Kącik Małolata...:D
Za mnie ktoś potrzyma? :kwiatek:
Mysza kiedy masz egzamin? Czy mi się coś pomieszało i dopiero kurs robisz? 😉
Robię kurs, ale już mam półmetek za sobą 🤔 Nie jeżdżę codziennie po kilka godzin, teraz nabijam po 3 godziny, ale godzina odchodzi mi na same dojazdy. Egzamin dopiero w czerwcu, bo dopiero w czerwcu będę mieć 18-stkę 😉
nopebow, my w sumie jesteśmy od początku w tym kąciku,ale nie wiem czy ktoś by za mną tęsknił, aczkolwiek uwielbiam "stare"osoby stąd 🙂
ja bym tęskniła !
Ale naprodukowałyście 😵 musiałam wygrzebywać stare posty, w nowych nie mam czego szukać 😁
I trzymam kciuki za te Wasze nieszczęsne testy 😁
Siedzę w domu i trzymam kciuki za was wszystkie (bo chyba nie mamy tu chłopaków 👀 ) 😉
też kciuki trzymałam i trzymam za Was 😀
sprawdzian z matmy... kolega mi powiedział, że jestem koksem, że to rozwiązałam i on przepisał ode mnie wszystko 😂
obym dobrą ocenę dostała 🙄
Dziekujemy za kciuki, przydaly sie. :kwiatek:
Jak Wam poszlo, dziewuchy?
niemiłek o maj gasz, przyprawiłaś mnie niemal do orgazmu swoim profilowym i podpisem 😜 😜 😜
no wiem 💘
ymmm historia zle ale to wiedzialam od poczatku, wos ok, polski temat dla mnie byl genialny bo uwielbiam "Zemste" a rozprawka dosyc przyjazna 😉 no ale poczekam na wyniki
Krupnik., mi historia-wos poszło słabo, ale polski super 🙂 a wam?
Generalnie to zjazd gnieznienski byl w Krakowie, tak jakby ktos nie wiedzial... 😵
Z historii naliczylam aktualnie dwa bledy, z wosu zero. A z polskiego pojecia nie mam. Aczkolwiek rozprawka calkiem przyjemna.
Czyli można kciuki spokojnie puścić? Bo ciężko pisać
Tak, jeszcze tylko dwa kolejne poranki. I zapanuje pokoj na Ziemi. 😎
Małolaty, umieram 😵 jednak 12 km rowerem na dzień dobry po takim sportowym zastoju to chyba jednak troszeczkę za dużo 😂 i na starcie oberwałam kamieniem spod kół prosto w wargę, trochę krwawię 🤔
zaraz ruszam po koszulki i jutro biorę się za malowanie ich 💃 szkoda, że wyłączyli nam ruch tramwajów na co najmniej 2 lata i muszę na drugi koniec miasta tłuc się autobusem, na który i z którego mam kawał drogi 🙄
maiiaF czym malujesz koszulki? bo chciałam też sie pobawić w takie rzeczy ale zastanawiam się jakie farbki kupić i czy dużo na nie widać trzeba a tylko na allegro widziałam
Generalnie to zjazd gnieznienski byl w Krakowie, tak jakby ktos nie wiedzial... 😵
Z historii naliczylam aktualnie dwa bledy, z wosu zero. A z polskiego pojecia nie mam. Aczkolwiek rozprawka calkiem przyjemna.
Krupnik to pjona, bo na moje też był w Krakowie! 😵
Hihihi. 😁
Jeszcze na polskim chyba gdzies trzeba bylo zaznaczyc kilka odpowiedzi, a ze mnie ciapa wiec wiadomo, jak to sie skonczylo.
Jak ktos znajdzie odpowiedzi, to prosze sie podzielic!
U mnie najwięcej czasu zajęło mi rozerwanie arkuszu z taśmy 😂 Kto to tak poprzyklejał?!
Ehh, zaznaczałam od razu co przyszło mi na myśl, nie moge sprawdzać swoich odpowiedzi bo za dużo myśle i zmieniam zazwyczaj na błędną odpowiedź. Dobrze naliczyłam,że łącznie za humanistyczny można było zgarnąć 55pkt?
maiiaF czym malujesz koszulki? bo chciałam też sie pobawić w takie rzeczy ale zastanawiam się jakie farbki kupić i czy dużo na nie widać trzeba a tylko na allegro widziałam
w pierwszym lepszym plastycznym sklepie dostałam farbki do tkanin 🙂 za 50 ml słoik zapłaciłam około 6 zł, podobno starcza na sporo i nawet długo wytrzymuje, tylko tkanina musi być dobra no i trzeba zaprasować 😉 były też droższe, lepszej firmy niby, ale jako że właściciel sklepu to znajomy to trochę z nim pogadałam i powiedział, że w sumie te tańsze aż tak bardzo się nie różnią, ewentualnie troszkę szybciej zaczną się spierać. polecam spacer do hurtowni albo sklepu plastycznego jeśli nie chcesz przez allegro 😀 u mnie to akurat chodziło o kolory i czas, bo musiałabym zamawiać z dwóch aukcji a koszulki są mi potrzebne na sobotę 😁
Atutowa, nie liczylam. 😉
Ale chyba w internecie arkusze juz kraza, wiec mozna sprawdzic.
jeszcze nie sprawdzialam odpowiedzi, troche sie boje. 😉
a rozprawka naprawde fajniutka. ale Ala, jak to Ala nigdy nie napisze tak zeby byla zadowolona. 😵
dziekuje za kciuki. :kwiatek:
koszulki fajnie wychodza akrylami + zaprasowanie 😉
co ma byc to bedzie, chyba gorzej niz probne nie pojdzie 😁
W moim przypadku gorzej niż na próbnym już chyba nie moze być 😵
losieq, to tak jak ja, mam wrażenie,że napisałam 'masło maślane'
Atutowa haha u mnie chyba tez nie moze byc gorzej niz na probnych. mam nadzieje, ze nie bedzie! 🤔wirek:
ja zaluje, ze nie rozwinelam bardziej tych przykladow w rozprawce, np. ze nie napisalam dokladniej o bohaterach. no ale coz.
również pjoona 😵
Polski i wos były dość łatwe, historia troszkę gorzej. Jutro matma 🤔
Dzisiejsza część była za łatwa .. myślicie że nadrobią matmą?
Myslimy, ze walna jakies superwysokie progi. 🤔
superwysokie. 😁
progi, w sensie, ze do liceum?
superwysokie? 😁 Właśnie, skoro taki łatwy był, 411tys. podobno nas pisało.. I gdzie tu niż?
Superwysokie. 😁
Do liceum, do liceum. Niz jest, jest. Moze jeszcze my jako tako, ale ci < 5 to dopiero beda nizem.
aaa, coraz bardziej boje sie patrzec w odpowiedzi. 👀 oczywiscie kiedy juz beda, bo poki co nie widze.
ano wlasnie, niz jest podobno. wszyscy mowia, ze do liceow beda przyjmowac nas z otwartymi ramionami. jakos w to nie wierze. 🙄
hahahaha 😁
ale dowalilyscie z Krakowem!
mi wystarczy ze napisze jak probne, a biorac pod uwage ze do probnych sie nie uczylam i pisalam w... trudnym stanie to moze jakos pojdzie
jakie dalyscie argumenty w rozprawce?
ja kamienie na szaniec, syzyfowe prace i w wieeelkim skrocie krzyzakow. i wyszlam jakos 20min przed koncem bo nie chcialam na to patrzec. 😉