Koniczka, ja jade w niedziele P4. Szkoda, ze ta druga petka jest kucykowa.
Ale możesz normalnie jechać wszystkie konkursy w ramach ZR, nawet te kucowe w klasyfikacji MDC. Z tym, że P5 to kur.
Fajnie wiedziec, ale kura i tak nie przygotuje, wiec pojedziemy tylko jeden konkurs. Ale za dwa tyg jest Aromer, to zaszaleje z dwoma i zdobede klase 🙂
Wygląda na to, że i mój come back w Bajardo się odbędzie 😉 Planuję pojechać P-8 i N-8. Ktoś również to jedzie? Ale nie mogę otworzyć pliku z formularzem zgłoszeniowym, wyskakuje mi, że plik nie istnieje. Może mi ktoś podlinkować, jeśli ktoś ma ten plik?
Oti jak comeback, to ja trzymam kciuki. 🙂 nadal z ta sama konina?
Anka,
dziękuję bardzo! :kwiatek: Stres jest spory, w końcu z ponad 2 lata nie startowałam. Nie, mój koń sprzedany w super ręce do Lublina. Aktualnie mam do jazdy 9-letniego ogiera, który do tej pory startował skoki, więc mam nadzieję, że płotków nie będzie chciał skakać. 😉
Nie ma co sie stresowac, rutyna wroci szybko. ZApewne jak tylko wjedziesz w szranki, zapomnisz o wszystkim 🙂
A co do konia: musisz po prostu nauczyc go wylamywac 👀 ( ja juz raz w taki sposob opuscilam czworobok. Kon myslal, ze ma skakac plotki po posrednim galopie 😂 )
Ja także wracam, po przeszło trzech latach poza jeździectwem (koń także nie był w treningu). We wrześniu planuję pierwsze starty - prawdę mówiąc, nie mogę się doczekać. 🙂
oti, trzymam kciuki. 😉
jest jakaś niepewna opcja, że i ja się pojawię w Bajardo w roli zawodnika, jakby tak się stało to liczę na towarzystwo voltowiczów oczywiście 🙂😉
A ja zdecyduję się na dwa przejazdy. Pojadę sobie przed P4 L4 dla rozluźnienia siebie i konia. 🙂 Mam nadzieję, że nie będzie padać, bo coś nieciekawe prognozy 🙁
Czy ktoś gdzieś widział propozycje CDI Wrocław i MP-A? Bo generalnie został niecały miesiąc...a Akuthomson jak zwykle ani słowa na swojej stronie.
na stronie PZJtu sa propozycje w kalendarzu, zarowno MP i CDI
lostak, dzięki 🙂. Miałam nadzieję na istnieni takiej strony jaka co roku była w przypadku CDI i MP - poza propozycjami były dodatkowe informacje podawane w miarę na bieżąco.
Robił ktoś zdjęcia na zawodach w Bolęcinie?
Wybiera sie ktos do Kwidzyna? 😉
Ja 😉 o ile nie odwołają, jutro ostatecznie ma być wiadomo...
będę z aparaturą 😉 co prawda nie jestem mistrzem obiektywu, ale coś tam mogę cyknąć jakby ktoś miał ochotę.
Dobrze by bylo gdyby nie odwolali 😉
Ja 😉 o ile nie odwołają, jutro ostatecznie ma być wiadomo...
O rany, nie żartuj 🙁. Ja się też wybieram, co więcej wyjeżdżam już w niedzielę tydzień wcześniej. Wiesz może z jakiej przyczyny chcą odwołać?
no do mnie np plotki o odwoływaniu czegokolwiek nie dotarły, zwłaszcza że plakaty z programem imprezy w mieście już wiszą... bo wiecie, że szykuje się wiejski festyn oprócz zawodów 👀?
Bo zgłoszęń mało, ludzie się zawsze zgłaszają na ostatnią chwilę i wyszło w którymś momencie że jest za mało koni zgłoszonych. Trzeba się zgłaszać w terminie to nie będzie problemu.
Dzisiaj zaczęły się ME macie może jakiego linka gdzie można oglądać live for free?
wiem tylko gdzie oglądać wyniki for free, streaming niestety jest płatny na stronie FEI TV 🙁
No właśnie wyniki tu są
http://www.ecdressage2011.com/result/1/a niestety transmisja via FEI TV jest płatna
a tu ciekawie rozpisany program - jakie ruchy i jak jadą
http://live.ekdressuur2011.nl/files/doc/53/feigrandprix2009pages31313564990.pdf
Wyniki mam 🙂
Na niemieckim forum dziewczyny podały ten link
http://www.nederland24.nl/ ale ja się kompletnie nie umiem tam odnaleźć
anja, dziala super. pokazuja ci sie ikonki, w lewym dolnym z konikiem, klikasz i masz relacje na zywo, super!
beatka dzis po poludniu, jutro w srodku dnia kasia, po 16tej michal. masz ponizej liste leniuchu...
Efka dzięki kochana :kwiatek: udało się zainstalowałam tego silver coś tam i działa 😅