DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

To ja też pochwalę derkę od ivett. Jak tylko odebrałam ją z poczty to zakochałam się bez reszty. Długo biłam się z myślami czy chcę ją do zawieść do stajni ale wygrała ciekawość jak będzie wyglądać na właścicielu  😉 A teraz z utęsknieniem czekam na nową zimę.

A ja siedzę i siedzę i siedzę od 2 dni i nie mogę podjąć decyzji jakie kolory teraz brać.  🤔

Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
03 marca 2012 15:18
Żywy błękit! Albo fioletowy 😜 Albo ten jasnozielony... Kurcze, już 3 podałam, trudno się zdecydować 😵
Już wypatrzyłam sobie jasną zieleń. Teraz czekam na przypływ gotówki 😉.
Livia   ...z innego świata
03 marca 2012 15:34
tunrida, weź jasną zieleń, ciemny fiolet i pomarańczowy 🙂

ivett, pad z kieszonkami jest mega!
03 marca 2012 15:45
Tunrida na pb napisała że jakiś fioletowy czaprak "ma na magazynie", ni też się ten fiolet podoba 😁 I wstawiła fotki próbników na koniu to można zerknąć co do sierści pasuje 👀
Podoba mi się ten szary w 3 rzędzie pierwszy o góry  😀
Orzeszkowa dzięki, grubość różna od 1 cm do 2,5cm, zależy co kto chce i z czym w środku 😉
Orzeszkowa tyle ze te FP włąsnie mają takie różne grubości. Mnie i tak wadzi najbardziej ta kokarda 😀

Escada ale nie wciskasz chyba tam gąbki 2,5cm?? Przeszywa ci podwójną warstwę ?!
tunrida, to są kolorki, w jakich ivett szyje pady?
Ja wczoraj zrobiłam naczół, powienien być ciut którszy.
I zdjęcia wczorajszego padu, oraz poprzedniego w dobrym kolorze, ma taki kształt bo ma też pasować pod wszechstronne no i jest jakoś lewo ubrany...
Incantowa   Ask often, be content with little, and caress...
03 marca 2012 17:58
Zorilla, ten z kokardą pod siodłem bardzo ciekawie się prezentuje. Czy Ty jeszcze o mnie pamiętasz? 😉
Taaaaaaaak  😕 😕 😕 😕 Dawaj adres - wyślę dziada w poniedziałek, jutro ręcznie doszyje resztkę.
Incantowa   Ask often, be content with little, and caress...
03 marca 2012 18:08
Leci PW.
Dzionka- tak.
Zorilla, wiem, ale razi to moje poczucie symetrii. A kokardki są piękne, nic do nich nie mam 😀
Pod siodłem dużo lepiej z resztą taki pad wygląda 😉

tunrida, a bierzesz jednobarwny? Może jakiś dwukolorowy - jasna zieleń z czekoladą albo fiolet/granat z kremowym czy beżowym?

escada, aa no właśnie bo taki fajny cienki mi się ten pad wydawał właśnie, takie normalne to by mi w życiu pod siodło nie weszły a 1 cm mogę rozważyć 😀
Orzeszkowa- najbardziej mi się podobają takie jak Anky, z takim pikowaniem w poziome pasy. I jeszcze ma być ta kieszonka. Nie mam pomysłu jak można by zrobić dwukolorowy, żeby wyglądał fajnie. Myślę, myślę...i jakoś nijak tego nie widzę.  😉
tunrida, lamówkę i kieszonkę w kontrastowym kolorze? Hm, jak nie macie jasnej zieleni, to myślę że to będzie najlepszy typ dla Passata 🙂
Zorilla - nie, gąbkę samą to max 1,5cm, jak ma być grubszy to gąbka plus ovata lub sama ovata
Przepraszam, ze tak z innej beczki ale Zorilla co to za siodło na zdjęciu z fioletowym padem?
Ratomka 🙂
Escada uff już się przeraziłąm  😀iabeł:
cieciorka   kocioł bałkański
03 marca 2012 20:07
tunrida, twojemu chyba ładnie będzie w drugim z drugiego słupka, ale ładny też jest pierwszy z pierwszego i trzeci z ostatniego- ale beże wszystkie są ładne, zielenie też spoko 🙂
ja też czekam na przypływ gotówki, jasna zieleń mnie kusi. Nie wiem, czy jest jaśniejsza niż na tym próbniku? Widziałyście jakieś łączenia jasnej zieleni z czymś innym niż ciemna zieleń? Macie fotki?
jasna zieleń jest identyczna jak na próbniku - mam pad,
może w końcu uda się konia doczyścić i wstawię zdjęcia 🙂
ale czy istnieje jaśniejszy?
03 marca 2012 20:27
marysia550
z granatem

Z fioletem (przeróbka z neta ale tak by to wyglądało) 😜
[img]http://re-volta.pl/galeria/img/35440[/img]
I z brązem jak torba Yorka
a z czymś jasnym? żółty?
Misskiedis o tych samych kolorach myślałam  😀
tyle że o stripku  😁
Dziś również popatrzyłam na kolory tunridy  na żywo . Za duzo ich niewiadomo co wybrać;D
A tak co innego , pad od ivett . Kolor brazu jest ciemniejszy . Jak doszedł , to już się chce zamawiać nastepny . Dziekuje ivett :kwiatek:
A ja siedzę i siedzę i siedzę od 2 dni i nie mogę podjąć decyzji jakie kolory teraz brać.  🤔

Ostatnia na dole czerwień i kiwi! Łomatulu... skąd ja znajdę pieniążek, i kiedy? Pomijam, że marzy mi się nie tylko pad, ale derka-kołderka i derka dla psa. Tylko okres finansowy mam przeparszywy, i ciągle są ważniejsze wydatki.  🙁

Ivett zaklinam Cię, chroń rączki i paluszki. Bo w końcu kiedyś dozbieram!  💘
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się