Kącik Małolata...:D

U mnie standard - czekolada i 5 dych. Starczy... 🙂.
Ja pod choinkę dostaje tylko jakieś symboliczne prezenty, ale w tym roku dostałam siodło  😜

I w ogóle to życzę wam wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia !
Wow! Siodło, telefon, lustrzanka *.* a ja dostałam prostownicę do włosów, bo mama już wytrzymać nie mogla jak codziennie rano wyklinałam starą na całe mieszkanie 😁
U mnie sama kasa 😉 Na butki pójdzie  😀
Troche zostanie na mikrofon, który zakupie po urodzinach a po co... no, to zobaczycie po co  😎
Dawnoo mnie nie było 🙂 Wesołych dziewczyny radosnych szczęśliwych  😍
maiiaF co takiego dostałaś ? 🙂 Jaki tel?:P (jeśli można )
fly, fly, fly a jaki obiektyw ?  😜
Ja mam 550d , niewiele się różnią. Najwięcej ceną z tego co czytałam  😉
mils   ig: milen.ju
24 grudnia 2011 23:38
Kortina jakie siodło?
ChingisChan   Always a step ahead! :)
24 grudnia 2011 23:40
Pochwalcie się co dostałyście! 😀
edit: ajajaj nie przeszłam na ostatnią stronę wątku 😁

Ja w każdym razie dostałam bryczesy białe, polo pad nici + nauszniki, bat, torbę na szczoty, piżamkę, skarpeciochy i 100zł. No i transportery których okser nie przysłał 👿.
24 grudnia 2011 23:53
Przepraszam za takie chwalenie się, ale po prostu jestem zakochana we wnętrzu mojego futerału i nie mogę się opanować! 😡
Taki, tylko, że w miejscu gdzie leżą skrzypce jest kremowy i bez wzorku:

😍
Lychee, u nas rok temu mikołaje się nie zgrały i dostałam dwie prostownice  😂
kamita01 Xperia neo v, ale wiedziałam wcześniej, bo wybierałam z tatą. Siostra dostała identyczny  😎
U nas ogólnie jest tak, że każdy każdemu robi prezenty. Od taty tel i kilka drobiazgów, od mamy statyw, który jest świetny, od brata książkę o fotografii, a od siostry bransoletki i bilety na koncert, czyli powód mojego płaczu szczęścia. A one były tak schowane, że powyjmowalam z kartonu bransoletki (a w kartonie było mnóstwo zakrętek, tak żebym sobie dłużej poszukała) i myślałam, że to wszystko, a siostra coś zaczęła szeptać do mamy i kazały szukać. Wysypałam wszystkie zakrętki, a pod papierkiem bilety. I stałam z siostrą i ryczałam 😍 teraż bilety leżą na biurku i czekają do 20 marca, a mi za każdym razem jak na nie patrzę chce się płakać. Pisałam to już kiedyś kilka razy, ale KOCHAM MOJĄ SIOSTRĘ 😍

Mils, przepiękny 💘
maiiaF na co bilety? 😉

Bilety najlepszy prezent na kazda okazje. Rodzice nie wiedzieli na co mi kupic bo "moj" zespol skonczyl trase wiec nie dostalam nic 🤣
niemiłek, Emilie Autumn 😜 😍 tak czy siak chciałam jechać, ale bałam się, że mama mnie nie puści. mamy z siostrą bilety, więc jadę. ogólnie EA w polsce jest rzadko, ale w 2012 jest trasa promocyjną nowego albumu 😀
Again dostałam bez obiektywu, bo mam w domu 5. 😁 Muszę go jakoś nazwać, wszak dzieci nie mogą być bezimienne. 👀 [chyba jestem rąbnięta, nawet mu dobranoc wczoraj powiedziałam 😂 ]
A no, mało się różnią, czytałam porównanie obu. 😉
fly, nie jesteś nienormalna. moja siostra dostała manekin do szycia Dianę i maszynę Milenę 😁
Kurczę, a mój dalej bezimienny. 🙁 Może jakieś propozycje? 👀
Fly, ju wczoraj mowilam - Garbarz. Blisko do Grabaza, czasem sie przejezyczysz i bedzie git.  😁
Mam przeczucie, że to by się nie przyjęło. 😁

edit. literówka
25 grudnia 2011 10:54
fly, nie jesteś nienormalna. moja siostra dostała maszynę Milenę 😁

maiiaF padłam! Nie wiedziałam, że mam swoje imienniczki maszyny. 😂
No wieeeesz.  🙁
Jak nic lepszego się nie znajdzie to będzie i Garbarz, wtedy będziesz Matką Chrzestną. 😀
Muszę go jakoś nazwać, wszak dzieci nie mogą być bezimienne. 👀

Mój ile ma miesięcy i jeszcze go nie nazwałam  😲

Oj tam, oj tam... koleżanka nazwała swoje glany  😁 Franek i Filip (?)
Fagot mojej koleżanki nazywa się Behemot [broń boże nie od Nergala, od tego kota w 'Mistrzu i Małgorzacie']
25 grudnia 2011 11:01
O ja! Jak ja mogę nazwać mój futerał? 👀 😁
Jak nic lepszego się nie znajdzie to będzie i Garbarz, wtedy będziesz Matką Chrzestną. 😀

Jestem za!  🤣
25 grudnia 2011 11:17
A ja mój polo pad?  👀 Torba na szczoty, będzie Milenka! 😎
25 grudnia 2011 11:24
Chingis ooo! 😁 Dla swojego nie mogę nic wymyślić, pomóżcie! :kwiatek:
25 grudnia 2011 11:28
Grzesiek albo Ferdek 😎.  😂 Jak przedwcześnie umrę to Ci ją zapiszę w spadku 😁. Jest 3 razy większa od York'owej!  😅
Propozycje dla tego pana:  👀

(jakaś mania na nazywanie prezentów)
Aaaaa, jaki genialny, też chcę!!!  😍
25 grudnia 2011 11:39
Może i genialny, ale bezimienny! 🙁
Wspólnymi siłami wymyślimy imiona dla każdego prezentu. 😀

Zaraz jadę do dziadka, w samochodzie będę intensywnie myśleć. 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się