Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

a to kwiatek z tego kompa ;p
wątek zamknięty
to pacard produkujacy kwiatki 😀
wątek zamknięty
;p
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] calkowita edycja posta
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
12 października 2011 18:54
elizabeth123: chyba ci sie wątki pomyliły ; ) To są :Kwiatki" nie zdjęcia naszych koni ; )
wątek zamknięty
nie umiem cos wstawic linka do posta, ale w naszych ogloszeniach jest post AlKaheel nr #460 : Dzisiaj o 15:10😲0 »

zdjęcie skaczącego konia zabójcze, strasznie mnie styl skoku konia rozbawil, no i z tego co widzę to chyba jezdziec ma szorty i sztylpy:P
wątek zamknięty
bemyself w prawym dolnym rogu klikasz "#link" i czekasz, aż się strona załaduje. jak się załaduje, to kopiujesz adres z przeglądarki i wklejasz ;p
(tak, wygodniej mi było to napisać, niż szukać tego posta ;p)
jednak się ruszyłam, o http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,45077.msg1155696.html#msg1155696
i najnowszy model stroju jeździeckiego 🤣 http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=45077.0;attach=121897;image
wątek zamknięty
bemyself w prawym dolnym rogu klikasz "#link" i czekasz, aż się strona załaduje. jak się załaduje, to kopiujesz adres z przeglądarki i wklejasz ;p
(tak, wygodniej mi było to napisać, niż szukać tego posta ;p)
jednak się ruszyłam, o http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,45077.msg1155696.html#msg1155696
i najnowszy model stroju jeździeckiego 🤣 http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=45077.0;attach=121897;image

dzieki wielkie  :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
12 października 2011 22:46
One to tak specjalnie ? Bo nie wierzę, że to same wpadki 😵
Kilka z mojego rocznika. Może ja jakaś zacofana jestem ? Też mam sobie zrobić dziecko czy jak ? 🤔 Jakaś taka nowa moda, czy ogólnopolska akcja?
Edit: Pamiętacie pana, który się ogłaszał na pb i pokazywał tyłek? Zdjęcie usunął, ale to, co ma na avatarze, przeszło moje najśmielsze oczekiwania 🤔wirek:
http://www.photoblog.pl/gsg9/
Nie wchodzić jak ktoś wrażliwy !
Edit2: Musiałam.
wątek zamknięty
nie da się tego zgłosić do obsługi photobloga?
wątek zamknięty
12 października 2011 22:53
calore podejrzewam, że się da. Ale co z tego. Oni nic nie zrobią, tamto zdjęcie pewnie mu usunęli i więcej nie mają zamiaru się fatygować.
wątek zamknięty
Mysza -  😵 ostrzegaj przed fotkami z tym panem 😀  🤔
wątek zamknięty
hm, często widzę, że jakiś fotoblog został skasowany. napisałam do jednej moderatorki, może coś zrobią. jak nie to trudno, chyba niewiele osób natknęło się na tego bloga jak na razie.
wątek zamknięty
12 października 2011 23:00
Cierp1enie ostrzegłam ! 😁
wątek zamknięty
derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
12 października 2011 23:41
[quote author=Cień na śniegu link=topic=1320.msg1145482#msg1145482 date=1317410487]
[quote author=katija link=topic=1320.msg1145203#msg1145203 date=1317394633]
to jest przyczepiane. amerykanie sa tak popierdzieleni, ze oprocz tego, ze potrafia konie operowac, zeby im ogon na zad przesunac, to jeszcze przyczepiaja im treski 🤔wirek:

A na dodatek wymyślili taki sposób prezentowania koni tej rasy: http://www.photoblog.pl/tosia21/103788530/european-championship-2011.html
Jak komuś może się to podobać?
[/quote]

Amerykanie prezentują w ten sposób większość koni.
[/quote]

Ave Maria! I nawet Monia Wam przeszkadza? Choćby galopowała do tej przyczepy to Wy jej nie pozwolicie mieć własnego życia? A może zazdrościcie?
Tosia też Wam przeszkadza? Jeśli ktoś lubi co innego to odrazu jest chory? A może się komuś podoba-ale Ty się nie przekonasz bo nie będzie Cię stać nawet na kupno takiego konia.

Nikt nie ma życia, nikt nie może lubić czegoś innego niż Wy-no proszę Was? A może zamiast nękać ludzi na fbl-gach zajmijcie się swoim życiem bo chyba nie jest takie kolorowe skoro  wchodzicie z brudnymi butami do normalnych ludzi. Olaboga-chyba nic mnie już nie zaskoczy 🙇 Kocham Was

[quote author=Pacia link=topic=1320.msg609055#msg609055 date=1275659556]
http://www.photoblog.pl/tootalna/66662898/diputada.html

te stanowiska po lewej  🤔  jaki koń chciałby spędzić w takim miejscu noc  ❓

nie dość, że czepialstwo, to jeszcze uczłowieczanie zwierząt. Koniowi chyba wszystko jedno gdzie 'spędza noc' 😂
[/quote]

