Kącik Małolata...:D
ChingisChan piekny kon. 😍
nopebow grunt, ze jestes zadowolona! a zdjecia sliczne 🙂
a ja... jeszcze nigdy nie bylam chora w taki upal. 😵 a grrr
A ja się tak pożarłam wczoraj z K., że głowa mała 😵
Gorąąąąąąąącoooo !
Ale kuzynka chyba dziś przyjeżdża, także chillout na działce 😁
maiia Następne zawody za miesiąc, tyle że w innym miejscu. Do tego czasu musimy poskakać jakieś straszaki 😁
losieq dzięki 🙂
Chingis pełen chillout 😁
A ja dzisiaj jednak nie jadę na rowery z M.,bo przyjeżdża samochodem do mnie chyba i może do moich dziadków na grilla pojedziemy 🙂
nopebow gratuluję! Grunt to satysfakszyn 😅
Chingis, śliczny jest, w niektórych ujęciach przypomina mi Kulę, ale Kulson jednak bardziej w karość niż w skarogniadość wpada 🙂
Powiem Wam, że nie rozumiem moich krypto-pseudoprzyjaciół. Ja muszę być na ich zawołanie zawsze, bo tak to fochy, że nie można na mnie liczyć, a jak ja o coś poproszę, to dupa i zaczynają się wymówki. Masakra jakaś.
Hermes mi jak się uda mojego na zwykły spacer wyciągnąć, to jest jakieś święto (dzień dobroci dla zwierząt pewnie 🙄 )
Anderia Ja też takich ludzi nie rozumiem ... 🤔 Jak ktoś coś ode mnie chce, a mi nie po drodze, to foch i "na ciebie nigdy nie można liczyć !", a zwykle jestem ZAWSZE na KAŻDE zawołanie. Jak ja coś chcę, to oczywiście nikt nie ma czasu.
Owszem, jest kilka osób na które mogę liczyć, ale jednak moje zaufanie do nich jest ograniczone i nie zawsze mam ochotę zwracać się do tych osób ze swoimi problemami.
witam ja Was ponownie w kąciku, ktos tu jeszcze pamięta, że takowa tu byłam 😁
aleeeż mialam cudowny 5 dniowy weekend 😍 💘
wybaczcie, że nie na bierząco jestem z Waszymi sprawami ale sily nie mam czytac tej produkcji, którą machnęłyście na 10 stron 🙄
zaraz lecę do Modela bo dostałam kopa na rozpęd i będziemy się szkolić na mistrzów 🏇
ida nareszcie ! 😍
Stęskniłam się 😁
Mysza ano jestem nareszcie!! 😀
przyznam szczerze, że ja też się zdążyłam stęsknic :emota20060911:
ale warto było!! 🏇
opowiadać mi w szybkim skrócie co tam u Was!! 👀
ida, Facella ma niby-kryzys, bo ma niby-problemy... takie tam 🙄
cieszę się, że jesteś z powrotem.
walnę wam coś co wyprodukowałam wczoraj.
ida a gdzieś ty była w ogóle? 😀
Facella światło 😍
Ida, a Mysza ma kryzys 😁
Facella samoocena mi spadła 😵
Mysza, to poleci Ci jeszcze bardziej, bo robione w Fundacji 😁
idaczerwcowa, ja też się stęskniłam :kwiatek: opowiadaj szybko co u Ciebie 🙂
Facella nie dobijaj 😁
Jeszcze się zemszczę, poczekaj aż pojadę do Szwajcarii 😀iabeł:
O ile pojadę bo mnie K. wkurza 🙄
Aaa, wolny domek na dzisiejszą nockę. 😀 Jutro mam nadzieję spędzić jakiś czas z przyjacielem, oby się udało... 👀
Jak tam pogoda u was? 😁 W Olsztynie przyjemnie wieje i upał nie daje się tak we znaki.
Facella takie zdjecia robisz i kryzys masz? 🤔 to ja chyba powinnam sie schowac z moimi 🙄
fly bylam na CSI w Bogusławicach i robilam za fotografa, spalilam sobie całą twarz i dekolt 😵
Mysza co za kryzys ? 🤬
Hermes w porządeczku ! biorę się do roboty ostro 😀 i wcielam w życie mój plan marzeniowy 💘
Wpadłam tylko na chwilę, ale staram się czasem Was czytać. Fly, miło Cię znowu widzieć w tym wątku 😀
idaczerwcowa, no to życzę powodzenia :kwiatek:
ida na pewno podszkolicie się na mistrzów z Modelem 😉
fin dzięki, to miłe :kwiatek:
ida no to dawaj, zdjęcia pokazuj! 😉
ida, o kryzysie pisałam chyba 2-3 strony temu. a zdjęcia są dla mnie jak czekolada na depresję dla wielu, więc... tym bardziej się cieszę, że mi się podobają i uważam je za udane, a wy podzielacie moje zdanie 😍
Mysza dzięki za zrozumienie :kwiatek: Z osobami, o których pisałam jestem w klasie, jeszcze 2 miesiące, ale jednak, i to naprawdę nie jest miłe, gdy jeśli idzie o lekcje czy coś związanego ze szkołą lgną do mnie jak muchy do lepa, a jeśli to mnie trzeba pomóc, to nara i nie znamy Cię.
Wiecie co? Śmieszy mnie wszechobecna dyskusja o HBC 😁 Może jestem jeszcze mało rozumiejącą 15-latką, ale ten temat zaczyna mi wyłazić z przysłowiowej lodówki 😀
Anderia a dokładniej ? Chodzi Ci o aferę o siodło, jaką zrobiła gajara ?
Czy nie jestem w temacie ? 😁
W sumie to wszystko - i gajara, i ogół narzekań, jak to siodła HBC psują plecy pojawiają się dosłownie wszędzie 🤣
ta gajara już nawet tutaj musiała przeniknąć? :/
Nixon odpalony [biedny caly w kurzu], jak bedziecie chcialy to pokaze Wam pozniej mojego brudnego szkielecika 😁 urocze mam konie 💘 i dziwne, cholernie dziwne
niemiłek pewnie, że chcemy! 😀
Anderia ojej, dobrze, że ostatnio nie mam weny na czytanie innych wątków. 😁
mils napotkałam Twojego fbl 😀
happiiiness ? 🙂