DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

Ponia   Szefowa forever.
05 listopada 2011 23:29
escada, zaaaaaaaaaaaaaaje******ste!!😀
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
06 listopada 2011 09:47
A jak z jego praniem? Wejdzie w pralkę?
Bo ja mam dwa legowiska, jedno to w ogóle nie ma opcji, że wejdzie w pralkę, bo jest takie sztywne i muszę się go pozbyć.
A drugie nawet po wyciągnięciu gąbki ten z dna to i tak się nie mieści 😀
Boczki wypelniane są ovatą tapicerską, dno jest materialowe, poduszka jest oddzielka, wypelniona ovatą, gąbką 0,5 cm dla trzymania ksztaltu. Ovata jest puchata a zarazem sprężysta, po praniu wraca do ksztaltu, a mozna ją zgnieść do naprawde malych objętości. Dzisiaj ta sztuka idzie do prania z wirowaniem na testy  😁
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
06 listopada 2011 13:49
Niestety mój pies nie współpracuje. Nigdy. Więc zdjęcia takie sobie.
Mojego bulla ubiera Ivett  😎

Kurde Bogdan ja b. żałuję, że jak zamawiałm swoje Wrotki to nie wpadłam na taki pomysł. A moje inicjały tak ładnie zawsze wyglądają.
Piękne to siodełko!
deborah   koń by się uśmiał...
06 listopada 2011 15:47
Deb cała tybinka to jeden płat skóry, na dole ta jedna ciemniejsza wstawka to skóra naszyta,która ma na celu chronić tą delikatniejszą skórę przed wycieraniem.

no właśnie o tym pisze 😉
poszperałam po kątach i z nudów porobiłam kilka naczółków 🙂 może nie są zjawiskowe, ale za to jaka frajda, że się coś samemu zrobiło 😁
Te 2 ostatnie są całkiem fajne 🙂 Z ćwiekami i łańcuszek. Jakoś trzeba zacząć.
dzięki 🙂 właśnie kombinuje nad następnymi, tym razem bardziej serio, bo te były tak na szybko😉jak coś zmajstruje to wrzuce
JARA, super wdzianko!
Jara, bardzo fajnie jej 🙂

Pochwalę się wynalazkiem.
Stringi z kapturem dla konia ze zwyrodnieniem kręgów szyjnych  😉

noen   A story of a fighter of our human race
07 listopada 2011 14:47
hugolina009, Chcialabym zobaczyc pieszczoche na modelu 😁
zrobię foty i wrzucę🙂 już kombinuje nad takim na kształt V  😜
edit: zrobiłam foty, ale model wybitnie nie chciał dziś współpracować 😡  niestety tylko na nachrapniku i trochę luźne były
hugolina009: naczółek na pierwszych 2 zdjęciach wygląda zarąbiście 🙂
dzięki  :kwiatek: też mi się najbardziej podoba 🙂  ale zdjęcia wyszły nieciekawe ogółem :/
szukam filcu do podszycia nowego naczółka, ale pozamykali wszystkie sklepy z materiałami w okolicy 😵

nowa piżama od Ivett  🙂
Ponia   Szefowa forever.
09 listopada 2011 00:35
piękna!!
Achaja_Olsztyn świetna !  😍
Hugolina, jak zrobiłas do łancuszkowego naczółka te zaciepy na resztę ogłowia? bo kombinowałam, zeby naczółek inny rozbroic ale mi mąż zabrał i wsadza diody i nie mam wolnego 😵
Isabelle robi Ci naczółek z diodami  😂 😂 😂 ??
patentuje😀

ale ostatnio ma za duzo roboty i niestety produkcja leży 🙁

a ja chce błekitne ledy migające w sekwencjach chodów  😜
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
09 listopada 2011 22:02
Czy ktoś robił samodzielnie naczółek opadający ?  :kwiatek:
Bardzo chciałabym Łosiowy zrobić drugi na wymianę taki bardziej świecący, ale nie mam pomysłu jak się do tego zabrać ;(
Isabelle uciełam kawałki (ok 7-8cm)  cienkiego skórzanego paska złożyłam na pół, w srodek włożyłam łańcuszek, i przeszyłam tak, żeby nitka przechodziła przez każde ogniwko po kilka razy, na koniec żeby ładnie wyglądało owinełam jeden raz taśmą czarną izolacyjną 😉 nastrępnym razem planuję przyczepić nitownicą, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Medziiik ja będę się bawić w opadający jak skończę V, jak mi coś wyjdzie wartego upublicznienia to dam znac 😉

kupiłam pasek z takich "mosiężnych" kółek i już widzę z niego naczółek i napierśnik do zdjęć w średniowiecznym stylu 😁
troszkę njusów 😉

podkładka pod pas do lonżowania

legowisko

i psie dereczki

niezadowolona przyduża modelka 😉

Escada - "njusy" rewelacja!!!!
modelka wygląda na obrażoną trochę 🤣
modelka jest raczej wiecznie nieco przerażona  😁 za to dobra z niej modelka - nie rusza się w ogóle, jak postawisz tak stoi 😉
wyrko i granatowy ciuszek  - bomba
olaela   Klub Różowego Jednorożca
10 listopada 2011 20:35
Dziewczyny, napiszcie plis, który z polarów allegrowych jest sensowny  🙇?

http://tkaniny.na.allegro.pl/listing.php/search?string=polar&category=76736
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
10 listopada 2011 21:18
Escada jestes moim mistrzem  🙇 za co sie nie zabierzesz wychodzi bosko!!!
P.S. przybądź przerwać grocie grzywe 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się