Kącik Małolata...:D

A co trzeba jutro nadprogramowego?
niemiłek tez mysle, ze obniza. 😉
olowek, gumka, linijka, ekierka, katomierz i cyrkiel 😉
jakie progi?  🙂 od nas przecież zależą progi, jak 32[zazwyczaj] osób do jednej klasy składa papiery to bierze się przecież tylko te 32 z najwieksza iloscia punktów.. A,że póki co dosyć prosty egzamin, to sami sobie podnosimy progi  😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1382317#msg1382317 date=1335272574]
olowek, gumka, linijka, ekierka, katomierz i cyrkiel 😉
[/quote]
Oficjalnie i tak serio serio to wszystko trzeba? Nie wiedzialam nawet.  😂
Kurde, nie mam katomierza na stanie.  🤔
mils   ig: milen.ju
24 kwietnia 2012 14:10
niemiłek wymiatasz. 😁 Ja oczywiście musiałam wyłożyć się na najprostszym zadaniu - nie dość, że kombinowałam, to w końcu przekombinowałam. :/ Zresztą z historii to samo...
Krupnik. ja chyba tez nie posiadam. 😂

takie male pytanko. nie wiecie ile pktow mozna bylo zdobyc z hist+wos? :kwiatek:
Krupnik. ja tylko katomierz mam xD

losieq 33
jakie progi?  🙂 od nas przecież zależą progi, jak 32[zazwyczaj] osób do jednej klasy składa papiery to bierze się przecież tylko te 32 z najwieksza iloscia punktów.. A,że póki co dosyć prosty egzamin, to sami sobie podnosimy progi  😉

Ja nie wiem, skąd się bierze to myślenie, że szkoły ustalają progi. Szkoła może sobie chcieć, ale jak się okaże, że egzamin był trudny i dobrych wyników jest mało, to co? Nikogo nie przyjmie, bo sobie ustaliła za wysoki próg? 😉 Atutowa dobrze mówi, wysokość progów zależy od Waszych wyników, jeżeli okaże się, że egzamin w skali kraju poszedł dobrze, to pewnie będzie ciężej o dostanie się do dobrych liceów. Ale jeśli pójdzie słabo, a Wam akurat trafią się naprawdę niezłe wyniki, to raczej szkoły staną otworem 😉

Trzymam kciuki, jutro jest matematyka i...? 🙂
Ja mam tylko ołówek i ekierke... Dzięki lekcjom matematyki bez przyborów, umiem namalować z ekierki kąty.  😂

Goździk, przyroda - fizyka+biologia+chemia+geografia  😉
Gozdzik, masz racje, kajam sie.  👀
Jednakowoz jakos tak sie, wiecie, utrwalilo. Te progi to po prostu chyba najnizsza liczba punktow z jaka przyjeli.
Dobra, siadam do ksiazek.
Przebimbalam 3 lata, to trzeba zaczac sie uczyc.  🏇
Dokładnie tak 🙂
Współczuję Wam, jednak dwa egzaminy, osobno z matmy i osobno z pozostałych przedmiotów przyrodniczych... No, to trochę dużo, zwłaszcza, jak na jeden dzień. Na ile maksymalnie punktów one są?
Goździk w sumie chyba kazdy jest inaczej. tzn niewazne czy jest 31 czy 36 i tak sie liczy z % 😉

edit. nie pamietacie ile pktow bylo za rozprawke?
Anderia   Całe życie gniade
24 kwietnia 2012 14:29
Goździk nie mam pojęcia, co egzamin próbny to była inna punktacja, nie ogarniam już...
Kurde, po wyjściu z sali dzisiaj miałam na ustach tylko jedno słowo - "MASAKRA", a tu podliczam punkty w domu, wychodzi na to, że z polskiego mam jedno zamknięte źle, z historii 2, z wosu 1, a tak to reszta pięknie i elegancko. Zobaczymy jak rozprawka i drugie otwarte z polaka, ale już chyba nic mnie nie zdziwi.
Tak się dzisiaj śmiałam, że dziś była mała masakra, jutro będzie wielka masakra, a w czwartek nadrabianie punktów - bo anglik najłatwiejszy  😅
To chyba jestem już naprawdę bardzo stara, u nas było zupełnie inaczej 🤣

