ale ja mam już część sprzętu, ale takie ładności to już na wymiar trzeba. A ja albo jeżdżę na małych konikach i pożyczanym sprzęcie albo na grubych, zimnych konikach na swoim. Ale na grubej głowie to taki drobiazg może zginąć, poza tym grubaski podobają mi się w "konkretnych" ubrankach, a taką biżuterię widzę jednak na małych, szlachetnych główkach. 🙂 uszatkowa-od kiedy kupiłam siodło jeszcze bardziej choruję na swojego konia 😉 milusia-prześliczności od Anaa na kasztanku wyglądają pięknie
No coś Ty taka długaśna? A na szerokość jest OK? Myślałam że nawet będzie na styk a tu za długa 🙂 W praniu może sie minimalnie skurczyć, pamiętaj żeby w letniej wodzie prać tak na 30st.
Będę kupować na dniach tkaninę siatkową na derki przeciwko owadom dla moich dwóch koni. Na moje koniska trzeba mi około 4 metrów tej siatki a będę miała łącznie 10 metrów bo tyle co najmniej musze kupić aby mi ją sprzedano. Czy jest ktoś z was chętny dołączyć sie do zakupów. Dodam że siatka jest bardzo mocna , szerokość w beli 175cm. Ewentualnie jak ktoś chce mogę uszyć taka derkę.
na modelce 🙂 na żywo wygląda fajniej, bo się świeci ale komórka tego nie chwytała niestety 😁 na razie muszę całą stajnie swoją zaopatrzyć bo się posikali i też takie chcą 😉
Pozwoliłam sobie zgodnie z waszymi sugestiami nieco zmienić wersję ujeżdżeniową. Nie mogę się doczekać... by wkrótce wkleić zdjęcia "prawdziwych" koszulek. 🙂 edit: (poprawiłam link)
xxKooniexx baaardzo proste sama jadłam i dobre, mój koń to je bardziej niż te sklepowe 😉 Owsiany smakołyk Składniki i przygotowanie -250 g jabłek obierzcie, wytnijcie gniazda nasienne i uduście w niewielkiej ilości wody. -Rozgniećcie widelcem i włóżcie na gęste sito, aby odciekły(sok zachowajcie) -Zagniećcie z jabłek, 200g mąki i 150 g płatków owsianych ciasto. Jeśli masa się kruszy dodajcie trochę soku -Uformujcie gruby wałek i odstawcie na 1/2 godziny do lodówki. -Wygrzejcie piekarnik do 180 C, włóżcie blachę papierem do pieczenia ,pokrójcie wałek na plastry i pieczcie 15-20 min. -Ostudźcie i zimne ciastka przełóżcie do puszki