Końska rewia mody cz. V (2011)

Przedstawiam, wam Nadżafa w Anky Aquarius  😀
https://picasaweb.google.com/106349668580189665302/NadzafIInni#5674040641875904546

edit.zły link
wątek zamknięty
Klami, REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przepiękne zdjęcie
natt92, śliczny, ciepły kolorek na jesień, pięknie Wam w tych kolorach  😜
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
12 listopada 2011 11:34
Klami,natt92 bardzo fajne komplety i zdjęcia  😎

Ja już mowa o Dralonie Royal to mój Kluseczek dziś w nim pozował 🙂

które go galerii ?

A na dokładkę Komplet Anky Cobalt 🙂 ( Fantazja , aubergine włożę jak go będę lonżować 🙂, bo pod DM będzie wstrętnie wyglądać )

wątek zamknięty
Juliadna boskie zdjęcia 🙂 Jaki ty masz rozmiar tego dralonu że każdego konia wciskasz?? 😀😀  😁

EDIT.

Dziewczyny pomocy. Szukam owijek, bardzo ciemnego granatu, tak żeby mi pasował do tego brillanta:

Na zdjęciu są owijki z maritim, jak widać za jasne. Myślałam nad Nici Navy, ale już cieżko dostać. Czy obecna kolekcja ma taki ciemny granat?
bo z royal navy będą chyba znowu za jasne, przynajmniej patrząc na tym zdjęciu

Owijki nie muszą być eskadronowe, byle były właśnie takie ciemne 😀😀
wątek zamknięty
12 listopada 2011 13:32
xxagaxx mam M-czke  😎

A nightblue? To taki granatowo-czarny 🙂  O właśnie!  Mam owijki navy z navy green i polo pad moon ( lamówka nightblue) 🙂

wątek zamknięty
to siwy w Mkę się wciska? To jakiś mikrokoń jest? :P Bo po zdjęciach zawsze myślałam ze on spory jest.

Nie wiem czy te nightblue nie za jasne... Marine był takim hmm mega ciemnym granatem. A przede wszystkim nie wiem gdzie ja nightblue bym miała dostać.
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
12 listopada 2011 14:08
xxagaxx a granat z Maritim? Widziałam takie owijki na żywo, zależnie od światła potrafią nawet przechodzić w czarny  😉
wątek zamknięty
12 listopada 2011 14:10
xxagaxx Lolek ma 166cm 🙂 A Fiordzik z 147cm maluchy 😀  Ja bym spróbowała bo nightblue jest na prawdę ciemny 🙂 Jak kupiłam cottona to dopiero w mocnym świetle było widać że on granatowy jest 🙂 tylko teraz gdzie kupić takie owijki ^^

Anderia
Na zdjęciu są owijki z maritim, jak widać za jasne.
wątek zamknięty
Negri   Miłość na dwa serca i 6 nóg.
12 listopada 2011 14:12
Hej dziewczyny, mam do was pytanie jaka łezka by pasowała do tej pani? 👀
(sorki za takie słabe zdjęcie ale tutaj jest najlepiej uchwycona jej maść.)
wątek zamknięty
juliadna  - do galerii weź drugie z każdego. Czekowskiemu super w niebieskościach 🙂  (nie to co mojemu -,-).
Negri - ojj duuużo , ja bym ją widziała w nowym apricocie ; P
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
12 listopada 2011 14:22
juliadna, o kurczę, nie ma to jak mój zapłon  😵 Przepraszam  😂
wątek zamknięty
12 listopada 2011 14:27
Negri http://szmatoholicy.konskieforum.pl/wyszukiwarka
beżowy (cotton bronce ) , żółty(np Anky Ambar ), Granatowy  😎,zielony(Anky Jaspar)
Anderia luzik  :kwiatek:
wątek zamknięty
Negri   Miłość na dwa serca i 6 nóg.
12 listopada 2011 14:37
Zalcia97, dzięki :kwiatek: no właśnie apricot za mną chodzi już od dłuższego czasu i chyba sie na niego skusze.
juliadna, dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
Negri za mną też i na pewno się skuszę,niech tylko przyjdzie nowa kolekcja do oksera  😍  i jeszcze twojej konince ślicznie byłoby w cottonie gelb  😍 i w aqua ; >
Dziewczyny ! Eurostar Cross in Slate-Black chodzi za mną i krzyczy żebym go kupiła 😀 jest przepięęęęęęękny  💘
wątek zamknięty
xxagaxx oto nightblue, według mnie będą pasowały. są naprawdę ciemne. 😉 w ciemości jak czarne wyglądają... 😉

