Alabamka :przytul: 💘 żebym i ja nie łamała regulaminu, to powiem, że robię to na spółę z niemiłkiem, wystarczy zerknąć na podpis 😁 edit: oj coś mi wyszło za dużo liter w niemiłku 😵
Dobry, wróciłam 😁 facella, chodź tu kochanie, nie smutaj misiek, piękna pogoda, jesteś piękna, cudowna, i dalej nie kończe bo złamie regulamin [img[/img]http://[img[/img] [img][/img [img][/img
Kamita niestety nie. 😉 Od maja zmienia mi się prawdopodobnie rumak na konia trenerki. 🙂 Też fajny koń, mniejszy, szybki, zwinny i skoczny, podobnie jak klacz ze zdjęć. 🙂
Macie czasem takie cos, ze obejrzycie film czy przeczytacie ksiazke i potem nie wiecie jak sie odnalezc w swiecie? Od kilku godzin probuje wrocic do zycia. 😵 Mam cos na bani.
To spotkanie już kompletnie zryło nam banie, ale jest fajnei xD
cały dzień tak nam odwala, że nie wytrzymam 😵
przenosiłam sobie łóżka z jednego pokoju do drugiego, oczywiście jedno utknęło w drzwiach, bo okazało się, że są węższe i trzeba było rozkręcać 😎 ale mam wygodne łóżeczko w pokoju teraz 💘
Ok. Jeszcze czeka "Pies na telewizję" Tomasza Raczka, bo bardzo lubię tego pana 😉.
niemiłek, za żadne. Sama postanowiłam się wziąć za polską literaturę. A tego Faraona już skończę, chociaż pierwszy tom, chociaż nie podszedł mi zbytnio. Ale za to te opisy przyrody 😁
nopebow, mils super, gratuluje. :kwiatek: Dzień minął całkiem fajnie, nie narzekałam, że ciepło, ale i tak nie mogłam znaleźć sobie odpowiedniego miejsca w ogródku. 😁
niemiłek to jest książka Requiem for a dream? myślałam, że tylko film jest
z książek bardzo mi się podobało "Pod kopułą" Kinga dość obszerna ale bardzo chętnie ją czytałam i było mi smutno jak się skończyła. Nie cierpię tego uczucia jak kończę jakąś świetną książkę i nie wiem co dalej, albo serial się kończy no i co teraz? dokładnie to, o czym mówisz Krupnik 😀