DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

Pokombinuje trochę i dam znać jak wyszło 🙂
Nowy padzik 🙂
Futerka też DIY 😉
Ronin.   Każdy orze jak może.
05 kwietnia 2012 18:44
Ładne !!!!

Masz może zdjęcia samych futerek ? (leżących na podłodze )
Takie znalazłam
Ronin.   Każdy orze jak może.
05 kwietnia 2012 18:50
👍
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] nieregulaminowy post
Dzięki  😉 😉
czekam na swoją z niecierpliwoscią  😁
śliczne!
Twoja ładniejsza 😉
Jutro skończę więc niestety pójdą po świętach.
Ale zdjęciami się podziele 🙂
jeszcze ładniejsza? ojaaaacie  💘
Zorilla  👍 bardzo fajna.. Też kiedyś zrobiłam coś, a'la poduszka ale nie wyszło :P
Widek07 o jaki ładny, masz jakieś zdjęcia padu z bliska? A koń  😜

Z bliska mam takie , właśnie dostałam do Gosi .
Czemu latają same i tak ładnie wychodzą na zdjęciach , trzeba jej zapytać , ja tu w niczym nie maczam swoich paluszków .
Model ten jest w fazie opracowania i na pewno będzie jeszcze pokazany , ale już trochę inny wydaniu
Widek  🤬 🤬 🤬 oczywiście z zachwytu😉

Jak za fryzami nie przepada, chyba że do bryczki itp to w woli modela REWELACJA!!!
To wychodzi ze ja dostaje po d…. , za zdjęcia Gosi M. To ja  biorę jednego  luda z rózgą , a te dwa niech wyżywają się na Gosi M .

Zorilla a mogłabys podać wymiary podkładki (szerokosc z przodu, z tyłu i długosc) bo chciałam spróbować zrobić ?  :kwiatek:
Widek ok, jednego bierze Gosia jednego Lider 😉

ida ja biore stąd: [[a]]http://www.e-a-mattes.com/pdf/mattes%20katalog%202010.pdf[[a]]
Sio   nowe wcielenie marchewki
06 kwietnia 2012 15:54
Widek07 pad pięknie się prezentuje na modelu....a model jest przystojny i już!! (i żeby nie było-też nie przepadam za fryzami, Lider potrafi pięknie się zaprezentować)
Nastąpiło przekłamanie bo nie przedstawiłam konia z tych ostatnich zdjęć , to nie jest Lider ale Daan , to tak trochę nie na temat , ale muszę to zrobić by ich nie mylono .
Hah miałam takie przeczucie 😉
uszatkowa   Insta: kingaielif
06 kwietnia 2012 19:51
Serce z cekinów na nudnym, niebieskim czapraku. Cekiny naszywałam patrząc bardziej na wytrzymalość, niz na wygląd, więc jak by się przyjrzeć, widać nitki poprzyszywane z różnych stron. Zależało mi na tym, aby żaden z cekinów nie zahaczał się ani nie odstawał. Może nie to specjalnie udana ozdoba, ale to moje pierwsze zetknięcie z cekinami

🙂
Sio   nowe wcielenie marchewki
06 kwietnia 2012 21:52
to straszne!!dałam się wprowadzić w błąd!!  😉  Daan jako Daan też jest piękny 🙂
BASZNIA   mleczna i deserowa
06 kwietnia 2012 23:09
uszatkowa, mozolnie i misternie! Podoba mi sie :-).
uszatkowa,  bardzo miłe to serduszko 🙂 ja bym na Twoim miejscu wypełniła środek do konca, mniej by bylo widać wszelakie odbiegania od idealności 🙂 naprawdę super pomysł. konika wydziergać ino roz 🙂🙂🙂

Tyż  prowda ,  brawo  😀 
07 kwietnia 2012 11:09
Dzieki 🙂. Chciałam wypełnić je całe, ale niespodziewanie skończyły mi się błękitne cekiny. Innym kolorem nie chcę go kończyć, bo będzie za "kolorowo". W sumie jeszcze trochę mi zostało ciemnych niebieskich.
Czy ktoś (może nawet sama ivett  😉 )  mógłby mi powiedzieć, czy ten kolor

jest gdzieś wśród tych wzorów:

?
ekuss   Töltem przez życie
09 kwietnia 2012 17:52
Dzisiejsze:
podkładki pod owijki i owijki:

CeraŁ   dużo dużo zmian..
09 kwietnia 2012 19:22
Altiria  C-6
09 kwietnia 2012 23:10
ekuss super ci wyszły 🙂. Też chciałam zrobic owijki ale nie wiem z jakiego polaru, żeby się nie "powyciągały" może być zwykły kocyk polarowy?
sepia   Koń stworzon ku bieganiu, jak ptak ku lataniu.
10 kwietnia 2012 12:32
W końcu się zebrałam  🤣 Ostatnie z futerkiem do kompletu
Dwa nowe naczółki 😉

dla Sierry z pomarańczowymi "perełkami"

I taki trochę inaczej wykonany, z kamieniami półszlachetnymi Noc Kairu i metalowymi kuleczkami 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się