LUBLIN i okolice
yga, nie wiem czym polecam bo tatuazu nie mam, ale większość moich znajomych korzysta z usług maniac tattoo. mimo wszystko niech lepiej wypowie się ktoś bardziej zorientowany ;p
pony :kwiatek:, a widziałaś ich tatuaże? bardzo szarzeją? 😉 Bo tatuaże w Białej wykonane w studiu z czasem robią się dziwnie granatowe.. a tego nie chcę 😉
Widziałam tatuaże, które były w miare nowe, więc nie szarzały jeszcze. Ja myślę, że Smarcik może być bardziej zorientowany w studiach w Lublinie :kwiatek:
Tak sobie myslę yga, że na Twoim miejscu to bym przyjechała do Wawy i zrobiła tu w jednym z lepszych studiów (Edytka w tatuazowym watku wymieniala kilka) i miała pewnosc, ze bedzie okej🙂 To nie jest daleko :-)
Słyszałam, że studio Slayer w Lublinie jest bardzo dobre, dużo ludzi je chwali (na Jana Sawy) 👀
Tatuaż po pewnym czasie zawsze trochę blednie.
Słyszałam, że studio Slayer w Lublinie jest bardzo dobre, dużo ludzi je chwali (na Jana Sawy) 👀
O kurcze, yga, ja kiedys (kieeeeedys) chcialam robic tatuaz to ktos polecił mi faktycznie slayera. Maialm nawet jego namiary,ale niestety juz nie mam.A nie, przepraszam, numer gg sie uchował 😁 9254633
Czy jest jakiś autobus w Lbn czy jakiś inny sposób aby dojechać do stajni Piker w Lbn ? Wiem, że 19 są zawody i chciałabym pojechać na nie, bo bd ludzie ode mnie ze stajni. Może któraś z Was się wybiera?
Są, lecz później musisz się przejść około 1.5 km piechotą, albo się ładnie do mnie uśmiechnąć to Cię podrzucę bo mieszkam niedaleko stajni to nie będziesz musiała iść "z buta".
oo 🙂 A jaki nr linii? I tak zapytam od razu. Linia ta potem często jeździ w stronę, że tak powiem centrum ;P Żeby nie było kłopotów z powrotem 🙂 Mieszkam na miasteczku na Langiewicza, więc ten autobus jeździ z Racławickich?
To nie autobus, a bus 😉 jeździ spod cerkwi - z drugiej strony transpedu 🙂 jeździ co 2 godziny bodajże.
Ojej.Gdzie cerkiem, gdzie Transped ? xD
Nesca, a wiesz gdzie jest PKS, przystanek busów?
No tak 🙂 Dworzec Głowny PKS 🙂 Odjeżdżają stamtąd busy do Tomaszowa ;p
to tam też jest cerkiew z boku 😉
Tatuaż po pewnym czasie zawsze trochę blednie.
Wiem, że blednie, ale tusz którego używają w Białej po pewnym czasie robi się bardziej niebieski.. jak dziary z kryminału 🙄
Dzięki pony :kwiatek: ale jednak postanowiłam się tam przejść i pogadać face to face 😉 😅
Gdzie w Lublinie znajdę dobry sklep z herbatami najróżniejszymi? Najlepiej jeszcze w miarę tani 😉
Herbaciarnia jest w Realu obok salony Play, ale jak cenowo to Ci nie powiem. 😉 mogę podskoczyć jutro przy okazji zakupów i sprawdzić cenę interesujących Cię herbat.
Do konca nie wiem jakie mnie interesują 😉 Tzn. głównie zielone i białe, ewentualnie czerwone w których nie bede czuła ziemistego smaku.
Do leclerca się przejdę w piątek i zobaczę co tam mają🙂
Hola hola jak w piątek się przejedziesz do Leclerca? Jak ty w piątek zajęta jesteś od razu po zajęciach 👿 Przerastam za 🚫
Wieczorem się przejdę 😀
Nie martw się, odwiedzę Was:p
Orientuje się ktoś ile kosztuje w busie bilet ulgowy z Lublina do Warszawy? I czy trzeba rezerwować miejsca?
Jasnowata, myślę że to zależy od przewoźnika. a nie lepiej pojechać ciapongiem? bilet ulgowy kosztuje niecałe 20zł i o wiele szybciej niż tłuc się busem
Pewnie, że lepiej, ale jadę sama, w zasadzie pierwszy raz w obce miejsce. Bezpieczniej i łatwiej byłoby mi busem. I niestety nie pasuje mi godzina odjazdu ciapongu 😉
Tylko nie wiem na jaką kwotę się przygotować.
pytałam się brata i powiedział, że w takie oblegane dni jak piątek czy niedziela bez rezerwacji nie pojedziesz. tylko on jeździ z Chełma i płaci 29zł więc z Lublina pewnie taniej
Hmm, nawet o 9-10 rano? 🙁
Bilet kosztuje około 25zł, jeśli chcesz jechać Contbusem, to trzeba zarezerwować miejsca przez ich stronę internetową.
fruity_jelly, pociąg jedzie szybciej niż bus? Nawet nie wiedziałam, jakoś mam wdrukowane, że one się wloką godzinami 🙂
Dzięki Fin, zarezerwowałam sobie Contbusa. 25zł, nieźle.
fin, nie mam doświadczenia w podróżowaniu do Warszawy ale tak mi się wydaje 😁 bus może utknąć w korku czy coś, pociągiem +/- 3 godziny (tak słyszałam) . ale to tylko moje przemyślenia 😂
Strona PKP podaje, że podróż trwa 2h z hakiem 😉
Bus pewnie też coś koło tego. Korków nie powinno jeszcze być pomiędzy 10, a 13.
Ehh, tylko coś ten mój bilet na maila nie przychodzi :/