LUBLIN i okolice

pony   inspired by pony
05 listopada 2011 14:12
yga, nie wiem czym polecam bo tatuazu nie mam, ale większość moich znajomych korzysta z usług maniac tattoo. mimo wszystko niech lepiej wypowie się ktoś bardziej zorientowany ;p
yga   srają muszki, będzie wiosna.
05 listopada 2011 14:16
pony :kwiatek:, a widziałaś ich tatuaże? bardzo szarzeją?  😉 Bo tatuaże w Białej wykonane w studiu z czasem robią się dziwnie granatowe.. a tego nie chcę  😉
pony   inspired by pony
05 listopada 2011 15:13
Widziałam tatuaże, które były w miare nowe, więc nie szarzały jeszcze. Ja myślę, że Smarcik może być bardziej zorientowany w studiach w Lublinie :kwiatek:
Tak sobie myslę yga, że na Twoim miejscu to bym przyjechała do Wawy i zrobiła tu w jednym z lepszych studiów (Edytka w tatuazowym watku wymieniala kilka) i miała pewnosc, ze bedzie okej🙂 To nie jest daleko :-)
05 listopada 2011 15:29
Słyszałam, że studio Slayer w Lublinie jest bardzo dobre, dużo ludzi je chwali (na Jana Sawy)  👀
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
05 listopada 2011 15:42
Tatuaż po pewnym czasie zawsze trochę blednie.
pony   inspired by pony
05 listopada 2011 16:16
Słyszałam, że studio Slayer w Lublinie jest bardzo dobre, dużo ludzi je chwali (na Jana Sawy)  👀

O kurcze, yga, ja kiedys (kieeeeedys) chcialam robic tatuaz to ktos polecił mi faktycznie slayera. Maialm nawet jego namiary,ale niestety juz nie mam.A nie, przepraszam, numer gg sie uchował 😁 9254633
Czy jest jakiś autobus w Lbn czy jakiś inny sposób aby dojechać do stajni Piker w Lbn ? Wiem, że 19 są zawody i chciałabym pojechać na nie, bo bd ludzie ode mnie ze stajni. Może któraś z Was się wybiera?
lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
06 listopada 2011 20:29
Są, lecz później musisz się przejść około 1.5 km piechotą, albo się ładnie do mnie uśmiechnąć to Cię podrzucę bo mieszkam niedaleko stajni to nie będziesz musiała iść "z buta".
oo 🙂 A jaki nr linii? I tak zapytam od razu. Linia ta potem często jeździ w stronę, że tak powiem centrum ;P Żeby nie było kłopotów z powrotem 🙂 Mieszkam na miasteczku na Langiewicza, więc ten autobus jeździ z Racławickich?
06 listopada 2011 20:51
To nie autobus, a bus 😉 jeździ spod cerkwi - z drugiej strony transpedu 🙂 jeździ co 2 godziny bodajże.
Ojej.Gdzie cerkiem, gdzie Transped ? xD
Nesca, a wiesz gdzie jest PKS, przystanek busów?
No tak 🙂 Dworzec Głowny PKS 🙂 Odjeżdżają stamtąd busy do Tomaszowa ;p
06 listopada 2011 21:23
to tam też jest cerkiew z boku 😉
07 listopada 2011 09:46
Tatuaż po pewnym czasie zawsze trochę blednie.

Wiem, że blednie, ale tusz którego używają w Białej po pewnym czasie robi się bardziej niebieski.. jak dziary z kryminału 🙄

Dzięki pony  :kwiatek: ale jednak postanowiłam się tam przejść i pogadać face to face  😉 😅
Gdzie w Lublinie znajdę dobry sklep z herbatami najróżniejszymi? Najlepiej jeszcze w miarę tani 😉
29 listopada 2011 21:28
real, Leclerc  😉
29 listopada 2011 21:31
Herbaciarnia jest w Realu obok salony Play, ale jak cenowo to Ci nie powiem. 😉 mogę podskoczyć jutro przy okazji zakupów i sprawdzić cenę interesujących Cię herbat.
Do konca nie wiem jakie mnie interesują 😉 Tzn. głównie zielone i białe, ewentualnie czerwone w których nie bede czuła ziemistego smaku.
Do leclerca się przejdę w piątek i zobaczę co tam mają🙂
29 listopada 2011 21:55
Hola hola jak w piątek się przejedziesz do Leclerca? Jak ty w piątek zajęta jesteś od razu po zajęciach 👿 Przerastam za  🚫
Wieczorem się przejdę 😀
Nie martw się, odwiedzę Was:p
Orientuje się ktoś ile kosztuje w busie bilet ulgowy z Lublina do Warszawy? I czy trzeba rezerwować miejsca?
Jasnowata, myślę że to zależy od przewoźnika. a nie lepiej pojechać ciapongiem? bilet ulgowy kosztuje niecałe 20zł i o wiele szybciej niż tłuc się busem
Pewnie, że lepiej, ale jadę sama, w zasadzie pierwszy raz w obce miejsce. Bezpieczniej i łatwiej byłoby mi busem. I niestety nie pasuje mi godzina odjazdu ciapongu 😉
Tylko nie wiem na jaką kwotę się przygotować.
pytałam się brata i powiedział, że w takie oblegane dni jak piątek czy niedziela bez rezerwacji nie pojedziesz. tylko on jeździ z Chełma i płaci 29zł więc z Lublina pewnie taniej
Hmm, nawet o 9-10 rano? 🙁
Bilet kosztuje około 25zł, jeśli chcesz jechać Contbusem, to trzeba zarezerwować miejsca przez ich stronę internetową.

fruity_jelly, pociąg jedzie szybciej niż bus? Nawet nie wiedziałam, jakoś mam wdrukowane, że one się wloką godzinami 🙂
Dzięki Fin, zarezerwowałam sobie Contbusa. 25zł, nieźle.
fin, nie mam doświadczenia w podróżowaniu do Warszawy ale tak mi się wydaje 😁 bus może utknąć w korku czy coś, pociągiem +/- 3 godziny (tak słyszałam) . ale to tylko moje przemyślenia 😂
Strona PKP podaje, że podróż trwa 2h z hakiem 😉
Bus pewnie też coś koło tego. Korków nie powinno jeszcze być pomiędzy 10, a 13.
Ehh, tylko coś ten mój bilet na maila nie przychodzi :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się