NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
30 kwietnia 2012 13:45
Info dla oszukanych przez Dancer. Nowy adres pod którym ją złapiecie http://www.photoblog.pl/delcor/121702069/og-del-cor.html

Informację mam od naszej userki, która zna Dancer osobiście i też ma o niej delikatnie mówiąc złe zdanie.
cieciorka   kocioł bałkański
30 kwietnia 2012 13:51
Dancer na facebooku jest już jako Wikt Oria B. Hehe... i nawet siodło chce tam sprzedać  👍
Od DANCER      która żekomo jest oszustką,to po
1)    to THYMOS z poczatku mnie oszukała nie wywiązując sie z umowy kupna ,ale temet zamknięty.
2)      HAFLINGEROWO      dostała już dawno dawno zwrot pieniędzy za siodło które mi odesłała.
3) ostatnie    ZELMUTEK pomijam ,że dziewczyna jest wręcz irytująca to kłamliwa ,ponieważ nie oszukała jej na pieniądze, pisałam ,ze dostanie szczotki Lami-cell z torbą to i takie też dostała AMEN!
desire   Druhu nieoceniony...
01 maja 2012 20:25
mankaa69 - rozdwojenie jaźni ??  skoro piszesz "od dancer, która.." itp.  a nagle piszesz, że to Ty jesteś pokrzywdzona  👍 😂
Dworcika   Fantasmagoria
01 maja 2012 20:35
desire, zdaje się, że ppkt. to forma cytatu. mankaa69 wstawiła tu chyba wypowiedź dancer.

3) ostatnie    ZELMUTEK pomijam ,że dziewczyna jest wręcz irytująca to kłamliwa ,ponieważ nie oszukała jej na pieniądze, pisałam ,ze dostanie szczotki Lami-cell z torbą to i takie też dostała AMEN!

hahahahahahhahaha to się uśmiałam. Chyba wszyscy już tutaj widzieli wymianę korespondencji (moją i Dancer) dotyczącą szczotek więc już tutaj nikomu kitu nie wciskaj , wyraźnie napisała, że WSZYSTKIE SZCZOTKI ZE ZDJĘCIA. Radzę uważać na słowa bo jak na razie to Ty Dancer jesteś tutaj "irytująca i kłamliwa"!

desire, masz rację z tą rozdwojoną jaźnią:
"...ponieważ nie [b]oszukała[/b] jej na pieniądze, pisałam ,ze dostanie..."  -  🙇 na cytat mi to jednak nie wygląda  😀
a ogierek z bloga "dancer" jest przedstawiony jako nowy nabytek naszego alter ego dancer " mankaa69, "
In.   tęczowy kucyk <3
01 maja 2012 23:54
żekomo

Przepraszam, za nieprzepisowy post, ale padłam ze śmiechu  😂

A moderatorki chyba mają możliwość sprawdzenia IP i wypowiedzenia się w temacie rozdwojenia jaźni?
Ostrzegam przed Angeliką95 (nowe konto monety). Wysłałam pieniądze na derkę, którą obecnie wystawia w ogłoszeniach. Przez wiele miesięcy nie mogłam się doprosić ani derki, ani zwrotu pieniędzy, wielokrotnie słysząc, że to ja jestem oszustką, że derka na pewno do mnie doszła, a ja próbuję ją okraść  🙄 Pieniądze odzyskałam dopiero po skontaktowaniu się z mamą Angeliki.
Pewnie, że ja się wywinęłam z kupna siodła. Ja zrezygnowałam i moja wina.

Pytanie: która z Was kupiłaby siodło od osoby która:

1) nie chce podać nr tel. ("bo nie ma czasu rozmawiać" - ten argument mnie po prostu zesłał z krzesła na podłogę)
2) nie zgadza się na odbiór osobisty siodła (a miałam możliwość tam pojechać)
3) wystawia raz siodło z systemem cair, a raz bez niego (widać na zdjęciach, na maila dostałam zdj bez cair, na ogłoszeniu na RV były one wymieszane)
4) posługuje się zdjęciami siodła z allegro (sprzedający na allegro z innego miasta, sprzedawał siodło po dużo wyższej cenie, z systemem cair)
5) kłamie (dodatkowo ma złą opinię od innych kupujących)
😎 o ja samo zło...

