DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
01 kwietnia 2012 20:38
Zorilla, z tym że ja piłam do tematu sprzed (tak wiem mam refleks) jakiś 5 stron. więc kontynuacja w innym temacie byłaby bez sensu.
Wiem wiem pamiętam o tej zieleni 😉

Nie no nie wiem ale chyba tak miało być, o kolorach to chyba też można pogadać, ale to chyba w praniu wyjdzie 🙂
ja mam 1 konia i 1 czaprak 😜
tunrida
Narobiłaś mi smaku i chyba tez się skurzę, jak troszkę przy kasie to będę musiała poprosić ivett o coś takiego lub może czapraki w tych właśnie kolorach, strasznie mi się podobają  przez Ciebie tunrida   te kolorki 😉)  😜
to ja sie pochwale moim pierwszym dzieckiem 🙂 nie jest tak fajnie wykonany jak wasze cuda ale do ciurania za stodołą wystarczy 🙂

Kameleonik
Naprawdę dobra robota i trzeba się chwalić , pokaż jeszcze na koniu pod siodłem .

Ja  przebijam
Ja ma jednego konia i zostałam bez żadnego czapraka,nie ma czasu by sobie go stworzyć 😕

dora123 aaa pink power rządzi!!!  🏇

Kameleonik jak na pierwszy czaprak to jest naprawdę ok. gdybyś Ty zobaczyła moje pierwsze wypociny...jak czasem na nie patrzę to.... już nawet kilka stuningowałam z tych co mieli moi znajomi. Mówiłam "weeś mi daj ten czaprak ja Ci poprawię tą lamówkę bo patrzeć nie mogę" itp  😁

Widek07 jak robiłam pierwszego brlikkianta/impulsa/czy jak im tam  to nie powiem, różne epitety leciały. Ale teraz jak mam opracowaną technikę to mogę śmigać i takie popaprańce  😉

Teraz mam w planach coś nowego, dziewiczego dla mnie i mej maszyny - derka... ciekawe jaki krzywulec wyjdzie  🤣
3 nowości (granatowy jest ciemniejszy) i odmalowane ogłowie 🙂
Nie myślcie sobie że ono przed malowaniem było takie ładne i czyste, pozdzierało się, tzw. skóra z kota szybko się zużywa.
Na razie jest ok, przy wędzidle się nachrapnik od kółek lekko przetarł i białe na podszyciu się łuszczy. Ale to chyba dla tego że położyłam za dużo warstw a podszycie to nawet ze skóry nie jest tylko takiego 'czegoś'.
ten wycięty jest super i mój kolor  😁
a naczółki jak nówka ze sklepu na zdjęciach nie widać że coś się łuszczy super ja też muszę się po taką farbkę wybrać ale zawsze mam pod górkę  😉
ja swoje zdjęcia wstawiam do tamtego wątku chociaż nie do końca o taki mi chodziło, bo mamy już wątek polecanych produktów z tym że ten wyodrębnia polskie. Rozumiem, że chciano oddzielić gdybanie nad zamówieniami od początków diy, ale w takim razie gdzie mogę pokazać co zrobiłam? Czy to, że coś mi wychodzi znaczy że już tu wstawiać tego nie mogę? a jednocześnie jak mam wstawiać swoje zdjęcia do wątku polecane firmy i sama się polecać? bez sensu. Oczekiwałam bardziej wątku producentów voltowych i tyle.
dora123 białe od spodu się łuszczy, ale uważam że warto zaryzykować na ogłowiu za 80zł :P

escada ja bym to widziała najbardziej tak, żeby Ivett (nie mówiąc o jej klientach) nie wrzucali tych rzeczy tu, tylko TAM, chyba że jest coś nowego, jakaś nowość całkowita. W sumie Deb się tak wycofała i dzieli się z nami nowymi pomysłami i prototypami co mi się bardzo podoba  😉
Oczywiście że możesz wrzucać ale jak będzie 50 obróżek na stronę to będzie trochę lipa, i mnie przynajmniej czysto osobiście o to by chodziło 🙂 .
oczywiście, że możesz jak najbardziej tu bo to, że robicie takie super rzeczy inspiruje te słabsze osoby lub te co się uczą

CHODZI O TO ŻEBY NIE ZAMAWIAĆ JAKICHKOLWIEK PRODUKTÓW NA FORUM TYLKO ZAŁATWIAĆ NA PW (oczywiście to jest prośba do ewentualnych klientek)

zgadzam się z Zorillą
wrzucajcie nowości
Chodziło chyba o ogarnięcie debat kolorystyczno-krojowo-zamówieniwych na temat wyrobów. Za wstawianie zdjęć Waszych dzieł chyba nikt Was nie wygoni o ile dobrze zrozumialam 
Zorilla ale nie widzę powodu, żeby oddzielać ivett czy deb od przykładowo mnie, bo tak samo mam firmę, handluję na volcie i wykonuje zamówienia... więc jaka różnica, taka, że rzadziej coś wrzucam i nie powoduje to dyskusji na kilka stron? bez sensu i nie sprawiedliwe dla deb i ivett. Chciałam aby powstał wątek dla osób które zaczęły w DIY poczym poszły dalej i handlują przez voltę (nie mówie o ordynarnym reklamowaniu), zamiast tego powstał wątek dla klientów gdzie aż głupio się wypowiadać jeśli w tytule jest słowo 'polecane' (co btw jest teraz całkowitą kopią wątku sprzętowe hity długowieczności tyle że w wersji polskiej...)

