bardzo mi zależy! link:
http://tinyurl.com/d2b8rruproszę, przekaż dalej, będę wdzięczna (-:
padam na ryj po treningu, było fatalnie, ze Strusiem Pędziwiatrem w ogóle się nie dogadywałam, spieprzyłam zagalopowania, spieprzyłam zatrzymania, nawet nie mogłam go pozbierać dzisiaj... trener się na mnie darł i w ogóle bleee, zaś skokowo - Jezusku! ogarnęłam siebie, ogarnęłam konia, nie skopałam ani jednego skoku, trener mnie pochwalił 😵
Facella glosowalam na Ciebie jak tylko bylo mozna. : )))
Facella, lajkłam :kwiatek:
Kurde, mam dość dzisiejszego dnia.. byłam rano u okulisty (od 8:30) i wyszły mi strasznie złe wyniki 🤔 jutro powtórka badania 🤔 siedziałam do 13:40 w szpitalu 😤
Facella już! 😀
Hermes jaką masz wadę? czy tu o coś innego chodzi? 🤔
Mnie bierze jakaś choroba 😵
Facella już 😀
Hermes a co z oczami nie tak ? czyżby okulary czekały ? 🙄
a mnie to jedynie kurwica bierze nad moim nieogarnięciem końskim 😵 😕 👿 🤦 🤬
ida ja jestem załamana jak rzadko chodzę na konie, byłam ponad tydzień temu jutro się okazało że trenerka może tylko na 16 a ja szkołę kończe o 15:45 😵 👿 dopiero w czwartek 👿
ja owszem chodze dosyć często, ale moje łydki robią co chcą 😵
nie mówiąc już o dupoklepaniu w ćwiczebnym 🤬
i niby trening dzisiaj udany, pomijając fakt, że Model przestraszył się drążków leżacych na ziemi ('-.-) i postanowił ich nie przechodzić, ale jednak go przekonałam, to cisnęłam 1,5 godziny dzisiaj i może przez 20 minut było naprawdę tak jak powinno być bo, a to łydka się majta, a to ręka ucieka, a to tamto, sramto, owamto... no jestem wsciekła na siebie 🤦 👿
ida każdy ma gorsze dni! 🤬 na pewno nie jest tak źle, muszę przyjść na twój trening i zobaczyć, na 100% nie jest tak źle :kwiatek:
wiesz, aż tak nie ale ja bym chciała (moje ambicje) żeby było dobrze, a nie "nie aż tak źle" 😕
szczególnie, że ja to naprawdę wszystko umiem !!! 🤔wirek: 👿
tylko kurcze te moje łydki tak mnie bolą i nie mogę ich ogarnąć po tym pół roku bez jazd 🤬
Kamita01, mam wadę, i z miesiąca na miesiąc się pogarsza 🤔
idaczerwcowa, okularnica to ja jestem od dawien dawna, a teraz mi się pogorszyło bardzo 🤔
Spadam się uczyć polskiego trzymać kciuki w środę od 13:30 i jutro od 8:30 na badaniu 🙂
Ja też powinnam nosić okulary, ślepa jak kret jestem 😂
Dziś do mnie Pani zadzwoniła, że nie zamówi mi sukienki na niedzielę 🙁 Jestem w dupie, jutro lecę do centrum w poszukiwaniu, skromnej i eleganckiej kiecki, i obym coś znalazła.
patt140, ja wczoraj byłam na zakupach z mamą po sukienkę i szpilki i dupa. Nic nie było, wkurzyłam się niesamowicie..Ale za to w niedzielę mój M. jedzie na zakupy ze mną po sukienkę i buty 😁 biedactwooo 😎
rumka, oo dzięki :kwiatek: W takim razie pewnie będę jechała autobusem ok. 8[sup]00[/sup] 🙂
Sisisa, fajnie, że stratujecie 🙂 Mam nadzieję, że uda mi się wyciągnąć kamerę od rodziców, choć moje zdolności fotograficzne pozostawiają wiele do życzenia 😉
Dzisiejszy dzień mnie załamał całkowicie..
Hermes Ja dziś kupiłam sukienkę, i sweterek buty też już mam ufff co za ulga 😎
co się stało? :kwiatek:
Hermesiu, co jest?
powiem tak, ja jestem ślepa od ponad pięciu lat, w ciągu pięciu lat wada pogorszyła mi się o 0,5 na jednym i 0,75 na drugim oku, wymieniłam szkła na mocniejsze jakoś pół roku temu i znowu jestem tak ślepa, jak przed wymianą. ale wada się już nie pogłębia bardziej. trudno, wolę być ślepa, niż chodzić w okularach grubości denka od słoika 😵
no i oczywiście dziękuję wszystkim za głosy, wczoraj byłam 10., już jestem 4. 💘
patt140, Facella, byłam na powtórce badania dzisiaj i znów masakra. Mam zanik pola widzenia lewym oku, podejrzewają przebarwienie siatkówki, bądź może mi się odrywać przez co gorzej widzę, ale jeszcze może to być wina, że mam coś z przesadką mózgową..
Szlag mnie trafi! Mój instruktor od prawka koleżance zrobił łuk a mi tylko jazde po prostej 👿 Ale mogę być z siebie dumna, bo stwierdził że robię to idealnie 😜
och nie tylko ja mam problemy z oczami! zawsze jakieś pocieszenie. Ja jestem wybitna bo zaczynałam z maleńką wadą w jednym oku a teraz mam +1,5 w jednym i -1,75 w drugim (ew + i - mogą być na odwrót bo mi się myli) także pozdrowienia od ślepej małolaty 😁 zanim wróciłam do jazdy bałam się, że będę miała polecenia typu: w A zakłusuj a ja nie będę widziała literek 😂
Hermes To nie za ciekawie... I co Ci z tym będą robić? tzn da się coś zrobić?
Hermes, przysadką, nie przesadką :P.
Jak dobrze, że ja jeszcze ślepa nie jestem... Moi rodzice noszą okulary...