tak, to z naczółkiem skandynawskim 👀
to ogłowie jest piękne 💘 💘
a naczółki... bleee. i niby czemu one są skandynawskie?
Kolory flag 😀. Ten z niebieskim środkowym paskiem 😎.
Kulawy Filemon czytający re-voltę pozdrawia twojego kota 😀.
francuski naczolek boski :zakochany:
wczoraj dostalam hasla do rekrutacji i zmieniam wybory srednio co godzine :|
😤
Wszystko nie po mojej myśli, każdy nagle mnie irytuje, wszyscy sie czepiają o byle co, nic spokojnie zrobić nie moge, mało spałam bo prezentacje robiłam, mi sie strasznie podoba, napracowałam sie a dostałam 4. Nawet przyjaciel mnie nieźle wkurzył, no niektóre rzeczy przestają być zabawne... przeprosił przynajmniej. Jeszcze przez tą całą komunię siostry ciotecznej nie wiem co z jutrzejszym koncertem bo torty musze ogarnąć a nie mam dekoracji, rano mam jakiś wyjazd z kołem bio... xdc4trecdxf4rdewsz 😵 Nie, nie mam okresu.
Uf, jakoś lepiej troche jak napisałam
Niemiłek, to norweski 😀.
Eh, do niczego nie będzie mi pasowało 🙁, chyba się zadowolę samym naczółkiem i może jakimś drobiazgiem w postaci hmm... napierśnika? 😜
o Izu...
a popatrzylam jakos bokiem 😂
wgl musze wam powiedziec ze sobie zalatwilam doradztwo zawodowe, ciekawe co sie okaze
ChCh, Drapiący Jurek pozdrawia Ciebie i Kulawego Filemona 😁
o tak ciepło Was pozdrawia
a ja może jakaś dziwna ale nie lubię błyskotek na naczółkach. Jakoś to mnie tak denerwuje. Ostatnio jak na jeździe byłam to ogarnęłam, że koń ma naczułek z takim paseczkiem "brylancików" czy co to tam jest to jakoś tak głupio mi było z tym jeździć 😁
mi się podoba ten "ukraiński", tzn. na górze ma też niebieski, ale to nic.
ida nie ma problemu 🤣
Chingis właśnie zamawiam z Mustanga, bo potrzebuję Lki, a tam zawsze sprawnie szło a potrzebuję na przyszły tydzień.
Swoją drogą zastanawiam się kiedy ja się ogarnę i nauczę jeździć. Nie widzę odległości. No jadę, jestem 2 fule przed i nie widzę ile mi zostało, czy powinnam skrócić czy co. Ślepota 🙄 Biedny koń wiecznie musi mnie ratować, bo ja przysypiam. Już dawno nie szło mi tak źle. Ale co tam, za tydzień zawody. Szczęście tylko, że w tym miejscu gdzie mi się dobrze zawsze jedzie 😁
nie rozumiem jednego człowieka naprawdę 😵 no ale, weekend przyszedł, mam go gdzieś 😁
dawno się tak nie uśmiałam jak dziś- najpierw na wfie, potem na technice, w domu z koleżanką, a potem "w kinie" 😎 jutro gdańsk 💃
Nope moja zmora, przysypianie 😵. Zawsze przesypiam pierwsze dwa skoki i ląduję prawie na szyi 🙇. Jestem za bardzo na nich spokojna xd.
Miałam wstawić zdj Rudej i niby jakieś tam mam ale tylko pysk i brzydka grzywa i widać obgryzione drzwi bosku i lizawe dodatkowo jakość komórkowa 🙄 . Chcecie takie ?
Nope moja zmora, przysypianie 😵. Zawsze przesypiam pierwsze dwa skoki i ląduję prawie na szyi 🙇. Jestem za bardzo na nich spokojna xd.
znam to 😁 czekasz do ostatniej chwili, myślisz, że jeszcze 1 fulka dojdzie - a tu skok. I biedny koń dostaje po grzbiecie. 😵
Chingis nopebow ja mam problem w drugą stronę, chce już skoczyć a tu koniu robi fule i dopiero skok a ja jakieś dziwne rzeczy wyrabiam 🤔wirek:
Nope to jest takie pa ta taj pa ta taj OJEJ! TO MY MAMY SIĘ ODBIĆ?! 😲
rumka dawaj ja rudą zawsze chętnie 😀
Ja sie będę żegnać z kącikiem kochani.
Ci co mają mieć, mają ze mną kontakt, jak coś sie dzieje to PW...
Praktycznie nie czytam już kącika, pisze raz na ruski rok więc tylko formalnie sie żegnam już oficjalnie że tak powiem, z niektórymi rozmawiałam prywatnie o tym. Kącik nie jest tym czy był, nie chodzi już o to ze stara grupa odeszła bo to nie jest najważniejsze... kiedyś kącik był przede wszystkim jednością, ktoś przychodził wkraczał do jedności pewnej, teraz mamy grupki. Ja wchodzę do kącika poczytać i czuje się jakbym już nikogo tu kompletnie nie znała. To moje odczucia, nic nie zmienimy, więc nie ma co wniosków wyciągać.
Ładne papa, od wakacji zapraszam chętnych do usłyszenia mnie w radiu bo wróci no i kontakt poza kącikiem raczej 😉
Macie też mojego skype, jak będziecie rozmawiać grupą to dać znać, dołączę się.
bye :kwiatek:
Alabamka przykro mi, ale rozumiem i szanuję tą decyzję
Chingis Kamita to się chyba nazywa brak oka 😂 kiedyś miałam, ale straciłam. Wyrobi się nam 😁
Alabamka no szkoda 🙁 jak coś to zawsze się możesz do mnie odzywać :kwiatek:
nopebow chyba tak 😁 zanim mi się wyrobi to moje hohoho dużo lat 😂
Małolaty właśnie wróciłam z koncertu i było... zaajeeeebiście 😜
Tabu, Rahim, Grubson była moooc! 😀 Tylko teraz moje gardło nie jest w zbyt dobrym stanie... I w głowie się mi troszkę kreci 😁 A jutro pobudka o 4.30 do konia 😂
patt oooo ja też bym chciała na taki koncert 👀
rumka ładny koń 🙂
achh ja nadal potrzebuję długotrwałych kciuków 🙄 może uda sie w końcu COŚ 😁
Chyba jestem walnięta. Umówiłam się dzisiaj z gościem, który do mnie napisał na digarcie. 😁
rumka piękna jest 😍
ja zaraz lecę męczyć Modela 😀
i bardzo się cieszę bo podobno wreszcie przytył 😅