Trzymam kciuki! 😅
29 z historii o Matko Przenajswietsza DZIEKI! szkoda ze wszystkie bledy to bylo niepewnosc miedzy 1 a 2, cos mi strzaly nie ida 🙄
24 kwietnia 2012 14:34
niemiłek też bym miała 29, gdyby mnie nie pokusiło, żeby zaznaczyć że Otto III i Bolesław Chrobry spotkali się w Krakowie. No pewnie, zjazd gnieźnieński był w Krakowie  😵 I ja chcę iść na rozszerzoną historię do LO, powodzenia  😂
Anderia, patrze, identycznie palnelysmy.  😂
Sa oficjalne odpowiedzi?
mils   ig: milen.ju
24 kwietnia 2012 14:38
Anderia spoko, też chcę iść na rozszerzoną historię, a trochę zawaliłam. 😁 Trudno się mówi, już tego nie zmienimy.
Ktoś ogarnia last.fm?
24 kwietnia 2012 14:39
Krupnik. ja coś wygooglowałam, nie wiem czy to oficjalne, ale raczej wiarygodne.
Czy ktoś jeszcze krzywo nakleił naklejkę z kodem szkoły, czy tylko ja jestem taka zdolna?  😁
No i byłam przed polskim jako jeden z uczniów przy rozpakowywaniu arkuszy, me gusta  😎
Anderia ja bylam przy pakowaniu dzis i ide jeszcze przed i po rozszerzonym ang, nudy 😁

nie moge znalezc testu z historii. -_- jest juz w ogole?
poki co spadam poczytac cokolwiek z geo, obijalam sie 3 lata, wiec.. 😂
Ja na polskim mialam lekko krzywo.  💃
Ide sie juz uczyc, pewnie wieczorem wpadne!
Ja ide na humana z ta mizerna historia wiec pozdro 😁
24 kwietnia 2012 14:45
losieq ja liczyłam z tym --->
Ja tu się kurczę wysilam z tą nalepką, chcę pięknie ładnie, a tu się "sam" zahaczył jeden róg o papier, chciałam odkleić ale nie wyszło, babka od fizyki "Dobra już zostaw bo kartce zrobisz krzywdę" no i tak oto przykleiłam krzywo  😵 Jak mi tego nie zakwalifikują do sprawdzania to będzie super  😀
niemiłek ja właśnie też na humana, z rozszerzonym polskim, historią, angielskim. Ale pytanie czy mnie przyjmą - to 18. LO w rankigu Wawy, czyli patrząc na to, że jest ok 150 szkół (albo lepiej) bardzo dobra szkoła, byle nieuka tam nie wezmą  🤣
Gratuluję wszystkim! 😅
Jaki był temat rozprawki?

Współczuję wam, serio z tymi testami. Ja miałam jakoś prostsze to wszystko. 😁 Właśnie dzisiaj zabrałam ode mnie ze szkoły papiery, w tym świadectwo z 3 gim [czerwony pasek, 6 z biologii, finalistka Wojewódzkiego Konkursu Biologicznego, zachowanie wzorowe 😎] i wyniki testów gimnazjalnych, niezłym koksem byłam. A teraz? Na świadectwie maturalnym 3 z biologii, większość dwój, a jak będę miała zachowanie poprawne to będę się cieszyć. 😂
Anderia to tak jak ja tylko ze u mnie to klasa filmowa wiec mam dodatkowe zajecia 😉

ja to jednak tepa jestem. glupsi ode mnie lepiej napisali te testy :/
Anderia tez patrzylam z tego, ale wolalabym caly arkusz. no nic, poczekam.: )
niemiłek u mnie zawsze tak jest. bo ci slabsi czesto strzelaja i trafiaja, a ci niby lepsi kombinuja, kombinuja i czesto przekombinuja. 😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1382461#msg1382461 date=1335278645]
ja to jednak tepa jestem. glupsi ode mnie lepiej napisali te testy :/
[/quote]
Zolwik  🤔
ehhh... byle sie dostac!

haha wszystkie kwejki 😂

myslicie ze jutro cos dowala czy odpuszcza jako nowosc?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się