Mój Boże! Ludzie edukacji-a może zapytajcie? Albo czytajcie uważnie? Te straszne stanowiska są dla koni, które "mieszkają" na pastwiskach a są sprowadzane na jazdę. Czy Ty na prawdę pomyślałaś, że one tam śpią? Nie wierzę! Jak można być tak....ale ok, spokojnie-przecież jesteś mądra i wiesz lepiej
raz dwa trzy, raz dwa trzy- jeszcze oddycham

edytuj posty!
wątek zamknięty
13 października 2011 00:01
Derby wdech, wydech, wdech, wydech. Edytuj posty to po pierwsze, po drugie nie unoś się tak.
To jest RE-VOLTA, to jest TEN WĄTEK więc nie wiem o co się rzucasz? Nie każdy rozumie prezentowanie koni rasy TWH, nie każdy rozumie też stawanie na rampie siedząc na koniu. Po co od razu nerwy ? Nie można tego spokojnie wyjaśnić, tylko siać zamęt w wątku?
wątek zamknięty
13 października 2011 00:14
jestem spokojna, ale nie lubię obrażania ludzi. Koń źle śpi, koń ma kantar-może powinni wiązać go do wędzidła?
Ludzie......twh-jak oni tak mogą........jezu znam ludzi a Wy robicie z Nich nie wiadomo co...... no ale wystarczy, nie wnikam....
wątek zamknięty
bo niektórzy szukają byle czego by tu wstawić
wątek zamknięty
13 października 2011 00:22
No szukają, ale unoszenie się jest bez sensu. Tak się prezentuje TWH od "x" czasu, ktoś musiał to wymyślić i na pewno nie był to ktoś głupi, dla jednych to będzie katowanie zwierząt, dla innych coś normalnego.
wątek zamknięty
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
13 października 2011 06:19
Swoją drogą może czegoś nie rozumiem, zle co jest nie tak ze stanowiskami w wyżej wymienionym poście- oprócz braku słomy oczywiście?
wątek zamknięty
CzarownicaSa, bo ktoś tam myślał, że te konie tam śpią ( 🤣 co jest wybaczcie, dość zabawne ) ale derby już wyjaśniła co i jak 😉

edit literówka
wątek zamknięty
13 października 2011 09:59
Właśnie tak mi się wydawało, dlatego zdziwiłam się tym, że coś jest z nimi nie tak 😉
wątek zamknięty
Te ciążowe nastolatki to nie tyle moda na ciążę tylko moda na wczesne tracenie dziewictwa, a że o antykoncepcji niewiele wiedzą... no cóż. Teraz się cieszą bo czują ruchy etc, i to jest super uczucie, ale jak przyjdzie szlaban na wyjście bo dziecko chore to zaczną płakać. Ja mam 32 lata i 3 - letnią córę i czasem mi się chce gdzieś wyjść poszaleć, ale odpowiedzialność mnie zżera i za często tego nie robię. Ostatnio wcisnęłam dziecko teściowej i urwałam się na konia wsiąść. Jaka radocha  🏇 Ja jestem starsza więc balangi, palenie (nigdy nie paliłam) i upijanie się mi nie w głowie, ale nastkom współczuję bo to najfajniejszy czas a one będą w pampersach wtedy po uszy.  Jedna w komentarzu napisała, że dojrzała i rozmowy 16-latków ją nudzą, i już nie ma ochoty na palenie i upijanie się co chwila  😵! Dzieci się bawią i w zabawie dzieci robią  🤔wirek:
wątek zamknięty
a że o antykoncepcji niewiele wiedzą...

proszę Cię nie rań mnie kobieto, w tym wieku w dobie komputerów i całej reszty? Niewiele wiedzieć o antykoncepcji to mogła moja prababcia😉
wątek zamknięty
13 października 2011 12:00
abiciezwabi oj zdziwiłabyś się... film "Galerianki" wbrew pozorom nieomalże idalnie pokazuje, jakie czasem jest pojęcie młodzieży o antykoncepcji...  🤔 Chociaż faktycznie wydawałoby się, że w dobie dzisiejszej rozpusty seksualnej(patrząc na media) powinno się mieć to w małym paluszku  😎
wątek zamknięty
[quote author=agulaj79 link=topic=1320.msg1156497#msg1156497 date=1318497159]
a że o antykoncepcji niewiele wiedzą...

proszę Cię nie rań mnie kobieto, w tym wieku w dobie komputerów i całej reszty? Niewiele wiedzieć o antykoncepcji to mogła moja prababcia😉
[/quote]

Nie ranię cię  🤣. Parę razy na jakiś forach czytałam pytanie nastki czy od pierwszego razu można zajść w ciążę jak facet kończy w tobie, skąd wziąźć tabletki albo co zrobić bo mi się okres spóźnia - czy jestem chora?  Szok ale parę razy trafiłam - przypadkowo.
wątek zamknięty
13 października 2011 12:23
Jak takie "nastki" czytają "bravo" czy "bravo girl" to nie m co się dziwić takim sytuacjom. Pytanie "Całowaliśmy się z chłopakiem czy mogę zajść w ciążę?" oddaje cały zarys wiedzy młodych ludzi. Poza tym to też jest wielki konkurs "która ile razy i z kim się prześpi" Mało jest takich dziewczyn chcących dogonić swoje rówieśniczki? Bo one już mają to za sobą a ja jestem ta gorsza? 😉 W dzisiejszych czasach sex nie jest tematem tabu- teraz to nowy trend. Również media, czasopisma pomagają, zachęcają do seksu- przecież można liczyć na palcach co nie ma podtekstu seksualnego;-)
wątek zamknięty
Mnie tak przeraża fakt, że takie nastki właśnie czerpią wiedzę z internetu (często właśnie z pseudo forów, gdzie nastka poucza drugą), a nie u lekarzy czy ogólnie osób bardziej doświadczonych od nich...

edit: poprawiłam zdanie
wątek zamknięty
Ewentualnie na wycieczkach szkolnych grają z kolegami w "słoneczko" i okazuje się że np 5 panienek w ciąży....
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
13 października 2011 13:00
Nie mierzcie wszystkich nastolatek jedna miara 😉 Sa wyjatki, ale wedlug mojej opini, normalnych dziewczyn jest duzo wiecej, od tych "specjalnych", ktore o seksie nie wiedza nic, a uprawiaja, bo chca byc dorosle 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.