cotton nightblue + owijki nightblue na Siwce. 😉
wątek zamknięty
natt92, bardzo ładnie apricot wygląda na kasztanie 🙂
Klami, REWELACJA!
juliadna, w cobalcie super 🙂
xxagaxx, a może spróbuj z owijkami z najnowszej kolekcji. One są bardzo ciemne, wpadające w czerń.
wątek zamknięty
kittajka właśnie o nich pomyślałam 😉 ale zdjęcia są hmm dosć przekłamujące często więc wolałam się spytać 😉  :kwiatek: :kwiatek:

gryglodor
no na twoim zdjęciu widać ze by pasowały. Tylko powiedz mi jeszcze gdzie je mogę dostać?? 😀😀 :P:P
wątek zamknięty
xxagaxx no z tym to może być problem. ja ten komplet kupiłam całkowicie przez przypadek, bo szukałam czegoś stonowanego dla Siwki, nie byłam do niego przekonania, ale teraz go uwielbiam! jest taki klasyczny. 😉 a jak go kupowałam, to nawet nie wiedziałam jaka to kolekcja. 😉
wątek zamknięty
dziewczyny co lepsze
ESKADRON NAVY POLOPAD
czy
ANKY MIST ?? ( btw . czy Anki DR pasują pod siodła skokowe ?? )
DORADŹCIE !
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
12 listopada 2011 17:29
angie560 - ja bym prała Polopad Navy 😉
wątek zamknięty
No właśnie też jestem bardziej w tę stronę zwrócona ...
EDIT :
Zadecydowane polopad navy 🙂
Już za niedługo będzie obfocony i na re-volcie, bo chyba jeszcze go nie ma w szmato  👀
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
12 listopada 2011 17:37
myślę, że z zakupu będziesz zadowolona  😉
wątek zamknięty
Medziiik Też mam taką nadzieję 🙂 🙂
wątek zamknięty
angie560  ja nie lubię  czapraków DL pod siodła skokowe .. w końcu po coś to wymyślili, DL pod ujeżdżeniowe, VS , SR pod skokowe  🙄 Używają ludzie Anek pod skokówki,ale według mnie nijako to wygląda 🙂 a Polopad navy na pewno będzie cię zadowalał 😉
wątek zamknięty
Fantazja, juliadna, kittajka, dzieki dzieki dzieki !!!!
wątek zamknięty
Dziewczyny! Potrzebuję coś na tego łobuza! Nie mam żadnej koncepcji. 😉 Nie musi być Anky, Eskadron czy ES, ale może. 😉 Może akurat którejś się coś fajnego przypomni. 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny wstawiacie tak piękne zdjęcia, że dziwię się, że nie zostałyście jeszcze poproszone o udostępnienie ich do katalogu Eskadrona/Anky!!

juliadna, Klami, Natt zdjęcia są prześliczne!!

a ja się wcisnę z pokazaniem małej siwej w Eskadronie fuchsia (ochraniacze ES).
wątek zamknięty
12 listopada 2011 19:33
akzzi dzięki 🙂 A fuchsia bardzo ciekawie 🙂
wątek zamknięty
akzzi, dzieki w imieniu fotografa !
wątek zamknięty
Gniade w nici smurf
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.