Końska rewia mody cz.VI (2012)

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
29 stycznia 2012 18:27
Livia SUPER W KRECIE  😀 😀

borkowa. :kwiatek:

tak wygląda w całym kompleciku ale nie miałam wczoraj czasu zawijać  🙂

Mam tu jeszcze kluska w Purple, pokazywałam?

i Skywalkera też w scarlet redzie + owijki global jak dobrze pamiętam  😡

i w Szmaragdzie 😀  😎  owijki stallion

wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
29 stycznia 2012 18:30
borkowa mam dwa z ostatniej kolekcji, jeden już prałam, i przynajmniej mój wygląda jak nówka, przed praniem był z 10 razy na koninie, KUPUJ!  🙂
wątek zamknięty
Juliadna, cudownie 😍 Jak zawsze.  😉
Livia, w Krecie bardzo fajnie 😀
wątek zamknięty
Juliadna Lolek jest stworzony do szmatek! noo  🤣 jemu jest we wszystkim pięknie  😍
wątek zamknięty
lizzy biorę, limonkę, chyba że taki jak juliadna limonkowy  😵
wątek zamknięty
Juliadna Lolek jest stworzony do szmatek! noo  🤣 jemu jest we wszystkim pięknie  😍

W całej rozciągłości się zgadzam. Pasuje mu każdy kolor. I jak np. siwki w czerwieni dla mnie wyglądają cyrkowo, tak Lolek prezentuje się bardzo elegancko. On by chyba dobrze wyglądał nawet w starym kocu.
wątek zamknięty
juliadna ja się dziwie,że tobie jeszcze w eskadronie nie zaproponowali prezentacji ich szmatek na lolku  🤣
wątek zamknięty
29 stycznia 2012 20:28
O rany dziewczyny! Dzięki 🙂😉  :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
to my dziękujemy za okopocieszacza  😍 tylko czasem za bardzo kusi na nowe szmatki!  🏇
wątek zamknięty
juliadna, nie zaskoczyłaś nas, znów pięknie  😍
Lolek przypakował, kawał chłopa się robi  😉
wątek zamknięty
juliadna Uwielbiam Lolka, w każdym wydaniu jest przepiękny! Siwe jest najpiękniejsze  😎
wątek zamknięty
30 stycznia 2012 06:27
olek my z Lolkiem tylko stępujemy godzinę raz dziennie... Urósł mu brzuchol ( nie mogę dopiąć popręgu...) i przez te kaloszki, które optycznie skracają mu nogi to mamy wrażenie że jest niższy i bardziej  ciężki i napakowany. A jest na odwrót szyjka spadła (dołek za kłębem, po bokach też dołki. I jak mówiłam wielki bańdzioch.
domcia406 of kors! Siwki rządzą! A jak tam Twoja różowa anka? Kiedy doczekamy się premiery zdjęciowej?  😍
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
30 stycznia 2012 06:47
juliadna, pięknie wam nawet jak siwy bez formy 😉 lolek to jeden z moich NAJ NAJ ulubieńszych voltowych kopytnych  😍
zdrówka wam obojgu i możliwie szybkiego powrotu do top formy 🙂

my się powoli rozkręcamy. rudy ostatnio chodzi faaajnie 🙂 więc po sesji jakiś trening by się przydał. a jak trening to musi być i szmata  😎 a że mam tylko jedną ujeżdżeniową nadal to...  😀iabeł:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
30 stycznia 2012 07:35
juliadna, dzięki 🙂 Lolkowi super w Scarletcie 🙂

gabb, dziękuję 🙂
wątek zamknięty
a ja się chciałam tylko pochwalić, że właśnie otrzymałam es szmaragda... ależ to jest piękna zieleń  😍
wątek zamknięty
Juliadna ze zdjęciami cieżko, bo moja Siwa nie chodzi pod siodlem od ponad miesiąca, i wątpię żeby jeszcze jakoś w miarę regularnie chodziła. A na gniadej to ta anka trochę bezszalowo wygląda, ale jak tylko będę miała fotki to się podzielę  :kwiatek:
wątek zamknięty
To ja wrzucam Apricota  😉 Wieczorkiem postaram sie wrzucic derke Flax/Beluga, bo wlasnie przyszla  😀

wątek zamknięty
ja z prośbą, w chwili zaćmienia sprzedałam i bardzo żałuję. Gdzie znajdę jeszcze to cudo? w wersji DL FULL tak samo kolorystycznie?
to oczywiscie shockemohle kolor cherry/snow
kupilam w sklepie KONIK 🙁 juz nie ma go w ofercie
model to hmmmm nie pamiętam na 100% royal style?
proszę o pomoc, moze komus rzucił sie w oczy, moze być w sklepie poza PL
ja nic nie mogę znaleźć
wątek zamknięty
Było, nie było? Bo nie śledzę za mocno wątku, przyznaje bez bicia 😉

wątek zamknięty
W tej jakości jeszcze nie było 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
30 stycznia 2012 13:58
AAAAaaaaa odrazu kolekcja zyskała! Mieta jest mietą, fiolet niebieskoscia i o ile dobrze widze jest czarny!!! 😅
wątek zamknięty
Sierra może masz pozostałych?  😀iabeł:
wątek zamknięty
i fiolet nie wygląda jak lavender, tylko jest chłodniejszy i mi się MEGA podoba!  😜
wątek zamknięty
Zairka źle widzisz, to czekolada  🙂
ciekawa jestem dralonu na żywo 🙂
wątek zamknięty
Ciekawa jestem, czy ta mięta będzie dobrze wyglądać na kasztanie  😁 Jakieś sugestie?
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
30 stycznia 2012 14:04
Własnie chciałam to wstawić, ale Sierra mnie ubiegła . Pozostałych ani widu ani słychu.
wątek zamknięty
O kurcze, niestety podobają mi się jeszcze bardziej... Szczególnie ten "miętowy" cotton i czekoladowy brillant z miętową lamówką - bossski!!
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
30 stycznia 2012 14:14
No mi się tylko dralon teraz jeszcze spodobał. I nic, dalej pstrokacizna 🙂
wątek zamknięty
Na widok miętowego miałam w ciąży odruchy wymiotne, do dziś nie lubię tego koloru  😉 Ale polopadzik i bicolory ładne  🙂
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
30 stycznia 2012 14:15
a jak dla mnie mieta nadal nie jest mieta tylko jakims rozjasnionym turkusem.

bezszal...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.