Wpływ treningu na wygląd. ZDJĘCIA.

rewir zakładam, że chwilę wczesniej go lonzowała albo jezdziła z założonymi gumami  😉 przeciez nie założyła ich zeby sobie dyndały  😁
equusmoth   Gudi &Greeys &Fokus
26 kwietnia 2012 09:22
edit : przenoszę  😡
lostak   raagaguję tylko na Domi
26 kwietnia 2012 09:28
equusmoth, to chyba bardzieje do wplywu zywienia a nie treningu.

pewnie ze kon wyglada znacznie lepiej, ale zmiana pod wplywem treningu to nie tylko zmiana w masie, to takze zmiana w sylwetce, a na podstawi zdjec luzem w roznych fazach ciezko powiedziec ze to jakikolwiek trening mial wplyw na to ze kon po prostu dobrze wyglada.  miesni nie widac, sylwetki nie widac - w tej samej fazie ruchu pod siodlem.
equusmoth   Gudi &Greeys &Fokus
26 kwietnia 2012 09:40
ok, no to trochę co do wątku się pomyliłam
😡 już znikam
Sanndy   „Czy dajesz siłę koniowi…”
26 kwietnia 2012 21:12
stępował na lonży wcześniej 🙂
Sanndy, fajny mlodziak, wyladnial przez ten czas odkad go masz.

Co sadzicie o nas? Zdjecia po lewej w wieku 3,5 -4lata, po prawej aktualne (roznica ok 2 lat). W miedzyczasie rok przerwy, od kilku miesiecy wracamy do pracy.

ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
28 kwietnia 2012 22:08
dobrze dobrane zdjęcia. Konia ewidentnie więcej. 🙂
Sanndy   „Czy dajesz siłę koniowi…”
29 kwietnia 2012 15:10
Dziękujemy. U Was też niesamowita zmiana, szczególnie na drugim zdjęciu widać fajnie
Pedro
góra kwiecień 2011 ( pracowaliśmy sporadycznie- nie był wtedy mój
od sierpnia 2011 jest mój od stycznia zaczęliśmy regularne treningi,
dużo pracy na lonży głownie chambon
dół kwiecień 2012
Nigna   Warto mieć marzenia...
30 kwietnia 2012 22:28
gejbi: okropnie dobrane zdjęcia nie można po nich nic stwierdzić , bynajmniej moim zdaniem
Averis   Czarny charakter
30 kwietnia 2012 22:30
Nigna, tak na przyszłość:

gejbi moim zdaniem konia przybyło. Ze zdjec widać że przód sie rozbudował, nie wiem jak zad. Tak mi sie przynajmniej wydaje 🙂
Nigna   Warto mieć marzenia...
30 kwietnia 2012 22:44
W każdym wątku przynajmniej kilku osobom się oberwało za napisanie bynajmniej zamiast przynajmniej. Nudne to ju się robi o.O Skoro wiadomo o co chodzi to po co się czepiać. Ja jestem nauczona takiej definicji tego słowa i nie będę zawsze pisać poprawnie. Mea culpa.
Twoja wina, Twoja. I dobrze że się obrywa bo te dwa słowa nie mają nic ze sobą wspólnego, poza kilkoma literkami, dobrze ludzi uświadamiać o ich niezaprzeczalnych błędach. A szkoda że wiadomo o co chodzi... Źle to o nas świadczy 😉

Pedro super, przybyło go z tego co widzę i widziałam na żywo  🙂 Przytyło z jedzenia chyba też?
hahah
w sumie to nie wiadomo jak z nim jest bo raz tak raz tak ale od
października nie widział owsa bo ma różne dziwne pomysły jak na przykład odbijanie jeźdźcom płuc czy też łamanie miednic ;pp
jedzie na paszy bezowsowej ;pp
teraz jest trochę chudszy niż na zdjęciu dolnym ale nie jakoś bardzo ;pp
cieciorka   kocioł bałkański
30 kwietnia 2012 23:12
Ja jestem nauczona takiej definicji tego słowa
gdybyś była nauczona równie błędnej definicji, np. że koń to krowa, to również byś się jej trzymała? To nawet nie jest "inna szkoła", czy regionalizm, po prostu ktoś cię źle nauczył.
Ja mam cus takiego. Pierwsze zdjecie z kwietnia 2012, drugie z grudnia 2011, tydzien w boksie (wczesniej biegalnia). Pierwsze odwrocone, aby bylo w tym samym kierunku.
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
01 maja 2012 11:31
Zupełnie inny koń. Super!
Kurczak, ale w czym on jest inny? bo ja na tych akurat zdjeciach, nie widze nic.
katja oczywiscie kon po 4 miesiacach nie moze stac sie schwarzeneggerem, ale szyja poszla w gore, przede wszystkim przy klebie, zad sie wypelnil, brzuch sie wciagnal i kon dostal ksztaltow konia sportowego. Zywienie sie nie zmienilo, bo w malych  biegalniach karmimy tym samym, czym w stajni.
Moze on sie zmienil tylko w moich oczach... matki zawsze zauwazaja tylko piekne strony swoich dzieci.
Anka, dlatego ja pytalam Kurczaka, bo to, ze zmiana jest, to podejzewam, i ze nawet ja widac 😉 tylko absolutnie nie po tych zdjeciach 😉 wiec jestem ciekawa jak Kurczak, zmiany zauwazyla.
01 maja 2012 14:27
a nie można tego konia ustawić dokładnie jak na 1 zdjęciu i bez siodła i bez podniesionej szyji?
No to przecież jest tak ustawiony? Jak sądze (i z tego co widzę) pierwsze zdjęcie jest z kwietnia 2012  👀?
01 maja 2012 14:38
nie jest tak samo ustawiony. I ma siodło.
No ale jak ma pokazać zdjęcie bez siodła konia z grudnia! Zrozum że nowe zdjecie jest bez siodła a STARE z siodłem i czasu już nie cofnie.
Chyba że nowe zdjęcie jest po prawej w takim razie zmiana mi się nie podoba.
Może i dużej różnicy nie widać, ale mam nadzieję że będzie coraz lepiej 😉
Evolet  😉
Widać! Fajnie wygląda 🙂
........
W takim razie mnie pocieszyłyście  😉
Przypomnę się za parę miesięcy  👀
nowe zdjecie jest bez siodła a STARE z siodłem

aaaaaa. to teraz mi sie wszystko wyjasnilo 😉 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się