Stajnie w Lublinie

pony   inspired by pony
06 grudnia 2011 07:42
Frucie, w mojej wiosce, a dokładnie w Mełgwi jest młyn, tam Tata zawsze mi kupował otręby dla siwasa. Tanio jakoś bardzo🙂
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
06 grudnia 2011 17:16
Słyszeliście o spotkaniu, które organizuje teraz BASKIL (klik) na temat probiotyków? Ktoś się wybiera? Co sądzicie o tego typu akcjach?
żeby jeszcze jakiś gratis był typu jakaś patelnia do kuchni czy budzik  😁
Karmelek1700 ja myślę, ze to bardzo dobry pomysł 🙂
Ja podaję swoim koniowatym probiotyki od maja tego roku. Dla mnie to żadna nowinka, ale watro dowiedzieć się czegoś nowego. Klacz po 2 operacjach w ciągu 5 miesięcy, antybiotyki osłabienie. Trzeba było ją jakoś wspomagać. Na podstawie własnych doświadczeń mogę powiedzieć,że probiotyki działają,poprawiając ogólną kondycję konia.
świetny pomysł tak trzymać! jak tylko będę mogła to przybędę 🙂

w sklepie na ul.Jasnej też byłam i również jakoś pozytywnie mnie to nie zaskoczyło (po zdjęciach widzianych w necie): sprzętu mało,wielu rzeczy po prostu brak, no ale to początki i w sumie nie ma się co dziwić. Obsługa miła ale nie zastałam pana R. ;P

zuzz, a możesz podać stronę internetową?
.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] tu jest calkowita edycja wiec uciszonko na 14 dni
zdjęcia są tu: http://www.jezdzieckieakcesoria.pl/sklep-jasna-pm-19.html
czyli podłączone do wcześniejszej strony p. R.

kolejna stajnia w lubelskim: http://stajnia-rola.manifo.com/
/ciach/
[center] a tu jest reklama, bo nick zmieniony masz ze "stajnia-drwal"
jesli bedziesz reklamowac swoja stajnie poza ogloszeniami musisz liczyc sie z permanentnym uciszeniem. na razie zarobilas 30 dni.
[/center]
.
W Wieży pensjonat 700zł ...  😂
esperado - to żart? :O
niestety nie, mojemu portfelowi wcale nie jest do śmiechu  🤔
a jakie Wy macie tam luksusy, że aż tyle trzeba płacić? 🤔
czy ktoś z was zna tę stajnię?:

http://gieldakoni.com/index.php?strona=sprzedam12&id=30909

jeśli tak, to byłabym wdzięczna za kontakt na prv  :kwiatek:
żadne (jak na takiego pieniądze) dlatego większość pensjonariuszy bd robiła out  🏇
O rany... a jeszcze nie tak dawno pensjonat w Wieży był za 450 czy tam 500... siano podrożało? 😁
Arroch, OGRZEWANIE SZATNI I HALI...
Pff...
aż 700zł??
To tyle samo co u profa, a jaki standard
a ile u Drwala i w Kaprioli?
11 grudnia 2011 16:40
Kapriola 500zł
Karmelek a w kaprioli jest hala? konie wychodzą na wybieg czy dalej jest wybiego-ujeżdżalnia?
hali brak, a co do wybiegów to chyba zostało tak jak kiedyś ujeżdżalnia
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
11 grudnia 2011 17:36
W Kaprioli nic się nie ruszyło, hala jest pewnie budowana jak co roku.
11 grudnia 2011 18:25
Konie wychodzą z rana, hali nie ma są plany, ale do tej pory nie ma pozwolenia na budowę ze względu na bliskie położenie linii wysokiego napięcia.
Warunki konie mają świetne, stajnia jest przyjemna, jest ciepło, dostają jeść o regularnych porach, mają czysto, w porównaniu z warunkami pod tym względem w pikerze, fideliusie to jak NIEBO A ZIEMIA.
Ze względu na dużą ilość dzieciarni (dobry dojazd do stajni) i ich wybujałą fantazję opinia jest jaka jest, ale proszę was, nie słuchajmy kogoś kto nie umie utrzymać się w siodle a w głowie ma już plany zajeżdżania młodego konia...
Ja tam stoję i nie narzekam, a wręcz przeciwnie póki co jestem bardzo zadowolona.

*edit - lit
.
Wg mnie w Kaprioli brakuje tylko hali, tak to jest dobra stajnia  😀
karolciaequilano   marzenia się spełniają
11 grudnia 2011 19:10
dziewczyny kto goli konie w Lublinie i jest w stanie w sobotę dojechać do prof. Pietrzaka 🙂?
Ja się o Kaprioli nasłuchałam niestworzonych historii od co poniektórych ludzi, ale przyszłam i zobaczyłam na własne oczy, że to mijało się z prawdą i całkiem mi się tu spodobało. 😉 Fakt, że brak hali chwilami doskwiera, ale to jedyny większy mankament tej stajni 🙂
Kornelia goli, ale czy w sobotę ma czas, to już musisz się u niej dowiadywać 🙂

Staliśmy z Badziem w Kaprioli jakieś 3-4 miesiące i gdyby nie dojazdy przez całe miasto i doskwierający brak hali w zimie, to pewnie zostalibyśmy dłużej...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się