a ma ktoś z was taką podkładkę? Podkładka DIY Wiem że robi je znajomy kogoś z forum, wiecie może kogo? 😉 Jak się ma jakość tej podkładki? Bo jak wiadomo- mattes drogi a to wydaje się też ładne. Może podobne do mattesa?
Nuna, mam od ponad roku. Chwalę sobie - gdy dorwałam mattesa mruknęłam: ee... moja fajniejsza. Miarodajne to być nie może, bo one chyba bardzo różnią się jakością futra w różnych egzemplarzach. Mogłam mieć szczęście. Raz prałam - nic nie straciła. W sumie jestem zadowolona, że nie wydałam więcej kasy. Pewnie gdybym mogła, wolałabym używaną min. loesdau, ale gdy pilnie potrzebowałam jak na złość nic ciekawego z drugiej ręki nie było.
coraz bardziej się przymierzam do kupna mattesa i tak patrzę na zdjęcia które wstawiła korsik http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,77.msg248107.html#msg248107 i się zastanawiam czy tylko mi się wydaje że mattes z korektą jest taki jakiś bardziej.. puchaty?
ktoś może kojarzy - wiem że głupio zabrzmi - taką podkładkę - poduszkowca, z powietrzem w środku? za nic nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywało 🤦
Nie wiem czy tu mogę ale... Mam pytanko chciałabym kupić Podkładkę Kavalkade "Kaval Top Vario" z wyjmowanymi płytkami neoprenowymi ... może ktoś wie gdzie nabyć takową 🙂 ? Szukałam w internecie ale nigdzie nie mogę znalesc ... zależy mi na takiej bądź podobnej. w sumie nie wiem czy w ogóle jeszcze je produkują.