Ciekawe ile osób już czeka na zmianę loginu bo z tego co tutaj czytam to CHYBA (mogę się mylić) ale te kilka osób już czeka 😉 Jednak root nie określił "ile" wlicza się w liczbę "hurtową", chyba że jednak coś przegapiłam :P
No nic ja jeszcze raz wysłałam pw z prośbą,a nóż widelec coś nie doszło 😉
wysłałam wiadomośc z prośbą o zmianę nicku 15.05. i cisza. Nadal cieprliwie czekać czy jest szansa, że coś nie doszło (mam kopie w wysłanych i tam jako odbiorcę mam puste miejsce- tak powinno być? 😉)
Dworcika, no ja też zapytałam z ciekawości. alwita ale to było pewnie 10 lat temu. Później było jeszcze inne konto ale mało aktywne (też na starej volcie). Na tyle nie przywiązywałam do niego wagi, że znów zostało skasowane. Bo czytać jakby co można i bez konta. I chyba tyle. Gillian , a na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo nie rozumiem tych podejrzeń.
Nie Gillian, nie ma nad czym. Tu nie można jednego niepewnego słowa pisnąć bez straszenia tym tamtym czy owamtym. 😤 Niektórzy na forum mają manię prześladowczą i ja akurat nie zaliczam się do tych osób. Odechciewa się pisać cokolwiek o sobie.
Podnoszę wątek. Czy przez ten czas coś się zmieniło w sprawie zmiany loginu? Wypadało by mi go zmienić, bo ze Strzeszynem nie mam już nic wspólnego, a i palce sobie można połamać wpisując mój obecny. Myśle o czyms prostszym, np. Borneosulinowzachodniopomorskimpitek.
strzeszynopitek, nie marudź :P Masz super nick. Jest charakterystyczny i wcale nietrudny do zapisania 😉 A Borne to fajna miejscowość. Zloty i festyny lotnicze - like it!