Stajnie w Lublinie
Każdy może sobie kase wydać w jaki sposób mu sie podoba , ale uważam że jak tacy ludzie z takim warsztatem co organizują kursy i to jeszcze za kasę to jest nie w porządku i to zwykłe wyłudzanie kasy i żerowanie na ludzkiej naiwności . Mnie to razi jako fotografa amatora i mam prawo powiedzieć swoje zdanie . Dziękuję .
To jak, będzie ktoś nie FaMaGustowy jutro na konsultacjach? Niestety muszę być do 11 w Lbn ale mam nadzieję, że chociaż na część zdążę 😉
Chciałam poinformować, że zawody w lutym w stajni Piker zotały odwołane :/
Jak to odwołane? Nie będzie zawodów w pikerze 22.02.12 ?
Normalnie odwołane, zawody 26.02 się nie odbędą z powodu złych warunków pogodowych. Hali polać się nie da, a kurzy się okropnie, do tego wszystko jest oblodzone dookoła, jest twardo i zimno. Niedługo będzie oficjalne info.
[s]Witam 🙂
Czy jest może na forum Matulaniec Paulina? 🙂
Lub osoby które ją znają ? Jeśli tak prosiłabym o kontakt 🙂[/s]
Już nieaktualne 😉
prosze dac ogloszenie w odpowiednim watku. 😤
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogloszenie w niewlasciwym miejscu
Słyszałam że w Pikerze nową stajnie wybudowali ?
to prawda ?
I wie ktoś coś więcej na temat tej nowej na Sławinku (o ile dobrze pamiętam) ?
Tak, w Pikerze jst nowa stajnia na 11 koni z myjką wewnętrzną i siodlarnią w której każdy będzie miał swoją szafkę.
A co budują w LKJ-cie, bo juz tyle plotek słyszałam, że sama nie wiem czy w ogóle coś budują? 😁
Czy ktoś ma jakieś aktualne informacje na temat Kentera w Świdniku? Nie chodzi o pensjonat tylko o zwykłe jazdy. Po przeprowadzce, tam mam chyba lepszy dojazd niż tam gdzie teraz jeżdżę a poza tym.....zmiana się przyda😉. Byłam pod klubem ale było cicho, ni żywej duszy ani człeczej ani końskiej, jakoś tak nie wyglądało na czynne (a były to teoretycznie godziny otwarcia sądząc po tym co głosił napis na tabliczce), do drzwi tłuc się nie chciałam🙂 Wiem że najprościej zadzwonić ale chciała bym przed tym wiedzieć co "wieść gminna" niesie w tym temacie. Pozdrawiam🙂
KaskaD30 cóż. w wakacje jeszcze stajnia prężnie działała, odbywał się tam obóz. jest też strona internetowa niestety działa wyłącznie strona główna, żadnych aktualności to samo od jakiegoś czasu ( nie mogę znaleźć adresu) z tego co wiem jazdy to koszt ok. 20-25zł, ale możliwe, że ze względu na pogodę, teraz się one nie odbywają - nie ma hali. radzę jednak zadzwonić bo o kenterze to się mało wieści roznosi ;d ale polecam tereny tam 😉
inniejsza, no właśnie stronkę znam i w zasadzie nic tam nie ma (najważniejsze czyli tel. jest🙂😉 więc tak szukam co mówią😉Tak mi właśnie terenowo tam wyglądało a na tym mi głównie zależy. Ujeżdżalni mam po kokardki a w terenie byłam ostatni raz z półtora roku temu. 😡 Z tego co piszesz cena jazd fajna. No, skoro mało danych o tej stajni w eterze to nie pozostaje nic innego jak tel. Dzięki za info🙂
a propos LKJ to stoję tam i pierwsze słyszę żeby tam coś budowali :P... halę chcemy postawić, ale są problemy z pozwoleniami, więc na razie nie buduje się tam nic...
Wybieram się zaraz w stronę Puław i Lublina, przez Łochów. Jakie drogi? Odśnieżone czy białe i śliskie???
gajowa a ten "tor wyścigowy"?
W LKJ tor sie buduje z tego co wiem.
Widzialam ostatnio, ze utwradzenie robia.
A co do dróg to zalezy gdzie. U mnie (ok. Bełźyc) da sie przejechać :-)
mikas... to co widać to własnie nasypywanie utwardzenia pod tor, ale nie ma w ogóle pewności, ze tor tam powstanie. I to bynajmniej nie z "winy" klubu jako stowarzyszenia tylko miasta. Miasto zleciło zewnętrznej - notabene krakowskiej - firmie stworzenie planów zagospodarowania tej przestrzeni, a tor (który jest tam chyba najbardziej właściwym pomysłem, chociaż by ze względu na aspekt historyczny) jest jednym z tych planów. Pozostałe to np "zegar widziany z kosmosu" oraz "geopark - model karpat"...
Kiedy i co tam powstanie... bóg jeden wie...
pewnie osiedle, dom handlowy albo parking znając pomysły urzędasów 🙄
Wiadomo już kto będzie egzaminował za tydzień w Bonanzie? Oprócz oczywiście Profa.
Jasnowata, chyba się spotkamy 🙂
a nie prof z Doktorem Bocianem? Zwykle egzaminowali razem...
Jeju, żeby powstał tor, albo chociaż jakiś hipodrom (parkur jak np. w Drzonkowie)
Niestety u nas w Lbn. nie ma miejsca na organizacje jeździeckich imprez 🙄
Ankers :emota200609316:
Arroch, no właśnie niestety chyba nie, bo 25 jest seminarium, na które wybiera się dr Bocian 🙁
to kto egzaminuje to chyba zależy od tego kto jest dyspozycyjny w danym terminie 😉 jak ja zdawałam odznakę to egzaminował Prof, Doktor, pan Wierzchowski i pan Zagor ale to było dawno dawno temu 😉
No, ale organizatorzy tak z dnia na dzień zapraszają egz? 😉 Tydzień został, miałam nadzieję, że coś już wiadomo.
w lubelskim wszystko jest możliwe 😁 może egzaminatorzy przy porannej kawie myślą sobie 'a nic ciekawego dzisiaj nie robię to może skoczę na ten egzamin co mówili, że będzie' 😉
Nie zdziwiłabym się, gdyby rzeczywiście tak było 😉
No tak, pardon, zapomniałam gdzie mieszkam 😵 Ehhh 😉
Koleżanka z Bon też nie wie kto będzie egzaminował z Profem. 😁
Edit. Edit. 2 źródło twierdzi, że to będzie Niewiadomski ;]