FRIGG FRÁ ÁSGARÐI rasa:koń islandzki płeć:klacz maść:kasztanowata wzrost:136-139 data ur:15.06.2006 po: Ögri frá Hóli v/Dalvík po Glampi frá Vatnsleysu od: Eðja frá Hrísum 2 http://www.worldfengur.com/main.jsp Hodowca: Ingibjörg R Ingólfsdóttir Właściciel: Ja (od 21 sierpnia 2011)
imie ;Bakalia rasa: nn (choć powinno być sp ale poprzedni właściciel zepsuł jej papiery -,- ) płeć;klacz wzrost-158cm data ur: 2006 rok (nawet daty dokładnej nie ma ) po: od: właściciel :ja
ORION Rasa: konik mały Płeć: wałach Maść: siwa w hreczce Wzrost: 148 cm Rok/data ur. : 24.02.2006r Ojciec: Grandos oo [linia Bandosa oo którego chyba nie muszę przedstawiać : ) po Eukaliptusie ] Matka: Orka konik mały [m. Oliwia kn o. Esauł oo również w lini Bandosa tyle że od Europy (pełna siostra Eukaliptusa)] http://www.bazakoni.pl/horse_151789.html Hodowca: Artur Kempa właściciel: [s]M. Strzałkowska [/s] Klaudia. K [ja]
Rasa: 3/4 folblut, 1/4 wlkp., ale w papierach wielkopolska Płeć: Klacz Maść: C. gniada Wzrost: 165cm w kłębie Rok/data ur.: 1992, dokładnej daty nie podam, bo jestem złą właścicielką i dokładnie nie pamiętam 😡 Ojciec: Cinzano (Rewir x Cisa) Matka: Nizina xx (po Fordon xx i Nadrenia xx) Rodowód Hodowca/właściciel: Nie pamiętam / Julia W., ja jestem dzierżawcą
GUMKA Rasa: kuc (nn) Płeć: klacz Maść: gniada Wzrost: szalone 120 cm. Data ur.: NN ok. 2002 Ojciec:NN Matka: Glamour Hodowca: ciężarówka do Włoch 🏇 Właściciel: Violetta Majewska
Hedchester Rasa: xx Płeć: walach Maść: gniada Wzrost: 163 cm Data urodzenia: 15.06.2001 Matka: Lady Manello/ Mandrake Major Ojciec: Missed Flight/Dominion Hodowca: Mrs Ann Hamilton Właściciel: Ja
Rasa: Polski Koń Szlachetny Półkrwi Płeć: wałach Maść: siwa Wzrost: 168 cm i wciąż rośnie 😲 Data urodzenia: 02.01.2009 Matka: Bolonia SP po Good Luck SP Ojciec: Castilio hol. po Cassini I hol. Hodowca: Józef Orzechowski Właściciel: Ja 💃
rasa: Szlachetna Pół Krew płeć: Klacz maść: c.gniada wzrost: ze 170 i pewnie jeszcze trochę urośnie 😉 data urodzenia: 21.06.2008 Matka:Fatma SP po Dansing SP Ojciec: Beston ŚL po Hondaker ŚL Hodowca: Jarosław Górnik
FOKUS II rasa: Wlkp maść: ciemnogniada płeć: ogier wzrost: ciągle idzie w górę data urodzenia: 09.04.2012 r. matka: Figlarka Wlkp po Figiel II Wlkp ojciec: Mars sp po Avero II Hol Hodowca: Maria Poślednik Właściciel: w papierze mama, w rzeczywistości ja 💘