Ślązaki - kącik oddanych miłośników rasy :)

O! To nasze okolice. Do kogo trafiliście (jeśli to nie tajemnica)?
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
02 października 2011 19:42
Do "Dwóch Brzegów" w Jaroszówce 😉
A! U Pawełka! Fajnie  😀
Facella   Dawna re-volto wróć!
02 października 2011 21:04
Makrejsza czyli widzimy się na zawodach w sobotę/niedzielę? chętnie bym koninkę poznała (-;
02 października 2011 21:21
w sobotę/niedzielę mam szkołę 😉 może na drugą połowę zawodów pójdę na piechotę - do zawodów jakichkolwiek nam bardzo daleko...
AleksandraAlicja   Naturalny pingwin w kowbojkach ;-)
03 października 2011 08:17
A kogo spotkam w Książu  😀 ?
03 października 2011 15:43
w sobotę/niedzielę mam szkołę 😉 może na drugą połowę zawodów pójdę na piechotę - do zawodów jakichkolwiek nam bardzo daleko...

ja na zawodach jedynie w roli fotografa/widza występuję, a że wszystko tak blisko Twojej stajni to już zaczęłam myśleć o kilku fotkach w przerwie między klasami  😁
ja będę sobota/niedziela na * i ** jak coś.
slojma   I was born with a silver spoon!
03 października 2011 15:58
Moja śląska dziewczynka

03 października 2011 20:03
[quote author=Makrejsza link=topic=99.msg1147111#msg1147111 date=1317586874]

ja na zawodach jedynie w roli fotografa/widza występuję, a że wszystko tak blisko Twojej stajni to już zaczęłam myśleć o kilku fotkach w przerwie między klasami  😁
ja będę sobota/niedziela na * i ** jak coś.
[/quote]
zobaczymy, może uda mi się dotrzeć na miejsce przed końcem zawodów - w sobotę jeszcze pracuję... W razie "w" daj znać, jak Ciebie poznać, może się spotkamy...
03 października 2011 21:14
na crossie - szukaj grupy fotografów w okolicach wodnej (zwykle koczujemy na glinianym czworoboku głównym) i pytaj o forumową Facellę albo Karolinę. a na skokach pewnie gdzieś przy płocie.
Ja znowu wpadnę na sezon zimowy pewnie 🙁
Niestety lato i jesień są dla mnie wybitnie nieprzyjazne. Nawarstwiło się multum różnych klopotów i konia znowu nie widziałam od ponad miesiąca 🙁 Kot mi to wynagradza za to. Cóż... modlę się, żeby naprawa samochodu jak najszybciej dobiegła końca. O ile nic już sie nie zawali, będę mogła wreszcie pojechać i chociaż pomiziać po chrapach.
slojma, ile lat ma kobyłka?
dorzucam moje śląskie dziecie, ostatnie wakacyjne 🙂

slojma   I was born with a silver spoon!
04 października 2011 06:40
kare_szczescie- W maju skończyła 3. Fajnie pracujecie  🙂
My się w piątek przeprowadziłyśmy i zaczynamy ostro pracować z nowym trenerem   🏇 🏇

ooo jednak wróciłyście do Jaro 🙂
ciągnie do jaro oj ciągnie 🙂
Po pierwszym dniu próby dzielności 2 ogiery odpadły.
.
Cześć, chcielibyśmy się przyłączyć wraz moją dzidzią Iwanem, (zdjęcie mało aktualne z lutego) Teraz ma 20m-cy, postaram się zrobić jutro aktualne zdjęcia i wrzucić.

gigantyczna fota  😤
iwona9208   Konie to choroba, z której nie da się wyleczyć.
15 października 2011 19:05
celtyczka trochę duże te zdjęcie  😉
Daj coś aktualnego,widać że ogierek ma fajną maść  🙂
przepraszam 😡 nie dodawałam jeszcze zdjeć na forum, więc nie wiedziałam jaki powinno mieć rozmiar, pouczcie mnie proszę 🙇 Postaram się o nowe fotki jak najszybciej
Jako że mały ma juz szalone 3,5 roku czas sie znów pokazać 🙂

18 października 2011 17:35
sasqach, fotki się nie wyświetlają...
slojma, miałam już kiedyś pisać... ten łęk w Barefoocie to chyba na nią za wąski...
18 października 2011 22:09
Sasqach, jak on urósł  😲 Kawał bydlaka się z brata zrobił  😲

No i urodą dorównuje swojej siostrze 😉 Piękny jest  😍
sasqach, misiaczek! 😀
sasqasch - misiak wygląda cudownie, ale nie raz już to pisałam Tobie! super się na was patrzy 🙂
tak samo jak Darmę jak i Derwisza znam od małego 🙂 i miło mi się ich ogląda jak pięknieją z dnia na dzień 🙂 rewelacja!
Dla zainteresowanych wynikami ZT ogierów - fotorelacja http://peckiel.pl/slazaki/ksiaz-7-8-pazdziernika-2011/ 🙂
już ma szalone 170cm w kłębie także gigant 🙂 choć mi sie ciągle wydaje że to ja się kurczę  🏇 powoli zaczynamy sie zajeżdżać na poważnie 🙂 🏇
Może ja się powtarzam ale co tam  😉 dobrych słów nigdy dość. Tak cudownych właścicieli koni jak wspaniałe dziewczyny od Darmy i Derwisza życzę każdemu hodowcy!!!  Dla takich ludzi warto podejmować ryzyko i trudy rozmnażania koniowatych  :kwiatek: Miło oglądać tak zadbane, kochane i pracujące konie  🙂 Z przyjemnością oglądam jak się rozwijają, zmieniają... Wiadomo, że to obowiązek i nie zawsze jest pewnie różowo ale miło patrzeć na Wasze uśmiechnięte buzie!!! 😍  Trzymam kciuki za następne etapy pracy !!!!  🙂
19 października 2011 09:31
Dogata, mów co chcesz, ale podstawy nasze konie załapały w Twojej stajni  😀 I to w dużej mierze dzięki Twojej ogromnej pracy włożonej w moją kobyłę mam tak ufne i odważne stworzenie, że większość osób robi tak  😲
W zasadzie moim zadaniem jest nie zepsuć tego, co Darka wyniosła od Ciebie, choć nie powiem, z ogromną przyjemnością czytam Twoje wiadomości 🙂

To co, w przyszłym tygodniu przyjeżdżasz oglądać nasz trening?
kurcze bo sie zaczerwienie od tych pochwał 🙂 To ze Derwisz jest ładny to tylko efekt odpowiedniej pielegnacji za młodu i dobrych rodziców 🙂 a tak wracajac do rodziców jakiego wzrostu sa rodzice czarnego 🙂 bo wydaje mi się że juz ich przerósł 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się