Kącik Małolata...:D
Asiu, czemu nie, Filemon musi mieć na czym spać 😎 😂
nic nie jest jak powinno chyba, ale relacje z trzema osobami są, śmiem twierdzić, cudowne 💘 co do dwóch jestem pewna, z trzecią to już w ogóle jest skomplikowana sytuacja, nie wiem co i jak, ale jest fajnie 😁
ChCh Daktyl, Dante, Demon 😀
Maniu a już myślałam... 🙁
Ida niestety, to sunia 😁.
chingis masz i sobie wybierz!! 😂
DAGDA, DAGONA, DAFFI, DAFRA, DAJLA, DAJRA, DAKOTA, DAKSA, DALIA, DAMARA, DAMKA, DANA, DANGA, DARDA, DARDARA, DASZBA, DEBATA, DEBORAH, DECYMA, DEE-DEE, DEJANIRA, DEKADA, DEKKI, DEKTRA, DELAJLA, DELIA, DELFINA, DELILAH, DELTA, DEMETER, DEMI, DERIS, DESIRE, DESSI, DESTA, DEWIZKA, DEVI, DEVITA, DEVORA, DEYSA, DHELI, DIAFORA, DIAKA, DIKE, DIKI, DIONA, DIRA, DIRGA, DIRIS, DIRKE, DIRUNA, DISA, DIUNA, DIVIRA, DIXI, DODONA, DOLLY, DOMENA, DONGARA, DONNA, DONIA, DORADA, DORINA, DOSTA, DOZA, DOXA, DOXI, DORIS, DRAGA, DRAHMA, DRAKA, DRUMLA, DULKA, DUMKA, DUNIA, DUNIKA, DWORKA,
Dumka jest fajna 😀! Ale ciągle mi po głowie chodzi idiotyczna "Dorotka" 😂
ChingisChan, Dorotka, słodko 🙂.
Ida bierzesz Modela w dzierżawę czy jak? Bo umowa itp (może i jestem głupia ale nie ogarnęłam o co chodzi 😜 )
Chingis pies świetny! może Dejzi (nie pamiętam jak się pisze) a jak Ci się Dorotka podoba to też czemu nie 😀
chingis masz i sobie wybierz!! 😂
DAGDA, DAGONA, DAFFI, DAFRA, DAJLA, DAJRA, DAKOTA, DAKSA, DALIA, DAMARA, DAMKA, DANA, DANGA, DARDA, DARDARA, DASZBA, DEBATA, DEBORAH, DECYMA, DEE-DEE, DEJANIRA, DEKADA, DEKKI, DEKTRA, DELAJLA, DELIA, DELFINA, DELILAH, DELTA, DEMETER, DEMI, DERIS, DESIRE, DESSI, DESTA, DEWIZKA, DEVI, DEVITA, DEVORA, DEYSA, DHELI, DIAFORA, DIAKA, DIKE, DIKI, DIONA, DIRA, DIRGA, DIRIS, DIRKE, DIRUNA, DISA, DIUNA, DIVIRA, DIXI, DODONA, DOLLY, DOMENA, DONGARA, DONNA, DONIA, DORADA, DORINA, DOSTA, DOZA, DOXA, DOXI, DORIS, DRAGA, DRAHMA, DRAKA, DRUMLA, DULKA, DUMKA, DUNIA, DUNIKA, DWORKA,
Moja sunia ma tak na imię ! Tylko ja na końcu zamiast "i" stawiam "y" 😁
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1370189#msg1370189 date=1334257540]
[quote author=Facella link=topic=30353.msg1370039#msg1370039 date=1334253000]
Hermes, zależy, co kolega lubi. jeśli nie ma auta, to zrzucić się nawet w 10 osób na malucha 😁
myslisz ze jezdnego malucha w dobrym stanie mozna tak od reki teraz dostac? 😉
[/quote]
e tam, czemu nie? koleżanka ostatnio (oj no dobra, w listopadzie) dostała malucha na urodziny 😁
[/quote]
bo ludzie o nie nie dbaja i gnija nieuzywane w garazach 😉 wiem bo sama szukalam i kupilam dopiero po roku 😉
broda Dziada to najlepsze co moze byc w czasie przerwy wiec nie narzekajcie ;] a co do delty - nie popadajcie w fanatyzm. ja tez nie znam symboliki calego swiata /eot
odnosnie LP - niecale 2 miesiace kjhgfdfghjkjhgbvfc jaram sie jak pochodnia
ahhh cala noc w kosciele - pozdrawiam, przed chwila wstalam :P nie mniej, tanczenie poloneza o 3 nad ranem wsrod 600 osob - jedno z najlepszch wrazen w moim zyciu!
Mysza no tak, to bardzo naiwne myślenie 😂 to nie jest need for speed że dusisz gaz i ruszasz.