Dziwne w takim razie, że to ja ją oszukałam, skoro kasę mi przelała z powrotem (całość w ciągu dwóch tygodni, ostatni przelew dostałam po rozmowie z jej ojcem)
Dzięki takim użytkownikom jak Dancer nigdy nie kupię nic bez możliwości odbioru za pobraniem. A szkoda, bo na mnie nikt nie narzekał...
noen   A story of a fighter of our human race
08 maja 2012 11:58
Tak, jestem. Bana miałam za teoretycznie podwójne konto, ale zostało to wyjaśnione.
Gillian   four letter word
08 maja 2012 13:46
noen, i kto to mówi  😂
mankaa69 od razu możemy cię zapisać do nieuczciwych, czy założysz jeszcze jedno konto?  😁
ash   Sukces jest koloru blond....
08 maja 2012 13:56
No właśnie, jak to jest?
bo dla mnie mankaa69 to Dancer
ash, dla mnie też, moje szpiegowskie alter ego już to wyśledziło na pb 😎

Ciągnie jednak do re-volty, ciągnie...
a dancer i Angelika95 (nowe konto monety) - sa na liście? powinny....
takei udaremnione ewidente oszystwa też powinny trafiać...jedna osoba się nie da ..inna bedzie mniej ostrozna...

a u nas w stajni po obozie dzieciowym zauważyłam brak paru rzeczy (i to tych z darów bo innych nie mamy) , jakies tam drobniejsze (uwiąz itp) no ale....- to dopiero chamstwo co? ;/
ip zostalo sprawdzone i niestety jest inne.
heh, ip przeciez przez proxy można zmienić...  🤔
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
08 maja 2012 14:11
Nirv jest znowu na forum 🤔
http://ogloszenia.re-volta.pl/sprzet/szczegoly/8571?q=anky&kategoria=&stan=&lokalizacja=&sortuj=0&widok=1&strona= ?

juz nie ma ogłoszenia.

Z tego co kojarzę to Nirv nie miała bana wyłącznie za podwójne konto.

No właśnie mnie zastanawia, kto jeszcze bierze pod uwagę ip...
asds   Life goes on...
08 maja 2012 14:35
Wicie jakby nie patrzeć r-v jest dużą bazą potencjalnych klientów i dodatkowo nie ponosi się tu dodakowych opłat za wystawienie towaru na sprzedaż
08 maja 2012 15:40
Gillian, ja, tylko, ze ja nie dostalam bana 😉 Nie wiem jaki masz problem, ale jezeli nie masz innych to prosze bardzo 🙂
08 maja 2012 15:41
pogódź się z tym, że zostaniesz na zawsze zapamiętana za to i owo, nic na to nie poradzę 😉
08 maja 2012 15:46
Gillian, Czy ja sie z tym nie pogodzilam? Glownie mam typowa polewe z osob, ktore to pamietaja i na kazdym kroku wypominaja, uwierz, ze mnie rozsmieszacie, jako baby, ktore maja wiecej niz to 8nascie lat, i powinny miec cos w glowie, a zajmuja sie odgrzewaniem kotletow z przed 1.5 roku 😉 Ale jak kto lubi, mnie tym nie zdenerwujesz, na szczescie ja mam dystans do siebie samej 🤣
[quote author=Thymos link=topic=5367.msg1395704#msg1395704 date=1336482425]

[/quote]

IP komputera można zmienić, ale IP internetu chyba już nie tak łatwo. Przynajmniej tak mi brat tłumaczył kiedyś tam.

ElaPe, nie, bana dostałam ze względu na podwójne konto, którego nie miałam, a jedynie było kontem faktycznej koleżanki.

A co do mnie... To generalnie wiele się zmieniło, ogarnęłam moje roztargnienie, bo jak się wgłębicie na tym wszystkie minusy polegały zazwyczaj, moja wina, bardzo Was wszystkich za to przepraszam. Zapamiętacie mnie tak, a nie inaczej - okej, macie prawo. Na pieniądze nikogo nie oszukałam, jedynie zazwyczaj spóźniałam się z paczką... Jak by nie było - przepraszam, moja wina.

A ogłoszenia nie ma, bo już nieaktualne, ot co.
ash   Sukces jest koloru blond....
08 maja 2012 15:51
[quote author=Milla link=topic=5367.msg1395725#msg1395725 date=1336483531]
[quote author=Thymos link=topic=5367.msg1395704#msg1395704 date=1336482425]

[/quote]

IP komputera można zmienić, ale IP internetu chyba już nie tak łatwo. Przynajmniej tak mi brat tłumaczył kiedyś tam.

[/quote]

no tak, ale można mieć dodatkowy net np. z orange! coś mi tu śmierdzi!!! 😤
08 maja 2012 15:58
noen, a po co ja mam Ciebie denerwować?  👀 im bardziej udowadniasz, że masz to gdzieś tym gorzej to wygląda  🚫
08 maja 2012 16:17
Gillian, GORZEJ? 🤣 mam siedziec i sie przejmowac, ze niejaka Gillian mi ublizyla na forum? 😁 Chyba sobie w tym momencie ze mnie kpisz! 😉 Nie wiem w jakim Ty swiecie zyjesz, ale na pewno nie w tym co ja, wiec jezeli masz jakis problem z czytaniem moich postow, pod moim zdjeciem masz przycisk ignoruj, moze Ci ulzy! 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się