sasqach - och Malutki już dawno przerósł swoich rodzicieli 😀 Makrejsza - cieszę się, że odważna ale to zasługa genów mamusi 😀 Planuję przyjechać w poniedziałek i już się nie mogę doczekać 😀
A dziękuje bardzo sasqach :kwiatek: Tylko ten śląsk daleko tak jakoś... 🙁 Na razie musze zadowolić się tymi ślicznymi zdjęciami. A dokładny wzrost rodziców to: Derkana ma 159 cm a Hutor przy wpisie miał 166 cm.
Możesz, pod warunkiem, że przedstawisz srokatego! W tym wątku tylko ślązaki, a patrząc na jego maść, podejrzewam, że czystym ślązakiem to on nie jest. Na pewno bardziej pasuje do wątku o srokatych... 🙂
[quote author=haruś link=topic=99.msg1162541#msg1162541 date=1319126212] czy ja też ze swoim grubasem mogę dołączyć do tego forum :kwiatek:
[/quote] tez chcialam zapytac czy aby napewno do tego watku, ale moze to jakis "polmix"? ja w sumie z hersztem sie tu wstawialam czasem, a moj jest sp, forty rudy tez.
Asds -tak, można w lecie do mnie przyjechać -mam 2 boksy angielskie w ogrodzie (ale nieduże :lol🙂. A od stajni odchodzimy dość daleko -ale raczej chodzimy w 2 konie, chociaż Zulus sam tez idzie 🤣