Kącik Małolata...:D
maiiaF, mam to samo,M. się śmiał, że skwar 30 stopni, a ja chodzę, flikam nosem i z chusteczkami się nie rozstaje 😵
A u mnie zapalenie gardła, czy coś... jak angina, ale bez temperatury 😁
Dżizzz, co za bałwan wymyślił tabletki na ból gardła do ssania, skoro z bólu przy przełykaniu śliny nie mogę ich zażyć?
Ankers też się zastanawiam po co takie tabletki, ale mimo wszystko jednak lek "rozprowadzasz" po całym bolącym gardle 🙂
Hermes mój K. się kiedyś śmiał, że wyglądam jak Gargamel, raz że mam duży nos, dwa że cały był czerwony od ocierania go chusteczkami 😁
Mysza, M. wczoraj za to, że się śmiał został oblany od stóp do głowy wodą z rzeczki,w której się kąpaliśmy 😎 z jutra będziemy mieli zdjęcia 😅
K. dostał "karę" na komputer, zmieniłam hasło 😁
Siedział sam i się nudził od 5 rano do 18 wieczorem, okrutna jestem - wiem, ale musiałam 😁
Wyjść też nie mógł, bo zabierałam klucze od mieszkania ze sobą 😂
Już na 99,9% jedziemy na zawodyyy! 💃
Doszły do nas wreszcie szampanki grip 😜 i spray na muszki. 😎
achh Małolaty jaki dziś fajny dzień 😀
budzę się, poniedziałek rano, 10 i myślę, że nie muszę iść do szkoły i od razu tak miło. Ale potem dzwoni przyjaciel i nie mogłam pospać :< ale spotkaliśmy się i poszliśmy do lasu posiedzieć, pogadać itp ale strasznie gorąco było 😵 potem wróciłam do domu i myślałam, że się będę nudzić ale koleżanka do mnie napisała i tak pogadałyśmy i obie nie miałyśmy co robić to przyszła do mnie i oglądałyśmy film a potem plotkowałyśmy i bardzo fajnie dzień zleciał 😎 prawie jak wakacje!
Heval cudowne lenistwo, nieprawdaż ? 😍
Dla mnie taka pogoda to już przesada... Gdybym już miała prawko, to leżałabym nad jeziorem i się opalała (ta jasne, raczej spiekła się jak grzanka) 😁
Ja o 14 mając trening myślałam, że umrę 😵. Jak tylko odpalili zraszacz to w nim stępowaliśmy 😁.
Ło Matko Bosko ! Ile ja bym dała, żeby sobie tak połazić koło zraszacza 😁
Czemu ja ciągle narzekam ? 😁
Mysza, koń nie był zbyt zadowolony 😁. Ale pod koniec treningu i dziwo byliśmy susi. (susi 👀 tak to się odmienia?)
Ja jutro jadę z moim M. do moich dziadków na grilla, a wcześniej pewnie nad jakąś wodę 🙂
Yyyy 🤔 ... Moja polonistka by mnie zabiła, że nie wiem jak to się odmienia ... Oj, już widzę ten jej srogi wzrok i krzyk "Brzezińska ! Jak to do cholery jasnej nie wiesz ?!", zachciało mi się być dupolizem na polskim 😂
Hermes wspominałaś coś o zdjęciach, nie ? Nie masz życia u mnie 😀iabeł: masz je jutro tutaj wstawić ! 🙂
Mysza, będą zdjęcia, jeżeli M. się zgodzi 😎
Hermes a co on ma do gadania ? 😁 Ja K. nawet nie informuję, że gdzieś dodaję z nim zdjęcie, gorzej jak sam zobaczy - ale jest jazda czasami, ten jego histeryczny krzyk 😀
- Mysza !! Wyszłem ...
- Wyszedłem !
- Wyszedłem tu jak debil ! I mam wodogłowie ! Usuń to ku*waaa !
😜 😁
Mysza u mnie teksty pani od Chemii są fajne "NO GŁUPIA ZOŁZA NIE CHCE REAGOWAĆ!!!!"
oczywiście o kwas chodziło 😁
A co to odmiany, susi chyba brzmi najlepiej 😀.
Ja bardzo lubię też panią od matematyki 😎
Ta to ma dopiero kompleksy 😁
Jakie? 😁 Ja się czasami potrafię zagapić w fascynujące okno a ona tylko "Asiu? Dobrze się czujesz? 😁"
Aż dziw, że jest wicedyrektorką.
Eh, ja znowu proszę o filmiki z jazdy... Generalnie prawie żaden nie nadaje się do interpretacji 😵. Może jeszcze koleżanka mi wyśle.
Mysza, on w ogóle nie lubi jak mu ktoś robi zdjęcia, ale cóż,bywa nie ma wyboru 😎
(susi 👀 tak to się odmienia?)
nie lepiej powiedziec "nie bylismy mokrzy"? 😁
nie cierpie zakupow a potrzebuje butow bo nie mam w czym chodzic, nosz kurcze 🙁
Mysza oj cudowne cudowne. ale niestety będzie trzeba się trochę pouczyć 🙄
nie mogę się doczekać kolejnej jazdy a to tylko raz w tygodniu :<
niemiłek ja sobie zawsze robię pod górkę 😁.
Chingis matematyczka ma różne odchyły typu łamanie kredy i wydzieranie ryjca na całą szkołę jak się wkurzy 🤔wirek:
Za to pani od chemii wpisała mi kiedyś bardzo interesującą uwagę:
"Klaudia i G. jęczą na lekcji udając stosunek płciowy". 😂
Pomijam fakt, że to koleżanka się zgrywała i sobie pojękiwała, a że ja jestem jej przyjaciółką, to też mi się oberwało 😁
Hermes oj tam, oj tam, polubi, K. musiał 😀iabeł:
Co do chorób, wszelkich angin i tak dalej to mnie zawsze rano pobolewa gardło tak, że nie mogę nigdy mówić. 😤
Mam zdjęcia. Chcecieeee? 💃
Chcę! A wy chcecie Huxa na trawie? 😁
Chingis nopebow chce chce 😀
Asiu, 😍 💘 😍
nopebow, pierwsze zdjęcie wymiata 😁 i wielkie gratulacje, bo chyba jeszcze tego nie pisałam, a jest czego gratulować, bo jeśli Ty jesteś zadowolona z siebie i z konia, to znak, że idziecie mega do przodu :kwiatek: kiedy następne zawody? 😁 🏇