mam powoli dość bo tak naprawdę moglibyśmy sobie wszyscy siedzieć w tym wątku, gdyby potencjalni klienci przestrzegali regulaminu i nie tworzyli tu dywagacji o zamówieniach... kiedyś tak było... jak padało takie pytanie, to zaraz było upomnienie albo wyskakiwał zza krzaka mod i poganiał na pw. a teraz to jakaś kambodża.
Ale ja nie oddzielam, tylko akurat o Ivett teraz są te dyskusje i jak najbardziej dziwi mnie też że modzi się tu nie wtrącili te gadaniny  😲

Tamten wątek właśnie miał być o tym co mówisz, jak stało się inaczej to załóż kolejny i po sprawie 😉
nowość- wstawiam, bo podobno mogę.
Zostałam sprowokowana hasłem "Niby nie ma rzeczy niemożliwych " i stworzyłam swoje pierwsze psie wyro. Rozmiar 80x100cm

a tak na poważnie, uwazacie, że Escada, Ivett, Deborah czy Bogdan naprawdę mają mało zamówień i potrzebują reklamy?

mnie się wydaje, że jesli nawet by nie bylo żadnych dyskusji, a jedynie nowe zdjęcia ich produktów, to będą mieli zapewniony napływ klientów, bo produkty mówią same za siebie.

i uważam, że stwierdzenia "zamówię, jak uskładam" "chciałabym ten i ten pad bo piękny" niczego w materii popularnosci nie zmienią.

to w koncu który wątek słuzy do komentowania i rozmów o forumowych firmach? (właśnie tak bym je nazwała, bo oprócz tego, że to polskie firmy, to są to nasi znajomi z forum)
deborah   koń by się uśmiał...
02 kwietnia 2012 08:17
ivett, kolor nie mój ale poza tym bardzo fajne. aż samemu chciałoby się w nim położyć 🙂
mój syn stwierdził, że to wyrko dla niego 🙂

Jaki to kolor na Twoim monitorze?
ash   Sukces jest koloru blond....
02 kwietnia 2012 08:22
ivett  u mnie to taki jasny KHAKI

posłanie boskie!
kosmos 🙂

mój aparat wogóle nie traktuje poważnie wszelkich odcieni zielonego 🙂
02 kwietnia 2012 08:25
u mnie to taka oliwka. szaro-zielony 🙂
a tak na prawdę to bardziej zielony nisz szary 🙂
02 kwietnia 2012 08:28
ja wszystkie swoje zdjęcia koloruję w programie graficznym żeby kolory były realistyczne. polecam 😉
Wyrko super, ciekawe czy testerzy dadzą mu pożyć 🙂
tylko problem jest taki, że na laptopowym monitorze kolory zależą od konta patrzenia.
Nie dorobiłam się jeszcze stacjonarnego monitora.

Bandos, masz aż tak agresywnych testerów?
u mnie szary taki stalowy podoba mi się

Escada ale nikt was nie oddziela, jesteście tutaj bardzo potrzebne, w końcu macie duże doświadczenie, na prawdę to nie wasza wina, że tak wyszło i też się dziwię, że moda nie ma w takich chwilach, bo gdyby mod się wtrącił to nikt by się nie poczuł urażony, tak jak napisała krysiex213 rozpisywanie się tutaj jaki to kolor i co zamówię jak będę miała kasę to nie na forum tylko pw

i tak kończę wałkowanie tego tematu Deb, ivett, Escada, jesteście tu potrzebne  i jak wcześniej wrzucajcie swoje prace czy to czaprak, pad, czy posłanko dla psa,lub obroża
a potencjalne klientki proszę o zamówienia na pw i nie rozpisywanie się tutaj co zamówię jak kasę uzbieram

Dziękuję i przepraszam za bałagan
Ivett, aż tak to chyba nie, to psy koleżanki. Poproszę ją o fotkę testerów w łóżku 🙂
Czyli można pokazywać swoje pomysły nie tylko dla koni , bo i ja chętnie pokażę  swoje projekty . Z moich projektów powstają właśnie nap. legowiska dla psów i zabawki pluszowe

w sumie wątek brzmi sprzęt wykonywany samodzielnie nigdzie nie napisano że tylko dla koni tak myślę ale nie wiem dokładnie jeżeli inne forumowiczki się zgodzą to ja chętnie zobaczę też mam psa może i mnie zainspirujecie bo na razie zrobiłam derkę dla dużego i legowisko dla małego mojego psiaka, to może i ja wstawię, bo nie wyszło za dobrze, może ktoś wytknie moje błędy i będę mogła poprawić
dora123,  na towarzyskich jest DIY, wiec założeniebylo chyba takie, że tu konskie rzeczy a tam wszystkie inne
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się