ninevet uwielbiam Portugalię 😉 Gdzie byłaś ? Bo niedoczytałam
Dziewczyny, potrzebuję waszej pomocy 😉
Szukam typowo studenckiej taniej miejscówki na kilka nocy w Londynie🙂
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie 😉
Ponia, przeciez ja mieszkam 3 godziny autobusem od Londynu, pociagiem wyszloby nawet szybciej, jezeli takie cos by ci odpowiadalo, to wiesz 😉
JARA, faaajnie 🙂 ja też się w tym miesiącu wybierałam do Maroka, ale nie wyszło 🙂
pamiętam, że kiedyś był tutaj temat czyjejś podróży do Mediolanu, więc może ktoś będzie wiedział- jak najlepiej/ najszybciej dostać się z lotniska Bergamo do Mediolanu? Pociąg, autobus? A może autobus+ pociąg lub taksówka+ pociąg lub...
Ponia, będziesz korzystać z CS? Ja się właśnie zdecydowałam po raz drugi 😉
a ja mam wizje na Sylwestra w Barcelonie?
Może ktos by chciał też? We dwie osoby zawsze raźniej 🙂 są jeszcze fajne promocje na bilety lotnicze
wendetta, mam taki plan ;-) nie podróżuję,często ale mam nadzieję,że uda mi się poznać fajnych ludzi 😉
Epikea, super pomysł!!
Znajoma organizuje 3 dniowego Sylwestra na Słowacji za ok 500zł. W cenie są całodniowe karnety na baseny, sauny itd oraz kolacja sylwestrowa. W cenie nie ma alkoholi i napojów.
Muszę sprawdzić czy dojazd własny czy w cenie.
Jakby ktoś był chętny, co jakiś czas organizowane są takie akcje.
Z Wrocławia 😉
pamiętam, że kiedyś był tutaj temat czyjejś podróży do Mediolanu, więc może ktoś będzie wiedział- jak najlepiej/ najszybciej dostać się z lotniska Bergamo do Mediolanu? Pociąg, autobus? A może autobus+ pociąg lub taksówka+ pociąg lub...
bylam kilka razy, ladujac na Bergamo i zawsze dostawalam sie tak samo: ok 1/1.5h autobusem bezposrednio z lotniska do centrum miasta. bilet jednorazowy kosztowal (2 lata temu) ok 9 euro. a taki na 3 przejazdy chyba 20- bylam z kimś, więc opłacało nam się kupić te 3 przejazdy, bo obojętne było ile osób i w którą stronę.
[quote author=wendetta link=topic=163.msg1159445#msg1159445 date=1318828468]
bylam kilka razy, ladujac na Bergamo i zawsze dostawalam sie tak samo: ok 1/1.5h autobusem bezposrednio z lotniska do centrum miasta. bilet jednorazowy kosztowal (2 lata temu) ok 9 euro. a taki na 3 przejazdy chyba 20- bylam z kimś, więc opłacało nam się kupić te 3 przejazdy, bo obojętne było ile osób i w którą stronę.
[/quote]
ok godzinki autobusem do Milano Centrale, autobusy stoją przed wyjściem z lotniska.
ewentualnie pociągiem z Milano Centrale do Begamo, i potem jeszcze autobusem na lotnisko - bardzo łatwo się zorientować co i jak 😉
Ponia to lecim? 😎
oj kusisz kusisz ...;-)
Chwiliowo zbieram fundusze na pobyt w Londynie..
a wczoraj jeszcze dostałam propozycje wizyty w Doha.. tylko trzeba tam dolecieć ... ehhh 🙄
Ponia no widzisz... trzeba było w lutym lecieć ze mną to byś miała nocleg za free 😁
przy okazji- skoro już lecisz to będziesz miała misje 😎
Epikea to jeszcze jaaa 🏇 marzy mi się Barcelona
Dla mnie naj pięknieszym krajem w którym była jest Korea PŁN i Płd, orz Chiny.
Ponia baffinka
Rayaner leci od 99zł do Barcelony, wiadomo ze jeszcze opłaty lotniskowe itp. Bagaż można sobie darować i spakować się do podręcznego 😉 - to wypad weekendowy to przysłowiowa szczoteczka do zębów i bielizna na zmianę 😉
na Grouponie są loty od 219zł albo 349zł w zależności czy Wawa czy Kraków.
Lufthansą też można, za "jedyne" 2500zl 😉
Noclegi w hostelach są od ok 15ojro
znalazłam też bardzo fajne spanko w akademiku 🙂
Czym więcej osób w pokoju, tym wiadomo taniej 🙂
To z Madrytu za 26E są loty do Marakechu :P
Mery, Szepcik, dzięki dziewczyny :kwiatek:
Chciałam się zapytać ,czy był ktoś może w Chorwacji?Jak tam lepiej dojechać samochodem ,czy lecieć samolotem?
My jechaliśmy samochodem. Wiadomo, podróż dłuższa, ale można się swobodnie poruszać po kraju. Chyba że nie masz zamiaru dużo zwiedzać, to chyba lepiej samolotem. 😉
JARA, mogłabyś mi podać stronę z tymi ofertami?
Dziękuje za informacje FlyGirl.Spróbuje jednak chyba samolotem bo szybciej,ale do przyszłego lata jeszcze się zastanowię.
JARA, mogłabyś mi podać stronę z tymi ofertami?
Wiesz co, to nie ma strony. To znajoma z gimnazjum na facebooku informuje swoich znajomych o wycieczkach.
Jak jesteś zainteresowana wyślę Ci na pw imię i nazwisko dziewczyny, która to organizuje 🙂
Epikea a jak cenowo wyglądają bilety obecnie?
no to kto leci ?? 😎
niestety ja odpadam. 🙁
Epikea a jak cenowo wyglądają bilety obecnie?
a skąd bysmy chcialy leciec? Bo sa super tanie loty np z Poznania...
Ponia buuu 🙁