A jak z jego praniem? Wejdzie w pralkę? Bo ja mam dwa legowiska, jedno to w ogóle nie ma opcji, że wejdzie w pralkę, bo jest takie sztywne i muszę się go pozbyć. A drugie nawet po wyciągnięciu gąbki ten z dna to i tak się nie mieści 😀
Boczki wypelniane są ovatą tapicerską, dno jest materialowe, poduszka jest oddzielka, wypelniona ovatą, gąbką 0,5 cm dla trzymania ksztaltu. Ovata jest puchata a zarazem sprężysta, po praniu wraca do ksztaltu, a mozna ją zgnieść do naprawde malych objętości. Dzisiaj ta sztuka idzie do prania z wirowaniem na testy 😁
Kurde Bogdan ja b. żałuję, że jak zamawiałm swoje Wrotki to nie wpadłam na taki pomysł. A moje inicjały tak ładnie zawsze wyglądają. Piękne to siodełko!
Deb cała tybinka to jeden płat skóry, na dole ta jedna ciemniejsza wstawka to skóra naszyta,która ma na celu chronić tą delikatniejszą skórę przed wycieraniem.
zrobię foty i wrzucę🙂 już kombinuje nad takim na kształt V 😜 edit: zrobiłam foty, ale model wybitnie nie chciał dziś współpracować 😡 niestety tylko na nachrapniku i trochę luźne były
dzięki :kwiatek: też mi się najbardziej podoba 🙂 ale zdjęcia wyszły nieciekawe ogółem :/ szukam filcu do podszycia nowego naczółka, ale pozamykali wszystkie sklepy z materiałami w okolicy 😵
Hugolina, jak zrobiłas do łancuszkowego naczółka te zaciepy na resztę ogłowia? bo kombinowałam, zeby naczółek inny rozbroic ale mi mąż zabrał i wsadza diody i nie mam wolnego 😵
Czy ktoś robił samodzielnie naczółek opadający ? :kwiatek: Bardzo chciałabym Łosiowy zrobić drugi na wymianę taki bardziej świecący, ale nie mam pomysłu jak się do tego zabrać ;(
Isabelle uciełam kawałki (ok 7-8cm) cienkiego skórzanego paska złożyłam na pół, w srodek włożyłam łańcuszek, i przeszyłam tak, żeby nitka przechodziła przez każde ogniwko po kilka razy, na koniec żeby ładnie wyglądało owinełam jeden raz taśmą czarną izolacyjną 😉 nastrępnym razem planuję przyczepić nitownicą, ale zobaczymy co z tego wyjdzie Medziiik ja będę się bawić w opadający jak skończę V, jak mi coś wyjdzie wartego upublicznienia to dam znac 😉
kupiłam pasek z takich "mosiężnych" kółek i już widzę z niego naczółek i napierśnik do zdjęć w średniowiecznym stylu 😁