DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

Anaa, przepiękne! Drugi jest zabójczy 😍
Mia, dzięki 🙂
sepia   Koń stworzon ku bieganiu, jak ptak ku lataniu.
10 kwietnia 2012 18:58
Anaa, drugi mi się podoba bardziej, ale oba prezentują się pięknie!!! 🙂
CUDOWNE naczółki  !!!
sepia, Tia, dzięki ogromne :-) :-) :-)
Anaa,  łaaał! bombowe! masz z bliska jakies fotki??? czekamy wszyscy w napieciu na bling bling😀
Isabelle, tyle co wycięte z większego zdjęcia - co Cię dokładnie interesuje? :-)
przybliżenie ładne tego drugiego, bo to nowość Twoja 😉

a Blingi to wez coś stworz opadająco-kryształkowatego, co się błyszczy jak swarki 😉
Isabelle, zaraz wstawię zooma tego drugiego 🙂

ad bling bling to coś zrobię w tym tygodniu na pewno 😉

edit: foteczka 🙂
Revoltowe sroczki  😜
Mój nowy komplecik  😀
Sio   nowe wcielenie marchewki
12 kwietnia 2012 14:44
Jestem monotematyczna...znowu zrobiłam szajbuska 😉 tym razem to kary konik dla czardasz o rozmiarze jak na lusterko w samochodzie.
ekuss   Töltem przez życie
12 kwietnia 2012 15:37
ekuss super ci wyszły . Też chciałam zrobic owijki ale nie wiem z jakiego polaru, żeby się nie "powyciągały" może być zwykły kocyk polarowy?

Dobrze się sprawdzają te z ,,Jysk" 🙂 Zależy też jaki polar, najlepiej pomacać-pociągnąć i zobaczyć
Anaa Ja się na pewno do Ciebie odezwę jak się w końcu zdecyduję co mi sie najbardziej podoba i przestane wydawać właśnie odłożoną kasę na jakieś nagłe sprawy  😵 Piękne są!  👍
Euphorycznie ja tak samo zbieram na naczółek od any , i każdy mis ie podoba nie wiem który wybrać  😀
xxKooniexx   Wprowadzam do doliny łez, teorie sensu życia.
12 kwietnia 2012 16:28
To ja się dołączę! : )
Wrzucę tutaj jakieś swoje rzeczy jak tylko będzie pogoda żeby zrobić fotki na koniu. 😀
dzięki dziewczyny 😉 cieszę się, że się podobają 🙂
a poniżej różowe pudrowe słodkości 😀

Anaa, piękny!
Anaa zakochałam sie w tym pudrowym 🤣 jest przecudny
Anaa strasznie mi się podoba <3 masz może zdjęcie na koniu?

Ja kiedyś chciałam się wziąć za szycie czapraka, efekty marne ;p
Ana zarąbisty pomysł miałaś z tym pleceniem  ❗ ❗ ❗

Ja dziś wczoraj to zrobiłam:
Anaa - świetne naczółki  😅-- --jak robisz taki kształt ?--pewnie coś dajesz do środka
Sisisa, sylwiaj, tilly, Hana, dzięki 🙂

zdjęć na koniu nie mam, ale powinnam mieć w przyszłym tygodniu 🙂
Kształt formuję w rękach - plecione są rzemykiem cieńszym na 2 lub 3 grubszych i tę końcową plecionkę bardzo dobrze się modeluje 🙂
Mam jeszcze jeden śmieszny pomysł - jak mi się uda zrealizować go dziś to wrzucę fotki 😉
Brawo za pomysły , bardzo ładne  😀
Anaa, możesz pokazać jeszcze tą pętelkę w naczółku w którą wkłada się pozostałe paski od ogłowia?
Sisisa, tutaj widać w miarę:

perełki jeszcze nie mają wszytych uszek więc takie zdjęcie dopiero w przyszłym tygodniu 🙂
Jeszcze sprawdzę na innych zdjęciach czy gdzieś widać to dobrze.
Dawno wiedziałam, że nie powinnam wchodzić w ten wątek. Najpierw zaraziłam się ivett, a teraz Anaą!
zainspirowana Waszymi naczółkowymi cudami w końcu się wzięłam i poskładałam zgromadzone materiały do kupy (ałć moje paluszki)

dla Ogra

dla Boliwki

agull   Dążąc do celu
13 kwietnia 2012 14:10
Pierwszy pięęęękny  😜
No to teraz chyba musisz się wyspowiadać gdziezakupilaś materiały i jak robiłaś  🤣
Chyba kusi mnie by zrobić jakieś cudo dla Rudej  😁
xxKooniexx   Wprowadzam do doliny łez, teorie sensu życia.
13 kwietnia 2012 19:27
To wstawiam moje badziewia.

* Niebieskie owijki polarowe, 2 szt. na kuca: http://desmond.imageshack.us/Himg269/scaled.php?server=269&filename=ertgetg.jpg&res=landing
* Lonża (haha chyba nie ma nic prostszego 😀)
* Różowe futerko: http://desmond.imageshack.us/Himg696/scaled.php?server=696&filename=hkihjakoobiektinteligen.jpg&res=landing
* Czerwone futerko: http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=ujilujlujhijakoobiektin.jpg&res=landing
(mam jeszcze parę innych, np. czarne, ale nie mam zdjęć.)
* Białe owijki polarowe (na koniu):
* Tutaj wszystko razem: mojej roboty są owijki, pas, podkładka pod pas (której za bardzo nie widać), no i te wypinacze trójkątne (wiem - powinny być niżej zapięte! ;p)
* Halter: http://desmond.imageshack.us/Himg141/scaled.php?server=141&filename=dsc0241fc.jpg&res=landing jeden z wielu ; )
Z grubszej linki:
* I wiele innych rzeczy, np. uwiąz, cordeo, etc.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się