Pensjonaty, ośrodki jeździeckie- Kraków / Małopolska

maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
30 grudnia 2011 18:42
hahah :P no jasne, marzenie! 😀 Mam nadzieję, że spełni się za parę lat ale drugi koń to będzie niezajeżdżony najśliczniejszy hucułek na świecie  😍
Bardzo mi przykro, ale najśliczniejszy hucuł na świecie jest już zajeżdżony  😁
Kastorkowa   Szałas na hałas
30 grudnia 2011 20:41
A ja sie nei zgodze bo najsliczniejszy hucul na swiecie nie jest jeszcze zajezdzony i nie ma nawet roku <3
Zorilla Pan Rolex jest kasztanem z tego, co pamiętam, Grandessa jest ciemnogniada :-)
Zorilla, Tylko ja w Trzyciążu zdjęcia koniom robiłam, nie stajni :P Mam sporo zdjęć padoków :P

traken to prawda, ale już doszłam z maison do porozumienia.
Mam prośbę, czy ktoś wie może gdzie znajdę jakiś kontakt do p. Rusinka? Mam konia jego hodowli i chciałabym się z nim skontaktować.
zorilla to nie byłam taka pewna, ale ostatnio widzłam Grandessę i Pana Rolexa też. Ona piękne,  ale  oba inne kolory, temperamenty i płcie 😀.

no, ale zawsze parę koni to lepiej, niż jeden, tu zorilla ma rację, można ich mieć trochę
🙂
30 grudnia 2011 22:39
Najśliczniejszy hucułek na świecie odpiero się urodzi! 💘 i będzie najbardziej uzdolnionym, kochanym i misiastym kucykiem na świecie  😍

traken tak, wyjaśniliśmy sobie sprawy 😉

Forkate
możliwe, że znajdę takowyż kontakt, u nas w stajni stoją 3 konie z jego hodowli, jak się dzisiaj dowiedziałam... A chodzi Ci o tego gościa, ze stajni w Skotnikach, który wyprzedał swoje konie z opwodu choroby, tak?
Kastorkowa   Szałas na hałas
30 grudnia 2011 22:59
Tak ciagnac off top o huculach to masz na mysli jakiegos po konkretych rodzicach a jak tak to jakich?
30 grudnia 2011 23:16
Nie, nic z formalnych rzeczy nie mam na myśli, chodzi tylko o to, że taki kiedyś będzie mój  💘
A podobają mi się Sieleckie huuculątka  😀
Zorilla nie byłam pewna masci, ale sprawdziłam na zdjęciach, oba piękne  🙂
maison, z tego co się dowiedziałam z sieci, to chodzi właśnie o tego. W necie znalazłam adres, spróbuję do niego napisać po prostu, mam nadzieję, że jest aktualny. Jeśli będziesz mieć więcej info to bardzo proszę   :kwiatek:
01 stycznia 2012 01:19
Wszystkiego dobrego z czterokopytnymi w nowym roku  :kwiatek:
Halo Krakusy!!!! Co jest? Od nowego roku nikt nic nie pisze. Wywiała Was wichura?
U mnie dzisiaj tak piździ, że konie musiałam ściągnąć w południe bo różne dziwne rzeczy latały po padokach.
ja po dwoch dniach przerwy chciałam jechać do szkodników, ale ta wichura i deszcz zniechęciły mnie kompletnie. Koszmar, u nas konie też w boksach zostały.....
Cariotka   płomienna pasja
05 stycznia 2012 12:56
ja jadę do stajni dopiero po zajęciach czyli koło 20 i mam nadzieję że wiatr przestanie wiać i porobię coś na ujeżdżalni, bo przy takim wietrze to mi się odechciewa 😵
Mnie się dzis udało Komara nawet przelonżować, choć łatwo nie było 😉 A potem wyrzuciłam konie na padok, zajęły pozycje strategiczne przy sianie i mają gdzieś wichurę. Komar dostał derkę na grzbiet pierwszy raz w tym sezonie. Mam nadzieję, że nie odfrunie.
widzę ,że nie tylko ja schowałam dziś konie ... bałam się ,że coś przyleci do nas na padok ... 🙄 jak zeszły wiatr się jakby uspokoił trochę 👿
U mnie ciągle wieje, raz mocniej raz słabiej. Co chwilę deszcz pada.
Dałam rano koniom siano na padoki, to połowę wywiało:/
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
05 stycznia 2012 13:46
mi udało się we wtorek pojeździć i skorzystałam z ostatniego ładnego dnia. wczoraj padało u mnie do 15 a od wczorajszego wieczoru do chwili obecnej strasznie wieje ;/
Poniedziałek i wtorek były super. Jeździłam w samej bluzie 😉
Moja ma dobra zabawe z tego wiatru 🙂 stoi przy oknie i patrzy wystawia łeb a jak powije mocniej to odwrót i chooodu po całym boksie i od nowa zabawa do okna i tak ciagle🙂
W Michałowicach to taki mały huragan, hehe 😉 Nie ma to jak stajnia na górce.
Hala trzeszczała, ale koniska odważne, to im to nie róbi różnicy.

A z nowinek -  mały halo-lonżownik już niedługo będzie gotowy  🏇
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
05 stycznia 2012 21:09
kolebka i zapomniałaś wspomnieć ze na dużej hali robią trybuny 😀😀
Dava   kiss kiss bang bang
05 stycznia 2012 21:14
kolebka i zapomniałaś wspomnieć ze na dużej hali robią trybuny 😀😀

No prosze, proszę kto zawitał Nam do wątku (->nareszcie!)  🤣

Jak mamy się już przechwalać to jeszcze zapomniałyście o nowym, super hiper fajnym kompaktowym traktorku  😀 🤣

Dziś taki był wiatr, że straciłam oddech i prawie głowę  🤣 Konie do karuzeli fruwały razem ze stajennymi  😁
Nie straszcie mnie tym wiatrem 🙁 Ja byłam ostatnio we wtorek i było pięknie, może mnie jutro nie zwieje  😤
Ale straszycie z powodzeniem  😉
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
05 stycznia 2012 21:43
Dava haha bo widzę Kolebka więc musiałam skontrolować co tam naklikała  😁
O, super z tymi trybunami, wreszcie nie będę musiała siedzieć na schodkach, jak u Was bywam 🙂 No i na wszelkie konsultacje się przydadzą!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się