A mnie moje Laguny zdradziły. Lej przetarł się doszczętnie- miałam dziury na wylot. Co prawda przy dość intensywnym użytkowaniu- ok. 2 konie dziennie, na zmiane z jeszcze 2 innymi parami, ale nadal nie powinny się rozwalić po 2 latach. Moje ukochane EuroStary wytrzymały z 7 😁
Dramka, Do np. mountain horse, rtsów albo hkmów. ale w sumie mogą być grubsze od pikeura micro, tu możesz mieć rację. Choć jakieś super-grube to też nie są.
Isabelle, Wymyślaty ten Twój chłop. 😁 Dżinsy westernowe mu zakup. 🙂
Trzeba by tylko jeszcze dodać, że bryczesy w pasie rozciągają się tylko o kilka cm, a w biodrach zwykle sporo więcej. Poza tym...całkiem niezła. Ogólną orientację ludziom da.
Tak, dokładnie, rozmiary przedłużane Pikeura wcale nie odpowiadają w pasie kropka w kropkę rozmiarom standardowym. na mnie 42 są za duże (za szerokie w biodrach, a zarazem sporo za krótkie), a 84 jak znalazł - już wcześniej rozkminiłam, że 84 to bardziej przedłużana 40, a nie 42. Swoją drogą nabyłam u Dramki Lugany w kratkę - i są piękne! 😍
Czy ktoś mógłby polecić mi jakieś dobre bryczesy z pełnym lejem, lub lejem 3/4 do 200 zł,? I niech nikt nie wspomina o firmie API... Lej totalnie zmechacił się, na tyłku zrobiły mi się OLBRZYMIE dziury, rzepy odpadały, ogólnie całe do kitu... a jeździłam w nich 4 miesiące 1x w tygodniu. 😵 //