Kącik Małolata...:D

Facella   Dawna re-volto wróć!
29 kwietnia 2012 18:54
mils, u la la, seksiaście  😜
nopebow a gdzie foteczki ?!
mils ładny koń  👀

cały dzień dziś rysuję, w tym 3/4 rysunków to konie  😁
Dobry, wróciłam  😁
facella, chodź tu kochanie, nie smutaj misiek, piękna pogoda, jesteś piękna, cudowna, i dalej nie kończe bo złamie regulamin 
Facella   Dawna re-volto wróć!
29 kwietnia 2012 19:29
Alabamka  :przytul:  💘
żebym i ja nie łamała regulaminu, to powiem, że robię to na spółę z niemiłkiem, wystarczy zerknąć na podpis  😁
edit: oj coś mi wyszło za dużo liter w niemiłku  😵
ile mialam liter? 😁

mils ciachooo 😜

czemu jak jest fajnie to zawsze sie to nawarstwia i jest SUPERfajnie? 💃
Brawa dla mnie. Mamy tu emotke "  :przytul: " a ja używałam linku z internetu  😵
ChingisChan   Always a step ahead! :)
29 kwietnia 2012 19:42
Hahaha! 😂
Mam peeełno zdjęć, i jak ja je ogarnę? 😵
Dobry, wróciłam  😁
facella, chodź tu kochanie, nie smutaj misiek, piękna pogoda, jesteś piękna, cudowna, i dalej nie kończe bo złamie regulamin  [img[/img]http://[img[/img] [img][/img [img][/img

no popatrz Asiu  😂
ChingisChan   Always a step ahead! :)
29 kwietnia 2012 19:57
Biedna Izu 😂
mils Suuper !!!  🤣 to twój koń??
mils   ig: milen.ju
29 kwietnia 2012 20:18
Kamita niestety nie. 😉
Od maja zmienia mi się prawdopodobnie rumak na konia trenerki. 🙂 Też fajny koń, mniejszy, szybki, zwinny i skoczny, podobnie jak klacz ze zdjęć. 🙂
Cześć  😀
Jak minął czy dzień?
Mi dobrze, dopóki telefon nie zadzwonił, rodzina zawsze pomoże  🤔wirek:
madmaddie   Życie to jednak strata jest
29 kwietnia 2012 20:51
Macie czasem takie cos, ze obejrzycie film czy przeczytacie ksiazke i potem nie wiecie jak sie odnalezc w swiecie?
Od kilku godzin probuje wrocic do zycia.  😵 Mam cos na bani.

jaki tytuł, Krupniczku?
Duma i uprzedzenie, a chwile pozniej Rozwazna i romantyczna.
Filmy oczywiscie, po ksiazki chyba sie dopiero wybiore w najblizszym czasie.  🏇

Ale to jest cos strasznego, moj mozg. 🤦
Rozważna i Romantyczna  😍 Madmaddie, nie podobał Ci sie, to to co oglądałyśmy i mówiłaś, że ładne konie a potem wyłączyłaś 😉
Patrzcie, co znalazlam, to jest i-dio-ty-czne:
🤔
co wy wiecie o filmach ktore zmieniaja zycie, moja najnowsza produkcja miazdzy system 😁
niemilku, nie niszcz moich doznan! Wystarczy, ze zrobi to jutrzejszy poranek.  🤬
29 kwietnia 2012 21:29
oj, Aniu, trochę nie moje klimaty. ja potrzebuję mocniejszych doznań  😁
Majówka, w końcu jest trochę czasu na czytanie książek. "Mistrz i Małgorzata", "Faraon" i jeszcze kilka innych pozycji czeka. Ktoś coś poleci?
29 kwietnia 2012 21:32
"Milion małych kawałków", "Pchli pałac", nie wiem jakie gatunki lubisz 😉
W sumie sama nie wiem, ale lubię jak coś jedzie po mej psychice niczym furminator 😎.
29 kwietnia 2012 21:36
"Senność" Kuczoka, "Twarze Szatana". jak mi się coś jeszcze przypomni to naskrobię pw
ankers o em dzi "Faraon" za jakie grzechy... z takich psychicznych to Requiem for a dream, Fight Club, American Psycho
To spotkanie już kompletnie zryło nam banie, ale jest fajnei xD

cały dzień tak nam odwala, że nie wytrzymam 😵

przenosiłam sobie łóżka z jednego pokoju do drugiego, oczywiście jedno utknęło w drzwiach, bo okazało się, że są węższe i trzeba było rozkręcać 😎 ale mam wygodne łóżeczko w pokoju teraz 💘
Ok. Jeszcze czeka "Pies na telewizję" Tomasza Raczka, bo bardzo lubię tego pana 😉.

niemiłek, za żadne. Sama postanowiłam się wziąć za polską literaturę. A tego Faraona już skończę, chociaż pierwszy tom, chociaż nie podszedł mi zbytnio. Ale za to te opisy przyrody  😁
nopebow, mils super, gratuluje.  :kwiatek:
Dzień minął całkiem fajnie, nie narzekałam, że ciepło, ale i tak  nie mogłam znaleźć sobie odpowiedniego miejsca w ogródku.  😁
niemiłek to jest książka Requiem for a dream? myślałam, że tylko film jest

z książek bardzo mi się podobało "Pod kopułą" Kinga dość obszerna ale bardzo chętnie ją czytałam i było mi smutno jak się skończyła. Nie cierpię tego uczucia jak kończę jakąś świetną książkę i nie wiem co dalej, albo serial się kończy no i co teraz? dokładnie to, o czym mówisz Krupnik  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się