anai Merci :kwiatek: quantanamera Dziękuję :kwiatek: Jeszcze trzech dni nie skończyła a tylko by galopowała 😜 To zabrzmi nieskromnie, ale ciężko mi wyleźć od niej z boksu 😡
Burza Zimy dobrze mu robią 🙂 Na dniach dosłownie wyjeżdża do pracy, jestem szalenie ciekawa. Dzionka Dziękuję :kwiatek: Dopiero po zdjeciach z ostatniego półrocza widzę, jak bardzo wydoroślał, być moze uda mi się zrobić mu zdjęcia zootechniczne w weekend, tak dla porównania 🙂 Mała jest chyba skarogniada, nie jestem w stanie tego 100% stwierdzić
armara Lupin jest najpiekniejszym voltowym szczylem!!!! 😜 Jestem w nim zakochana od zawsze, pamietam jak jeszcze był na sprzedaz.. teraz juz bys go chyba nie oddala co? 😍
Zairka Ojej dziękuję, cieszę się, że się podoba 😡 :kwiatek: A od przyszłego piątku będziemy trenować rozłąkę, bo chłopak jedzie do szkoły 💃 Martolina Dzięki ! Dziecko z adhd rośnie, ma 3,5 dnia i bryka nonstop hihi
ash Dziękuję 🙂 Condina Lejesz miód na moje serce. A mała z takim apetytem, to hoho. Od wczoraj je siano, a dziś zmamlała mi kilka ziaren owsa z ręki 😁 Burza Masz PW 🙂 baffinka W miarę możlwiości pewnie tak 😉
Agaleon, o kurcze to aż w Gdańsku wylądowała? :> Jeździłam kiedyś na niej, u Robsonów 🙂 Zmizerniała chyba troszkę, co? rozmarzyłam się, fajna z niej babeczka 💘