Za długo spokoju być nie mogło. Znowu afera w rodzinie.
losieq Moja nie dostała zastrzyków, ale mam nadzieję, że tylko się najadłam strachu, i nic jej niedługo nie będzie 🙂. Przed paroma minutami wskoczyła mi nawet na kolana, i chociaż tył nadal ją boli, to już sukces!
Mysza No problem, poczekam 🙂
ChingisChan Jaka słodka psina 💘 Cóż to za rasa?
niemiłek odnośnie LP- ja również, tym bardziej po otrzymaniu kolejnej porcji snippetu z rapem Shinody 😀iabeł: Czuję w kościach, że ten album będzie tak dobry, że przestaną bezsensownie gadać, że po ATS (który osobiście uwielbiam) podążyli drogą komercji 🙄 . No ale cóż, każdemu nie dogodzisz, haters gonna hate.
Oficjalnie stwierdzam, że boję się ludzi... 🙁
Mils, ja też 🙄 i w dodatku jest tylko kilka, bardzo mało osób, którym chociaż w małym stopniu ufam 🤔 do tego teraz jest następna osoba, której, powiedzmy, zamiarów do końca nie znam, i mam wrażenie, że prędko nie poznam, ale niektóre teksty mega mnie bawią, bo w sumie się nie znamy, a tu plany na całe życie 😂
jakoś kiepsko się czuję, do tego wszyscy dzisiaj mi mówią, że jestem koszmarnie blada, a dwa razy prawie zemdlałam 😲 znowu się zaczyna.. 🙄
mils dlaczego?
Ja to w ogóle mam problem z ludźmi. Najpierw byłam bardzo ufna aż nagle się okazało, że ktoś komu na początku nie ufałam chce się zaprzyjaźnić. I wydawało się, że ma szczere chęci a potem zorientowałam się, że tylko mnie wykorzystał...
Do tego już sama nie wiem kto jest prawdziwy, kto fałszywy. I nie wiem już komu mogę ufać...
Człowiek się stara, chce jak najlepiej, wspiera ile może, a potem... Bach, jak śmieć jest traktowany. Boję się, bo ludzie to okropne zwierzęta, zaufać się nie da, ani nic. A jak pomyślę, ze też na pewno czasem taka jestem... Jest mi tak wstyd. 🙁
maiiaF znam kogoś takiego, niektóre tekst powalają na kolana, niby się nie znacie, ale snuje się plany na całe życie ... Twój opis tej osoby do złudzenia przypomina mi pewnego człowieka...
Echh często spotykamy ludzi, którzy się odzywają tylko wtedy kiedy czegoś potrzebują. A potem mają nas gdzieś.
Ale nie przejmuj się takimi ludźmi, którzy Cie nie szanują.
Mysza, no właśnie, a najlepsze w tym wszystkim jest to (najgorsze?), że jak normalnie mnie wkurzają strasznie takie osoby, tak w tym wypadku jest inaczej 🤔 zobaczymy 😡
Mils, ja też ciągle wpadałam na takich ludzi. w końcu po dużej ilości mega ciężkich chwil odcięłam się od wszystkich, i teraz trafiłam na takich, na których mogę liczyć cokolwiek by się nie działo, mimo tego, że jesteśmy rozrzuceni po różnych częściach kraju. Ty też napewno spotkasz kogoś takiego :kwiatek:
maiiaF mam takich ludzi. Tylko że z nimi widuję się rzadko, a z tymi, którzy sprawiają ból widzę się często i jest to trochę siła wyższa. Ja tylko chcę, żeby było ok. 🙁
Mils, my z racji odległości widujemy się raz na miesiąc/półtora z jedną częścią i raz na 2/3 tygodnie z tymi, którzy są bliżej... Sama prawda 🙁
maiiaF jeśli to facet i ma inicjały P.S to się nie pchaj tylko zwiewaj. Dobrze Ci radzę, jak to on, to skrob PW, tam Ci wytłumaczę czemu 😉
Mysza, nie 🤣 na szczęście (?) 😁
maiiaF pewnie, że szczęście. Teraz jak słyszę, że ktoś zna taką osobę to staram się od razu ostrzegać 😁
Mysza, dzięki w takim razie 😁
chyba nie prędko pójdę dziś spać 🤣
Siedziałam dzisiaj na Badziu 😅 😅 😅
Arroch, 🏇 😅 😍
a jak Twoje żebro?
Bolało ale co tam, siedziałam na moim koniu 😍
Ja dzisiaj nie pojechałam, bo trener chory, już tydzień nie jeździłam i szykują się kolejne 2 tygodnie ;( Chyba muszę poważnie zacząć jeździć częściej w tygodniu, bo z tymi sobotami nie wyrobię, bo ciągle gdzieś wyjeżdżam...