anai dzięki :kwiatek: :kwiatek: Martuha powiem bez bicia że od 3 tyg miał przerwę bo ani ja oni moja mama nie dałyśmy rady go ruszyć 🙄 ja cały tydzień byłam chora albo na wyjazdach ;/ więc pewnie tak, ale jak się stoio obok niego to słabizna jest zapadnięta a wcześniej tak nie było... Tak czy siak na wiosnę bierzemy się mocno do roboty 😀
edit: Zapomniałam Tobie Demonowa odpisać. Fakt Lolo wygląda dużo lepiej 🙂 Czeko jest zarośnięty 😀 ale nie widać jakoś tak bardzo na tym zdjęciu
Nie uwierzycie co dzisiaj znalazłam na dnie oksera... nowe owijasy ANKY MADEIRA ! 😜 + polopad z Bloom 😀
o nie,w tym miesiącu kupilam 7 szmat -,-
Ja przez całe swoje życie kupiłam 8. 😀 Czuję się taka uboga szmatoholicznie... W okserze stacjonarnym wydłubałaś takie cuda? Muszę chyba kiedyś tam zajrzeć albo zadzwonić do właścicieli. W sumie pewnie niedługo przywiozą do nas córkę na obóz, więc z nimi pogadam. 😀
Altiria - heh, no ,przesadziłam w tym miesiącu. I teraz właśnie kupiłam niciaka. Ja już nad tym nie panuję. OBIECUJĘ,że w lutym nie kupię ANI JEDNEJ szmaty ..bo to stanowczo za dużo, co ja teraz robię 😵 Też się ździwiłam,jak je zobaczyłam. Stoję i: yyyyy,proszę Pani,czy ja dobrze widzę? Bo...to chyba niemożliwe,czy to na pewno Madeira? :P Stwierdziłam,że muszę chyba w sobotę polecieć do oksera i go całego przetrząsnąć, może znajdę coś fajnego,chociaż wątpie,bo teraz nawet padów Anky nie ma, a jak te owijki się tam odchowały,to ja nie wiem(pewnie czekały na mnie) ;D
Sela, jeszcze za wcześnie, prawdziwe zdjęcia ostatniej kolekcji były może hmm tydzień przed wprowadzeniem do sklepów? edit: a kiedy są nowe kolekcje anky? słyszałam, że w lutym...
Ja liczę na coś zielonego w nowej kolekcji Eskadrona, bo ostatni raz było coś zielonego w navy/green z J/Z 2010, a niebieskości i granaty są W KAŻDEJ kolekcji. 🤔wirek: Lubię bardzo mojego konia w petrolu i navy, ale ile można? Mogliby jeszcze powtórzyć beluga/flax. 😁
Mam zdjęcie hazela, niestety halowe, nie wyszło mi coś zrobienie zdjęcia na dworze. 🙄 Stwierdziłam, że muszę częściej kupować nowe szmaty, bo mój koń jak dostaje nowy czaprak, to zaczyna od razu lepiej chodzić. 🤔wirek:
Na wstępie przepraszam za ilość zdjęć, która się teraz będzie pojawiała. Razem z Nadżafową zebrałyśmy dziś do kupy resztę czapraków, padów, derek, kantarów etc i wzięłyśmy się za zdjęcia. Pogoda przekomiczna: pochmurno-słonecznie, pochmurno-słonecznie. Niestety lampa w międzyczasie padła, zrobiło się szaro-buro i nie wszystko się udało. Nie mniej jednak, zmęczyłyśmy się bardziej niż na porządnym treningu :P O koniach nawet nie wspomnę. Wstawiam więc tematycznie, bo w jednym poście raczej nie dam rady.
Na początek wszystkie niciaki: olive, creme z 'Pinki-Smurf' i kiwi (istny koszmar fotograficzny - bawi się w kameleona i wali po oczach) + derka bicolor navy/ocean. Które wstawić do szmato?