enklawa oj tak piękne kobyłki mamy 😉 Na drugim domalować Arabelli na głowie malutką gwiazdkę,na zadniej nodze 1/2 pęcinki i wypisz wymaluj Astra 😁 Czekam na więcej fotek.
P.S Jakie masz ochraniacze dla niej?Chce kupić mojej,ale zupełnie nie wiem jakie,jaki rozmiar 😡
Czy ktos moze orientuje sie juz jakie ogiery beda na dolnymśląsku (okolice Jeleniej Góry)🙂???wiem ,ze rozdział jest 11,ale moze ktos wie o jakis przeciekach🙂?
Cień na śniegu - Tak sprawdzałam, sama dodałam to zdjęcie do bazy koni 🙂 Jest takie sobie chciałabym coś lepszego. I ogólnie jakieś informacje o nim, wymiary, bo tamte były podaje jako 3 latek.
[quote author=Łaciata link=topic=99.msg1196259#msg1196259 date=1321965662] Chce wiedzieć jaki był i jak wyglądał tatuś mojej malutkiej 😉 [/quote] a co to za roznica w kontekscie twojego konia? 🙄
Ja mam dwa mixy 😉, prawie już trzylatki po śląskim Arsenie.W tej chwili zaczynają delikatną pracę pod siodłem .Tak wyglądały jako prawie 2,5 latki. Niestety nowszych zdjęć w tej chwili brak.Ostatnie dwa Arsen.
Hej! Zapisuję się do Waszego funclubu 🙂. Moje śląskie to Piorun 💘, po Posejdon śl od Pola śl (po Profos). Ma ktoś może konia po Posejdonie lub Profosie? lub zna? Tak, z ciekawości, jak wyrosły, bo my mamy 8 m-cy. Pozdrawiamy serdecznie miłośników rasy! :kwiatek:
witam wszystkich 🙂 od całkiem niedawna dzierżawię klacz śląską o imieniu Róża. Jestem absolutnie zafascynowana charakterem Róży, w terenie i codziennym obejściu jest po prostu rewelacyjna. To pierwszy koń tej rasy, z którym mam kontakt i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Miło mi będzie poczytać i pooglądać Wasze ślązaki 🙂
Ojcem Róży jest ogier Retor, może ktoś zna lub operuje zdjęciami tego pana?
kilka zdjęć samej Róży...
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] prawie wszystkie zdjecia za duze i przekroczona dozwolona ilosc zdjec na posta
U nich odpowiednik nazywa się schweres warmblut. Schlesiche- takie widziałam podpisy pod zdjęciami polskich ślązaków...
jak juz podajesz zagraniczne nazwy, to moze chociaz poprawne wersje? 😉
Figaro ladne konisko! pewnie zaraz zostane zbesztana, ze sie czepiam- ale co on ma z kopytami? zwlaszcza tylnimi, nie wiem czy dobrze widze, ale z tego co zerknelam to nie wygladaja najfajniej... EDIT: ja i moja precyzja 😵 chodzi mi o zdjecie z A.