Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)
gratulacje wygranej
moje foto to nr 8 i od razu mówię, że siedzę we Włoszech a tu jest piękna wiosna już od dawna
nowy temat ciekawy ale jak znajdę pomysł to dopiero się wpiszę
Ja się nie zgłaszam, bo niestety nie mam czym zrobić jakiejś fajnej fotki, ale z niecierpliwością będę obserwować wasze poczynania. Powodzenia! :kwiatek:
Kurczę, coś nie mogę się zalogować na swoje stare konto, tak więc będę pisała od teraz z nowego 🙄 Również zgłaszam się do konkursu i obiecuję już nie nawalić :kwiatek:
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9.NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
cieszę się że temat zaintrygował, mam nadzieje że zaowocuje udanymi fotkami
Wysłane: Dzisiaj o 15:21:30 Wysłany przez: m.indira
Umieść cytat
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
Przed chwilą normalnie w domowych ciuchach wyszłam na dwór, żeby zrealizować swój pomysł 😁 Chyba się udało, ale może pstrykne jeszcze coś lepszego.
ja mam pewien obiekt na oku tylko czasu mało, we wtorek będę coś czynić - o ile znowu pogoda mnie nie zawiedzie...
Wtorek w prawie całej Polsce ma być bezchmurny i ciepły, a że wolne od szkoły jeszcze jest to można skorzystać i coś tam pstryknąć 😀
temat bardzo fajny 🙂 Ale nie zapisuję się bo nie mam tyle czasu,aby się wybrać na takie zdjęcia 😕
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
temat super, mam już kilka ciekawych pomysłów, gorzej z czasem na wykonanie, mam nadzieję, że znajdę czas by zrealizować mój pomysł i nie cykać niczego bezmyślnie 🙂
Mam pytanie co do zgloszenia....np. sie nie zglaszam bo nie znajde nic odpowiadajacefo tematyce. ale mimo to se laze cykam...a tu cos sie napatoczylo.cykniete-upolowane. i moge sie zglosic?
czy zaaaawsze zdjecie musi byc poprzedzone zgloszeniem?
a jak ktoś Ci udowodni, że zdjęcie zrobione PRZED zgłoszeniem? 😉
Ale to dużo osób zgłasza się dopiero po zrobieniu zdjęcia. Chyba chodzi o to aby zdjęcie było zrobione PO ogłoszeniu nowego tematu.
Wiecie co... W zabawie całej chodziło o to by się wysilić i nagimnastykować. Wyjść z domu i poszukać natchnienia. Zgłaszam się i myślę, kombinuję, i robię. Wysyłam co mam, jest jakie jest. A nie "zgłoszę się jak ustrzelę coś super, a jak nie to się nie bawię" 😉
Ale jest tak jak pisze Muffinka.
Można się zgłosić po zrobieniu zdjęcia, ale nie można dodać zdjęcia zrobionego przed ogłoszeniem tematu.
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19. Mysza
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19.Mysza
20. armara
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19.Mysza
20. armara
21. agulaj79
Dokładnie, podobnie myślę do Nine, ja zgłaszam się od razu, bo chcę pochodzić, poszukać, a nie "może się zgłoszę jak znajdę zdjęcie". Chodzi o to, by zgłosić się i wtedy ruszyć na poszukiwania, jakoś, jakoś się wykazać.
Np teraz duuużo się nałaziłam i na wspinałam po bunkrach, by ustrzelić wiewiórkę 😁
No ok. bo przeciez moge sie zglosic. nalazic i g*** z tego miec wiec sie wycofam...ale wiedziec zawsze lepiej. Nie zakladam ze sie zawsze zglosze po zrobienii fajnej fotki...ale roznie to bywa;-)
pytam "jak cus"? ;-)
Odpowiedziałam Ci już wyżej.
Ale jest tak jak pisze Muffinka.
Można się zgłosić po zrobieniu zdjęcia, ale nie można dodać zdjęcia zrobionego przed ogłoszeniem tematu.
Ja też się mogę nałazić i też g***no z tego mieć, tylko ja to g***o wyśle, bo o to w tym chodzi 😉
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19.Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
rambuese usunicie z listy. ma ban.
katija- napiałam do root prośbę o usunięcie bana rambuesy- wyjaśniłam w jej imieniu.
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19.Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
🙂
Dokładnie- zabawa to zabawa. Ja nawet jak nie ustrzele nic ekstra to wyśle zwykłego pstryka jakiejś ruiny i tyle 😀
nine ok. W takim razie nawet g**** wysle a sie sglosze 😁
tylko dorwe kompa
Ja się boję że po prostu nie będę miała czasu w ogóle złapać za aparat bo nie wiem jak mi się plany wyklarują. Bo same pomysły to ja maaam, tylko nie wiem jak czas. Dlatego nie chcę się wycofywać jak kilka osób w poprzedniej edycji (które mogły chociaż napisać że się jednak nie bawią a nie po prostu nie wysyłać zdjęcia 🙄 )
Żabki także mnie zachwyciły, naprawdę były bezkonkurencyjne. Szczere gratulacje! :kwiatek:
Chciałam podziękować wszystkim, którzy zagłosowali na zdjęcie nr 10 - mój pstryk 😡 Nie spodziewałam się, że mam szansę chociaż na pierwszą piątkę - zrobiliście mi niesamowitą niespodziankę. Dziękuję z całego serca!
Żartujesz? To zdjęcie jest rewelacyjne! Od razu jak je zobaczyłam skradłam sobie na pulpit. Nie tylko w temacie jest dobre, ale w ogóle 🙂
zgadzam się z katiją
dla mnie zaby sa zbyt doslowne. ptaszek nr 10 wyczerpuje temat w kazdym kierunku i jest po prostu piekny.
nine- nie określiłaś jeszcze, czy zdjęcia mają określony termin realizacji (niezależny od wysłania)
zasad chyba nie zmieniamy, czyli realizacja od podania tematu po datę wysłania, czyli do 24.04, a więc nie szperamy po zasobach z kiedyś