To nie jest dobra fotka - uratowałam co się dało, ale dalej nie jestem zadowolona. Wrzucam, bo jednak dostarczony został bardzo duży oryginał i mogę to docenić.
Na chwilę obecną te linki nie działają, jakby co, to proszę o ponowne wrzucenie fotek. Gniady ogr w -> beige z royal -> toffe z toffe/gelb -> kantar aubergine duzę; https://picasaweb.google.com/107929994942391247676/Gienek#5651177807121698354 możliwe,że pomyliłam nazwy kolkecji , w takim wypadku proszę o koretkę, zacznij zmniejszac zdjeca bo dorobisz sie moderowanej na dlugo.
prezeskoniu pierwsze super ! 🙂 Lavender wyszedł jak jakiś niebieski i nie podoba mi się to że nie ma siodła.. Nie powinno takich być w galerii. Ja zawsze robię foto
przed jadą bo koń jest zainteresowany światem i nie wygląda jak wypompowany balon. Zajmuje mi to aż 2 minutki 🙂 --> mówię to ogólnie 🙂
Geronimoo ze mnie się śmieją w stajni że udaję ogiera lub rżę ,szczekam , udaje kozę i inne ,TO Działa ! Koń wyglada na zainteresowanego. A najśmieszniejsze że przy Lolku tego nie muszę robić bo on przeważnie się rozgląda , albo wystarszy się ruszyć i on lok od razu w moją stronę 😀
Wrzucam, ale gdyby były ciut większe, to bym się nie obraziła. Nadadzą się ? Gniade w Sand z Aubergine/Violet 2011 Gniade w Aubergine z Aubergine/Violet 2011