w tę stronę to wiem, ale w drugą na pustki cisowskie i w sumie mi się nie zgadzało, ale kiedys mi koleżanka coś mówiła o S i koleczkowie. ale dzieki Wam dziewczyny 🙂
w tę stronę to wiem, ale w drugą na pustki cisowskie i w sumie mi się nie zgadzało, ale kiedys mi koleżanka coś mówiła o S i koleczkowie. ale dzieki Wam dziewczyny 🙂
Na nowych kolibkach sama hala może i fajna, ale jak dla mnie podłoże deko za kopne i śliskie (bardzo drobny piasek) no i wolę nie wiedzieć jak pensjonariusze mają się pomieścić na tych 20x40 po godzinie 16 np. (wcześniej jest hipoterapia) wszyscy, skoro 4 konie tam na raz to już zaczyna być tłoczno.
Otóż to - o ile na hipodromie, z racji przestrzeni hipoterapia i zwykły pensjonat jakoś współistnieją, tak tam, na niewielkiej przestrzeni, jestem ciekawa czy się to przyjmie...
Hej 🙂 Czy ktoś orientuje się jak wygląda teraz sytuacja z hotelem na Hipodromie?? Jakie są ceny za miesiąc i czy trzeba się udać bezpośrednio do biura czy do osób (nie wiem czy dobrze słyszałam)które wynajmują boksy ? Pozdrawiam
Alexa:P, jesli nic sie ostatnio nie zmieniło to w tej chwili hali nie ma. Ponoć w planach jest udostepnienie stodoły w ramach hali tudzież postawienie namiotu.
Czy ktoś wie jak z możliwością jazdy na nowych Kolibkach?? Jest jakaś szansa na teren, czy tam tylko hipoterapia i prywatne konie?? Marzy mi się wypad na plażę, może wiecie czy dałoby się pojechać z jakiejś stajni w trójmieście? 🙇
Moon sadzac po przeswitach widocznych na zdjeciu to nie bylabym tego taka pewna 😉 a jak jeszcze ktos zechce starym sprawdzonym sopockim zwyczajem w najwieksze mrozy podloze podlac to bedzie cudownie 😀iabeł: