Strzyga bez jaj 😀iabeł: nie daj się ❗ Niestety jest tak, że jak się pobłaża takim zachowaniu to później po 'agencjach' czy 'branży' idzie fama, że taka np. Strzyga sobie daje i że można Ją ciąć 😉
Robisz fajne foty, głowa do góry i wal mailami, jak nie to prawnik (są tacy to lubią takie zabawy i wystawianie pism za pół-darmo). Niech się wieśniaki uczą 😎
Abre Strasznie biedny ma pecha. Chyba faktycznie jest za dobry 🙇
Szemrana Pamiętam tego autora i Jego zdjęcia! Wielka szkoda, że nie da się Go już obserwować w necie 🙁
Czy ktoś ma nowy 'Świat Koni'? Podobno trafiła tam moja fota (udzieliłam zgody) ale ciekawa jestem jak to wygląda 😀 Okładka też miała być, ale kurde za free dawać fotę i jeszcze się nie móc doprosić o format, spady itp. to już mi się odechciało 🤣
Laski tak właśnie jest. Reserved? A Zara? A H&M? Afer było ostatnio sporo. Kradli zdjęcia z bardzo znanych blogów modowych i robili na ich podstawie grafikę na koszulki
http://stylez.pl/zara-i-reserved-kradka-zdjecia-z-blogowPrzecież to jest poniżej krytyki (nie łatwo obliczyć ile kosztuje wykonanie takiej koszulki prze małe chińskie rączki, a po ile sprzedają w sklepie).
Dzisiejszy hit mailowy. Generalnie koleś chce żebyśmy mu wykonali sesje zdjęciową mebli. Mówię, że mamy wiele zleceń więc nie wiem czy będziemy mieli czas. Odpisuje maila, że chce żeby współpraca wyglądała następująco. Żebyśmy przyjechali z całym sprzętem, ogarnęli organizacje sesji, decor itd. i porobili kilka godzin foty, po czym możemy jechać, bo on sobie dalej poradzi. A i żebyśmy zostawili platformę obrotową, sprzęt, aparaty, lampy i software 😜
Normalnie uświetnił mój dzień 😎
Standardem jest oczywiście wysłuchiwanie, że przecież wcale nie ukradli zdjęć, przecież były w internecie (na Naszej stronie/z Naszym logo) hahahahahaha