equusmoth, to chyba bardzieje do wplywu zywienia a nie treningu.
pewnie ze kon wyglada znacznie lepiej, ale zmiana pod wplywem treningu to nie tylko zmiana w masie, to takze zmiana w sylwetce, a na podstawi zdjec luzem w roznych fazach ciezko powiedziec ze to jakikolwiek trening mial wplyw na to ze kon po prostu dobrze wyglada. miesni nie widac, sylwetki nie widac - w tej samej fazie ruchu pod siodlem.
Sanndy, fajny mlodziak, wyladnial przez ten czas odkad go masz.
Co sadzicie o nas? Zdjecia po lewej w wieku 3,5 -4lata, po prawej aktualne (roznica ok 2 lat). W miedzyczasie rok przerwy, od kilku miesiecy wracamy do pracy.
Pedro góra kwiecień 2011 ( pracowaliśmy sporadycznie- nie był wtedy mój od sierpnia 2011 jest mój od stycznia zaczęliśmy regularne treningi, dużo pracy na lonży głownie chambon dół kwiecień 2012
W każdym wątku przynajmniej kilku osobom się oberwało za napisanie bynajmniej zamiast przynajmniej. Nudne to ju się robi o.O Skoro wiadomo o co chodzi to po co się czepiać. Ja jestem nauczona takiej definicji tego słowa i nie będę zawsze pisać poprawnie. Mea culpa.
Twoja wina, Twoja. I dobrze że się obrywa bo te dwa słowa nie mają nic ze sobą wspólnego, poza kilkoma literkami, dobrze ludzi uświadamiać o ich niezaprzeczalnych błędach. A szkoda że wiadomo o co chodzi... Źle to o nas świadczy 😉
Pedro super, przybyło go z tego co widzę i widziałam na żywo 🙂 Przytyło z jedzenia chyba też?
hahah w sumie to nie wiadomo jak z nim jest bo raz tak raz tak ale od października nie widział owsa bo ma różne dziwne pomysły jak na przykład odbijanie jeźdźcom płuc czy też łamanie miednic ;pp jedzie na paszy bezowsowej ;pp teraz jest trochę chudszy niż na zdjęciu dolnym ale nie jakoś bardzo ;pp
Ja jestem nauczona takiej definicji tego słowa gdybyś była nauczona równie błędnej definicji, np. że koń to krowa, to również byś się jej trzymała? To nawet nie jest "inna szkoła", czy regionalizm, po prostu ktoś cię źle nauczył.
Ja mam cus takiego. Pierwsze zdjecie z kwietnia 2012, drugie z grudnia 2011, tydzien w boksie (wczesniej biegalnia). Pierwsze odwrocone, aby bylo w tym samym kierunku.
katja oczywiscie kon po 4 miesiacach nie moze stac sie schwarzeneggerem, ale szyja poszla w gore, przede wszystkim przy klebie, zad sie wypelnil, brzuch sie wciagnal i kon dostal ksztaltow konia sportowego. Zywienie sie nie zmienilo, bo w malych biegalniach karmimy tym samym, czym w stajni. Moze on sie zmienil tylko w moich oczach... matki zawsze zauwazaja tylko piekne strony swoich dzieci.
Anka, dlatego ja pytalam Kurczaka, bo to, ze zmiana jest, to podejzewam, i ze nawet ja widac 😉 tylko absolutnie nie po tych zdjeciach 😉 wiec jestem ciekawa jak Kurczak, zmiany zauwazyla.
No ale jak ma pokazać zdjęcie bez siodła konia z grudnia! Zrozum że nowe zdjecie jest bez siodła a STARE z siodłem i czasu już nie cofnie. Chyba że nowe zdjęcie jest po prawej w takim razie zmiana mi się nie podoba.